רופא שיניים

הצופה.

New member
רופא שיניים

שעה 1800 תור לרופא הגעתי בדיוק רב ב 1830 בנימוס הידוע לי הקשתי בדלתו של הרופא ונכנסתי ישר הרופא שהיה שרוע על החולה היה בשוק מההתפרצות"דק" אני פה הגעתי מחכה בחוץ מעשן שתגמור תקרא לי"...אחרי רבע שעה מגיעה האסיסטנטית אתה יכול להכנס "למה שהרופא לא יבוא לפה יש פה אחלה אויר" הגברת נכנסה לשוק על תעוזתי לא הגיבה וחזרה בהליכת ברוז לחדר ואני אחריה" גם בהליכת ברוז"
הרופא יש לי שתי בשורות בשבילך אחת טובה ואחת רעה במה להתחיל ואני"ת´שמע לא מעניין אותי הבשורות שלך גם ככה אחרת תתחיל לעבוד" אני מתישב בכיסא הרופא לאחות"קומביין בבקשה,איזמל,מקוש...אללה יסטור" בסוף אומר לי אני שם לך איזה חוט בפה קצת לא טעים..אלללה ייסטור מה זהההההההההה לחוט של הטמפון של אישתי יש טעם יותר טוב ..הרופא נשכב על הרצפה החל להכות בחזקה עם הרגללים מתגלגל מצחוק"תגיד אתה חושב שאני יכול לעבוד עם שטויות כאלה?"קיצור נגמר הטיפול הרופא אומר יש לך עוד ארבע טיפולים ואתה גומר ואני "דוק" התור הבא שלי בתשרי "שו תשרי" ואני יעני בעוד ארבע שנים כמה אתה עמוס? טוב אני אצא איתך אסדר את זה הפקידה...590 שח כמה תשלומים אפשר אני "אחד" אם אתם כל כך לחוצים אז אחד האחות מסתכלת עלי מחכה...למה את מחכה? יאללה תני 590 ש"ח האחות בוהה בי בהלם...הרופא כבר מזמן על הרצפה... נו תגידו לא מגיע לי תשלום על זה?

אמת - עם פצינטים כמוך ../images/Emo6.gif

הייתי משלמת - תבוא , אתעלל בך, ואשלם - רק ש............... יקר לי 590 ש"ח הרסת אותי מצחוק

למעלה