רופא שיניים

עירני22

New member
רופא שיניים

מבקש המלצה לרופא שינים\רופאת שיניים לטיפולים משמרים לשיניים: סתימה, שורש מבנה וכתר. רצוי שהרופא\ה יהייה בעל יד קלה ומיומנת,אמין -שלא יקבע לי סתימה ככתר ואם אפשר =לא יקרן. יש "חייה" כזו בעיר או בסביבה(בני-ברק, רמת-גן, ק.אונו)?מבקש המלצה מאלה שניתנסו.

liorhikri1991

New member
אני מכיר רופאת שינים.

ישנה רופאת שיניים ברחוב טרומפלדור-הנשיאים ליד החנייה של בי"ח השרון קוראים לה רובינה והיא רופאה מעולה וגם לארג'ית במחיר-שווה ניסיון-רק שאין לי את מס' הטלפון שלה!

יעל663

New member
יש לי רק המלצה אחרת- לא לחפש רופא

שיניים זול. בתחום הזה זול שווה יקר! לחפש רופא שיניים טוב ולא זול... אתה רק יכול לאכול אותה..

עירני22

New member
אבהיר את עצמי:

ראשית, תודה לאלו שטרחו לענות לי.כל הכבוד. לדעתי, אין כמו אלה שניתנסו כבר בטיפול שיניים לעומתי, חדש בעיר. אז נכון, גם המחיר חשוב אחרת יכולתי להיכנס לבית-הרופאים היוקרתי בהרצלייה , שם ישנם רופאים south-africans שבהתאם הם יקרים , כפי שעשה חבר שלי ששפר מזלו ויש לו כמה דינרוס מיותרים. תודה לכל מי שימשיכו לענות,מקווה בשבוע הבא להגיע לטיפול.

צביקוש23

New member
ד"ר ישראל גלמן

רופא חמוד אמריקאי דתי חמוד נחשב בין הרופאים הטובים בעיר ולא יקרן. המרפאה שלו ממוקמת ברחוב רוטשילד (צריך לחפש בדפי זהב)

haimwe

New member
יש לי רופאה תותחית באורנית...

בת דודה שלי, עושה לי ולכל המשפחה שלי את כל הטיפולים.... ממש טובה.... אני יביא מספר בהודעה פרטית אם אתה רוצה...

למעלה