רופא פיריון מכבי

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
רופא פיריון מכבי

בננות אני שייכת לענתיקות שבחבורה יש לי אנדו ועכשיו אנו חושבים על פיריון . אני במכבי גרה במרכז - בקעת אונו - יש רופא פיריון מומלץ ? או ללכת רק לפרטי ?

blumavital

New member
אני הייתי אצל

פרופ' אריאל הורביץ, מקבל ברמת השרון נצח שלוש דרך הקופה. הוא לא כל כך מבין באנדומטריוזיס וממש סרב לתת לי הפניה לברר אם זה מה שיש לי, אבל התווכחתי איתו כמו שצריך ובסוף הוא נתן הפניה. אני בהריון עכשיו אחרי סבב IVF ראשון.

blumavital

New member
למרפאת אנדומטריזיס

במאיר. הייתי בטיפולים הרבה לפני שגיליתי את האנדו.

פז08

New member
האם עיניי רואות טוב????
|

וואו!! איזה כיף לראותך. חסרת לי מאוד!! חשבתי עלייך רבות, לאן נעלמת..... קיוויתי שנעלמת כי גם האנדו' נעלם

בכל מקרה, אני לא כל כך מכירה רופאים במכבי.
יכולה רק לומר שפרופסור שולמן מצוין לדעתי והוא עובד גם עם מכבי. כלומר את הולכת אליו פרטי ומקבלת החזרים ממכבי בהתאם למקובל.....
פרופסור שולמן מקבל גם במאיר, אבל לא יודעת אם יהיה לך נוח לנסוע לכפר סבא. בכל מקרה הוא מצוין ומבין היטב באנדו'.
אני יודעת שהבנות כאן ממליצות על אליצור שמקבל פרטי, מניחה שגם אצלו תוכלי לקבל החזרים מהקופה בהתאם למקובל......
מה שלומך ככה?
כיף לראותך!!

gui1

New member
שלום שלום שלום

האנדו קיים אבל על אש נמוכה , [ בעיקר עקב שינוי תזונה וטיפולים אלטרנטיבים ] המרקים שלי ירדו ל 121 אחרי שהגעתי קרוב ל 300 נכון עדיין גבוהה אבל איכות החיים טובה אז אני לא מתעסקת במספרים האלה
עכשיו שפריון ברקע אני בפחדים שהוא יתעורר אין לי כוח לכאבים הנוראיים והבלתי נסבלים עדיין אני בטראומה- רציתי לפנות לשיינמן כיועץ פרטי אבל אולי אפנה לשולמן או אליצור
רק המחשבה על US וגנלי וכבר צמרמורת אוחזת בי [לא עשיתי קרוב ל 4 שנים ]
נראה מה יהיה ,אני צריכה כח לתהליך הזה ולכן אני עושה הכל בהדרגה ובמרווחי זמן בין בדיקה לבדיקה בין מחשבה למחשבה
מה איתך ?

gui1

New member
ברשימה יש

שולמן זיידמן לב רן , רון אל הוא ביהוד קרוב לבית מישהי מכירה ?

liats80

New member
היי

לא שמעתי על רון אל (גם אצלי יהוד זה קל"ב).
בכל אופן, אני נסעתי לאליצור במרפאה של סוריאנו ברמת החיל. זה משהו כמו 20 דקות נסיעה, לא נורא בכלל ואת הטיפולים עשיתי באסותא.
הייתי מאוד מרוצה אצל אליצור כי הוא מאוד זמין - מגיב מהר להודעות טקסט, חוזר טלפונית, מנהל לעצמו את היומן כך שלא צריך לעבוד דרך מזכירות, וכשהייתי צריכה אותו דחוף הוא קיבל אותי באסותא.
מעבר לזה הוא מאוד נחמד, משרה אווירה נעימה ורגועה ויחד עם זאת גם לא מייפה דברים.
אני עם כללית מושלם אז על הייעוצים אצל אליצור שילמתי 100 שקלים ואת השאר שילמה הקופה ועל הטיפול עצמו באסותא שילמתי 600 שקלים (לזה כמובן מתווספות התרופות).
שיהיה בהצלחה!!!

זואילי

New member
כל השמות מוכרים

רופאים ותיקים וטובים.
רון אל דרך אגב... היה עצור ברומניה על חשד לסחר בביציות. לא יודעת אם הוא כבר שוחרר. זה היה לא מזמן.
הם לא ממש דדיקייטד לאנדו למרות שזיידמן הוא ממומלצי הפורום.
צריך לנסות ולראות אם יש חיבור ואם הרופא כן מתייחס לאנדו ואז תחליטי עם מי להמשיך.

גם אני מהממליצות על אליצור בפרטי. או על פרופ' שיף בפרטי.

למעלה