רופא שיניים

רופא שיניים

היום לקחתי את בני פעם ראשונה לרופא שיניים אחרי שכשנה מבקש מגרושתי והיא ישנה בעמידה אוסיף ואומר כי גרושתי הבטיחה מספר פעמים שתיקח את הילדים אבל כלום בחודשיים האחרונים אני התחלתי לטפל בנושא ריצה לרופאים הצעות מחיר וכן הלאה אחלתנו על רופא אך קשה לממן אני יושב ומחפש דרכים וגרושתי כאילו לא נוגע לה גם כאשר ההיתי נשוי זה היה ככה היום היא לא עובדת חיה על חשבון הילדים וכאשר שאלתי אותה אם היא מחפשת עבודה היא אמרה בשביל מה אז אם כל הכבוד לכל אלו שחיות ללא דמי מזונות אך אני בטוח שאצלי הכל על המזונות אני משלם את כל ההוצאות החיצוניות של הילדים בתי ספר ביגוד ספרים וכו וגם קונה אוכל הביתה לפי בקשתה הקניות שלי עוברות בדרך כלל את המזונות אך היא מנסה לקבל מזונות גם מביטוח לאומי ואששיו בגלל חוסר טיפול הילדים זקוקים לטיפולי שניים ביקשתי ממנה שתנסה לעזור אך היא ברוב טובתה לא עוזרת למה אני צריך לממן הכל זה שהיא לא רוצה לעבוד מי אשם אני והילדים ישבתי אם הבן אצל הרופא וכאב לי יותר ממנו כי הוא היה על גז צחוק אני ביקשתי שבטיפול הראשון יהיה אם גז צחוק כדי שיהיה לו קל יותר הלב שלי נקרא מהבכי שלו לאחר הטיפול והכל בגלל הזנחה לא יודע במה לטפל קודם מרגיש כואב על הילדים מנסה כל הזמן לראות צעד קדימה והיא לא יודע מה עושה לא שזה משנה לי אבל לפחות שתידאג לילדים התחננתי אליה לקחת את הילדים לטיפולי שיניים הבטחתי לה שאני השלם הכל אבל כלום דרך הגב בהסכם מזונות אנו אמורים להתחלק חצי חצי בטיפולים רפואיים אבל אני משלם את כולם ובכי הילד לא נותן לי מנוחה ואני צריך לדאוג לעוד טיפולים ולה שום דבר לא מזיז אולי שהיא תשב ליד הילד אבל הילד ביקש ממני שרק אני השב לידו וכך זה בכל הטיפולים של הילדים קשה ליתמודד אם המצבים שהילדים מגיעים ולה זה לא משנה מה אין לה לב ולא מח ובנושא של הגירושין אני סחבתי כמעט שנתיים בגידות השפלות והרבה שנים של חוסר תיפקוד מנימלי מצד גרושתי ותראו מי קיבל החזקה על הילדים אני מצטאר על השגיעות אבל כואב לי ואני לא יכול לעבור על כל מה שכתבתי שוב

יערית

New member
לא יודעת

איפה אתה גר,לא נכנסת למריבות שלך עם האקסית אבל אשמח לעזור לך בעיניין רופא והטיפול בילדייך. אם תרצה תוכל לפנות אלי במסרים.

מריבות

אין לי מריבות אם גרושתי היום אבל כואב לי הלב על חוסר הטיפול בילדים אני משקיע בילדים בכיף ומקבל ברוך השם המון בחזרה אבל קשה לי לקבל את ההזנחה מצידה

../images/Emo127.gif

גמני פה להביע את הכבוד ליערית. קוקו מירוצה מפינת ההבעה היום

יערית

New member
למען האמת

ורק האמת{אם יורשה לי ויורשה כמובן}אינסטלטורים הם המאהבים הטובים ביותר שיש!!!

destiny36

New member
יש לך את הזכות לכעוס

מוכר לי מהכוון שלי באמת כואב לחשוב שלהורה אין חשוב מילדו וכאבו. לצערנו לא נראה לי שגם אם תקריא לך את המילים האלה זה יעזור יש אנשים שהם פשוט אטומים ורק איזה זעזוע בחיים מביא אותם לאיזו שהיא הבנה. תחזיק מעמד עשה אשר ליבך מורה לך. אני תמיד אומרת "לא חשוב מה השני לא עושה טוב עשה את שאתה יודע לעשות הכי טוב".

destiny36

New member
נחמד

האמת שגם אצלי היום לא היה ממש נחמד. הבן שלי סבל באומץ כמה שעות מכאבים בבית הספר ואחר הצהריים המרפאה היתה סגורה אז רצנו לרופאת המשפחה שנתנה לו בנתיים אנטיביוטיקה כי הכל נפוח כמו דלקת. אחרי משכך הכאבים הוא נרגע והלך לישון עם חיוך. מחר בבוקר שוב רצים למרפאה. אופס ורק לפני שבועיים בערך היינו שם ..כל הזמן רצים . והאמת= שרק יהיו לנו בריאים.

destiny36

New member
אכן זה הקטן

ואל תדאג... הגדול בסוף החודש בדרך לגשר לא קטן. אבל מה לעשות לא ירשו את השיניים שלי
.
גם לכם בריאות השן בריאות לגוף ולנפש.

איזה עצוב וכואב לקרוא אותך

כואב לי על הבן שלך.(סתם סובל כאבים כאב שיכולים למנוע...סתם מעצבן). פתאום מבינה...ככה גדלתי את הילד שלי בעצם כל הזמן-השנים. אני במשך החיים הזמן השנים התחלתי לחשוב במושגים של אלמנה- זה מאוד עזר לי.

אלמנה

למזלך את יכולה לגדל את הילדים עלי למרות הוכחות חוזרות ונישנות העו"ס סוטמים עיניים ואוזניים וממשיכים לטפל בא לשינוי והילדים סובלים יותר כי השינוי היוחל לא בה הוא רק שיתחי

m a y a 69

New member
עצוב

ברגע שקראתי מה שכתבת ירד לי האסימון וקלטתי שאולי באמת זו הדרך הנכונה- לחשוב במושגים של אלמנה. ככה לא כואב כשהוא לא מוכן לעזור בטיפולי שיניים, משקפיים, פסיכולוג , חוגים , חופשות ודברים חשובים אחרים של הילדים שלו.

למעלה