רופא שיניים.....

רופא שיניים.....

היום אחרי שדחו לי תור לרופא בחודש וחצי ימים, הגעתי למרפאת מכבידנט ברחוב אפטר 9 בתל אביב לעשות שיננית, כאשר הגעתי, כבר ידעו שאני בא ובמיוחד קבעו לי תלור לשבע בערב, הרופא שמה על עצמה חלוק מיוחד כזה, 2 כפפות על כל יד, כיסוי לשיער, משקפיים מיוחדות כאלה, וגם כיסנ חלקים במכונה, וממש ככה הרגשתי נגעלה, התחילה לשאול אותי כל מני דברים על הסכרת שלי... ואז משאלתי אותה את יודעת למה קבעו לי ל 7 נכון ? אמרה לי כזה בשקט כן, בקיצור לא עשתה לי לא טיפול ולא נעליים עכשיו חזרתי הביתה ואני שם לב כי יש עוד הרבה הרבה אבנית שרואים, כמו כן לא ביצע טיפול עם מכונה לאבנית אלה מן כלי קטן כזה (ואחרי זה הם אמרו כי הם צריכים לעשות ניקוי כללי לכלים) סה"כ השתמשה בכלי אחד, משך הטיפול היה כ-8 דק' בלבד, כאשר יצאתי מהחדר עם התיק הרפואי לכיוון המשכירות שמתי לב כי בגדול היה רשום שם HIV ומסומן בצהוב בולט !!! פשוט גועל נפש, הרגשתי כזה סוג ב' ל איודע. אמרתי לה פשוט שתסגור לי אתל התיק כי אני אל מעוניין להגיע אליהם יותר. כמובן שיוגש מכתב למכבי על זה שלא בוצע טיפול מלא כמו שצריך, מחר אלך לרופא אחר שכן מכיר אותי כדי שהוא יבדוק ויאשר את ביצוע ואת תוצאת העבודה של השיניית במכבידנט.

RotemVaad

New member
היי מותק

אני מציע לך לפנות לרכזת התלונות בוועד, טלילה והיא תשמח לסייע לך בנושא רופא השיניים. ניתן ליצור איתה קשר בטל' 03-5613000 שלוחה 104. רותם.

למעלה