רופא עינים

רופא עינים

שלום, לאחר נסיונות חוזרים שלא הועילו אני מתייאשת מלקבל טופס 17 לד"ר מורד, רופא עיניים של אסף הרופא ופונה אליכם בבקשה להמלצה לרופא עיניים מומחה שעובד עם קופת חולים כללית. (תזכורת:בתיה בת 10 חודשים נולדה בשבוע 25 ויומיים לפני השיחרור מהפגיה עברה טיפול לייזר בשתי העינים) תודה רבה!!

ומה לגבי החזר מומחה?

גם אנחנו אצל ד"ר מורד, בהתחלה הלכנו אליו דרך מכבי ולצערי עכשיו הוא כבר לא עובד דרכם יותר, אבל עדיין ניתן לקבל עליו החזר מומחה, כך שהתור עולה 200 ש"ח - סכום ששווה לנו לשלם עבור המקצועיות של מורד. בהצלחה

ranit32

New member
רופאי עיניים טובים

היי, אני הלכתי עכשיו עם הקטנה שלי לשני רופאי עיניים טובים- ד"ר אורנית קריסטל - עובדת עם הכללית, העלות לביקור היא 100 ש"ח, מקבלת בת"א. פרופ' משה שניר - מנהל מח' עיניים ילדים בשניידר, מקבל בגבעתיים. התור עולה 1000 ש"ח אבל מגישים לכללית קבלה ומקבלים החזר של 80% מהסכום. שניהם רופאים טובים ויסודיים. בהצלחה

לא יודעת להמליץ אבל...

המלצה קטנה אחרת- כל פעם שהולכים לרופא מומחה בביה"ח כדאי לבקש ממנו שירשום בסיכום שהוא מזמין לביקורת בביה"ח, דבר שעלי הקל עם בקשות של התחייבויות לביה"ח מול הקופה. בהצלחה. (סליחה שנידחפתי)

tuvia444

New member
את יכולה אולי לפנות

לרופא בפגיה, לנו זה עזר אחרי חצי שנה לזרז תהליכים מול הקופה. מנהלת המרפאה אמרה לנו שאם היה לנו מכתב מהפגיה זה היה עוזר, אז ניגשתי אליהם ועל המקום הרופא רשם המלצה, כדאי לנסות.

נ ו ף צ

New member
אנחנו מטופלים אצל ד"ר פרילינג רונית

היא רופאה בשניידר היא מקבלת בהרצליה ויש לה שם ממש טוב אנחנו משלמים 100 ש"ח בכל פגישה אנחנו בכללית היא ממש טובה היא גם ניתחה את גילי ותנתח אותה שוב בעתיד נועה

למעלה