רופא שיניים........

רפואת שיניים מזמן מזמן לא רפואה, אלא אסתטיקהכן זה יקר

אין קשר לעד כמה נחמד האסתטיקן שפגשת, הוא נחמד כי אתה מקור לכסף. תשלם טוב, הוא לא יזיין אותך. תשלם לא טוב, תחזור לשיפוצים.
כולם זבלות בעולמנו. אני במכבי. החארות המציאו ביטוח חדש בתוספת של כמה עשרות שקלים לחודש, ותקופת המתנה של חצי שנה שכוללת תשלומי פרמיה חודשית, אבל אחר כך ! רוב טיפולי השיניים הפופולריים, יענו שיא האופנה ברפואת השן כביכול, הכל עולה איזה 15-20 ש"ח לטיפול. שווה ! ובכל זאת הם חארות, כי אני חולה נאמן שלהם שנים רבות

לי יש רופא פרטי, אני משלם הרבה כסף, ואמשיך

והוא בכלל לא זבלה, ולא מתייחס לאנשים רק לפי הארנק שלהם.
לא הולך למרפאות קופ"ח, דווקא שם בפעם היחידה שהלכתי קבלתי הצעת טיפול יקרה מאוד, שאצל הרופא שלי היתה זולה הרבה יותר.
אז תודה, לא כללית מושלם ולא נעליים.

mountain0goat

New member
מעולה!

אני שמח שאתה חושב שרפואת שיניים זה לא רפואה, אני אשמח את ידיד רופא שיניים שבקרוב תהיה לו בוכתה של כסף מאיזה אחד שצריך לעשות לו מערכת תותבות שלמה.
&nbsp
ובחזרה לעינינו של שרון: הייתי ממליץ לבדוק כמה יעלה לך בקופת חולים בשביל להשוות. לפקשש בטיפולי שיניים זה מאוד מבאס לכן אולי כדאי לחשוב על האקסטרא כסף כעל ביטוח לאיכות העבודה (בתנאי שאתה באמת סומך על הרופא).
&nbsp
אגב, תבדוק אם להורים אין ביטוח שיניים גם עליך. מסתבר שאבא שלי עשה ביטוח על כל המשפחה במקום עבודתו ואני משתמש בזה כל הזמן (פעמיים בשנה לשיננית, סתימות אצל הרופא הפרטי של המשפחה (שגם עובד עם הביטוח הזה)).
אז מה הכי גרוע שיכול להיות? תאלץ לתקן שיניים במרפאת כללית. לא באמת יודע מה הולך שם אבל זה לא נשמע כמו סוף העולם. יכול להיות שיעשו עבודה סבירה בהחלט אבל שוב: תשווה מחירים וכמובן תנסה למצוא חוות דעת על רופאים (אולי יש אתר ביקורות רופאים?!?)

למעלה