רופא שיניים

רופא שיניים

שלום לכולם! אני חדשה פה(בפתח תקוה ובפורום) ואני מחפשת המלצות על רופאי שיניים למבוגרים. קיבלתי הצעת מחיר ממכבי דנט בעיר והייתי רוצה לקבל הצעת מחיר מרופא פרטי מומלץ, רצוי גם נחמד. הרבה סיפרו לי שהרופאים בקופות מנסים לבצע כמה שיותר טיפולים ולכן מוסיפים לפעמים סתימות מיותרות. האם מישהו מכיר את הנושא ויכול להביע את דעתו לחיוב או לשלילה? מישהו פה מטופל או טופל במכבי דנט ויכול להגיב בנושא? ד"ר דניאלי מלאכי, מכירים?

נטלי22

New member
ד"ר דניאלי ממש מקסים!

הוא בדרן כזה ועושה בדיקות ממש יסודיות ומקצועיות. אני יכולה לספר לך, שבנערותי הייתי מטופלת אצל רופא פרטי, ומן הסתם הייתי מגיעה אליו רק כשהגעתי למצב של כאבים, ואז מחכה שעות בתור ומשלמת ביוקר. מאז שאני במכבי אני הולכת לביקורת טצל רופא שיניים פעם בחצי שנה ולשיננית פעם בחצי שנה, ואני חושבת שב-16 שנים שאני מטופלת שם עשו לי אולי סתימה אחת. ממש לא דוחפים לטיפולים מיותרים, ועצם זה שאני עושה ביקורות תכופות מונע הידרדרות של המצב. וזה לא שיש לי שיניים כל כך נהדרות. אני הייתי לקוחה קבועה של רופאי שיניים מגיל 4 ויש לי 3 כתרים בפה, הראשון שבהם כבר מגיל 16. אני גם מאוד מרוצה מהטיפול שלהם בילדים.

lil star

New member
ממליצה על ד"ר דניאלי ../images/Emo45.gif

חוויה לדעתי להיות מטופל אצלו

מ א1

New member
מרכז רפואי עדן ברח' שפירא

מרפאת שיניים עם רופאים טובים וצוות נהדר.

Cell313

New member
ברוכה הבאה

לאן עברת בעיר? שנדע איזה רופא להתאים לך.. בכל מקרה אני הכי ממליץ על מרפאות עדן ברחוב שפירא (אזור הרצל-אחד העם), מקום מטופח עם רופאים מנוסים ובעלי ותק של עשרות שנים בעיר.. אני ומשפחתי מטופלים שם מפתיחת המקום ועוד שהרופאים האלו היו מטפלים בדירה קטנה.. יש גם את דוקטור קפלן ברחוב וולפסון שפעם הייתי מטופל עליו, גם כן מומלץ.

למעלה