רופא פרטי

דודית12

New member
רופא פרטי

שלום לכןלכן, בשעה האחרונה אני קוראת את מה שכתבתן ונדהמת מהתמיכה והאחווה. כל הכבוד! בעלי ואני מטופלים במרפאת הפוריות ברמת מרפא ברמת גן. עברנו שתי מחזורים טבעיים עם הזרעות והזרעה אחת עם איקוקלמין. כרגע אנחנו מטופלים אצל ד"ר לב-רן. בשלב זה לא פנינו לרופא פרטי. האם כדאי לפנות לרופא פרטי בשלב הזה? ואם כן - מדוע? מישהי טופלה במרפאה הזו? או אצל ד"ר לב-רן? ואם כן מה אתן חושבות עליהם?

עינת ב6

New member
../images/Emo39.gif רופא פרטי...

יקירתי... כשבעלי ואני הגענו בפעם הראשונה לטיפולי הIVF נפגשנו באופן פרטי אם מנהל המחלקה שהיה גם אחד הרופאים שהכרנו ואהבנו... במהלך הפגישה סיפרנו לו על רצוננו לקחת אותו כרופא פרטי והוא ענה לנו בשיא הפשטות שלדעתו אין בכך שום צורך ושזה פינוק... אנחנו בחרנו לקחת אותו באופן פרטי רק חלקית לדברים החשובים לנו כמו פגישות ההכוונה והיעוץ לפני כל מחזור טיפול... אבל אני יכולה לומר לך שבזמן שעברנו השבחות והחזרות היינו אצל רופא אחד בקופ"ח וכאשר בנו לעשות את ההחזרות עשינו את זה עם מי שהיה באותו זמן בביה"ח עד הפעמיים האחרונות בהם החלטנו לנסות לקחת להחזרה רופא באופן פרטי... הריון לצערי לא ממש יצא מזה אבל בהחלט הייתה לנו הרגשה שמישהו משקיע בנו קצת יותר זמן... ההמלצה שלי אלייך זה שאם יש לך רופא שאת סומכת עליו ומרגישה אתו בנח תנסי לפחות פעם אחת לקחת אותו באופן אישי לאקט ההחזרה ואז תחליטי על ההמשך... מה שלא תעשי חשוב שתדעי שזה יגיע עם רופא פרטי או בלעדיו! מאחלת לך המון בהצלחה ושולחת לך המון חיבוקים להמשך מוצלח ופורה כמובן!

I N K A

New member
ד"ר לב-רן......

טיפל בי פעם אחת כשהחליף את הרופא שלי שהיה בחו"ל. עשה רושם של רופא אמין, שאומר את האמת בפרצוף ולא נותן לחיות באשליות. אהבנו אותו מאוד. הוא מטפל ב"אסותא" באופן פרטי. לדעתי אם תצטרכו לעבור הפריות ויש לכם את האפשרות, כדאי לעשות זאת באופן פרטי. זה לא זול אבל גם לא נורא יקר בהתחשב בעובדה שקופות החולים מממנות את רוב הטיפול. היחס כמובן שונה כשיש לך רופא פרטי, והדברים זזים יותר מהר מאשר דרך רופא של קופת חולים. לדעתי בשלב של הזרעות חבל על הכסף לרופא פרטי, אבל הפריות זה כבר סיפור אחר. בכל אופן שיהיה המון הצלחה ומאחלת שלא תזדקקי להפריות ותצליחי בהזרעות.

I N K A

New member
במכבי זהב קיבלתי 80% ...

ממה ששילמתי לרופא, 3 פעמים בשנה. היום יש להם חוק חדש, שעל הרופא להיות מנהל מחלקה או סגן מנהל מחלקה כדי שיכירו בו להחזרים. חוק לא ממש הוגן, בהתחשב בעובדה שהרבה מטובי הרופאים בתחום אינם כאלה, כי יש מעט בתי חולים ואין צורך בכל כך הרבה מנהלים וסגנים.
את הטיפול עצמו הקופה מממנת, יש השתתפות עצמית בבית החולים. ב"אסותא" משלמים בסביבות 700-900 שקל לטיפול, כולל בדיקות דם ואולטרסאונד ו-ICSI.

סנונית 1

New member
היי דודית

לדעתי רופא פרטי הוא ביזבוז כסף מיותר. בקופה לא חסרים רופאים מעולים שנותנים גם יחס אישי שעושים את המעקב את השאיבה ואת ההחזרה ומלווים אותך לאורך כל הדרך ונותנים לך להרגיש שאת המטופלת היחידה שלהם. דוגמא לרופא כזה הוא הרופא שלי ד"ר ברקוביץ ויש פה הרבה בנות שיגידו יותר ממילה חמה עליו. אז את הכסף כדאי לשמור לדברים אחרים אם ניתן לקבל דרך הקופה רופא מדהים שכזה.

elad04

New member
פרופ' לב-רן !

אם מדובר בפרופ לב רן שמנהל את יחידת הפוריות בוולפסון אני יכול להמליץ לך עליו ... יש לו ניסיון עשיר והמעבדה שלהם בזכות מי שמנהלת אותה היא כנראה בהחלט טובה מאוד אחרת אני לא יודע להסביר את ההצלחה שלנו עד לשנייה זו טיפול ראשון קצר מאוד והריון שבוע שביעי עם דופק ... לב רן עשה את ההחזרה... בהצלחה

אלעד

לא ספרת לנו כמה עוברים נקלטו בסוף. זכור לי שהיית מאוכזב שהחזירו 3 במקום 2 כמסוכם מראש... ושיהיה במזל טוב

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. דעתיה אישי היא שאין כל צורך ברופא פרטי, אלא אם כן את מרגישה שהיחס שאת מקבלת לא מספיק לך (ושיש לך כסף לזה). הרפואה הציבורית נותנת תשובה מספקת, ואת מטופלת אצל רופא בכיר ללא כל תשלום מיוחד מצידך. את הכסף תשמרי לקניה הגדולה בשילב
. בהצלחה נועם

למעלה