קודם כל ברוכים הבאיםרופא מומלץ
אני פונה לחברי הפורום החמודים בבקשה להמליץ לי על רופא יצירתי מקצועי ואם אפשר גם בנאדם לתהליך של תרומת ביצית . כרגע אני במסלול תרומה מאוקרינה ו-שתי החזרות פה בארץ וזו הפעם הראשונה שליואני בינתיים מטופלת על ידי רופא מקופת חולים מאוחדת .
מאלינקה ברוכה הבאהרופא מומלץ
אני פונה לחברי הפורום החמודים בבקשה להמליץ לי על רופא יצירתי מקצועי ואם אפשר גם בנאדם לתהליך של תרומת ביצית . כרגע אני במסלול תרומה מאוקרינה ו-שתי החזרות פה בארץ וזו הפעם הראשונה שליואני בינתיים מטופלת על ידי רופא מקופת חולים מאוחדת .
ברוכה הבאה!רופא מומלץ
תודה לכולכם על קבלת הפנים החמהרופא מומלץ
למלח של פלפל.תודה לכולכם על קבלת הפנים החמה
אני בת 44 מאזור תל אביב עד לפני כחודשיים היתי מטופלת באיכילוב בivf מתוך שלושת הטיפולים שעשיתי רק באחד בעצם היה מה להחזיר וגם זה לא הצליח כך שמהר מאד פרופ" עמית המליץ לעשות תרומת ביצית, מכיוון שאנחנו לא יכולים לנסוע לאוקראינה בחרנו ברופא הקופה דר, פרידלר לעשות את ההחזרות של העוברים מאוקראינה פה בארץ. זה הרקע. לא יודעת אם זאת האפשרות הטובה ביותר לכן פניתי אליכן/ם להמליץ על רופא (אני מטיילת בכל הפורומים שקשורים אבל היתי רוצה עצות מנסיונכם בבקשה ובתודה )מאלינקה.
תיקון, הבהרה ופרוטקל של פר' מרסלמלח של פלפל.
בפורום כתבת שאתה מכיר בחורה עם FSH 18 שילדה ועל פרוטוקולים שונים לרמות הגבוהות של ההורמון האם אתה יכול לפרט יותר:? מודה לך מאלינקה.
שלום מאלינקה וברוכה הבאהתודה לכולכם על קבלת הפנים החמה
אני בת 44 מאזור תל אביב עד לפני כחודשיים היתי מטופלת באיכילוב בivf מתוך שלושת הטיפולים שעשיתי רק באחד בעצם היה מה להחזיר וגם זה לא הצליח כך שמהר מאד פרופ" עמית המליץ לעשות תרומת ביצית, מכיוון שאנחנו לא יכולים לנסוע לאוקראינה בחרנו ברופא הקופה דר, פרידלר לעשות את ההחזרות של העוברים מאוקראינה פה בארץ. זה הרקע. לא יודעת אם זאת האפשרות הטובה ביותר לכן פניתי אליכן/ם להמליץ על רופא (אני מטיילת בכל הפורומים שקשורים אבל היתי רוצה עצות מנסיונכם בבקשה ובתודה )מאלינקה.
ברוכה הבאהרופא מומלץ
גם אני מצטרפת לאיחולים מכל ה-רופא מומלץ
,תודה לך מלח של פלפל על האינפורמציהרופא מומלץ
שרשורים,תודה לך מלח של פלפל על האינפורמציה
תורת השירשוריםשרשורים
מאלינקה, כשיש לך משהו לכתוב שקשור כבר להודעה קודמת, בבקשה שרשרי את ההודעה החדשה להודעה הקודמת. לשרשר פרושו לכתוב תגובה להודעה קיימת במקום לפתוח הודעה חדשה. כך יהיה קל יותר לכולם להבין את ההקשר של דברייך וחוץ מזה ככה פחות הודעות יעברו לעמוד הקודם. תודה! סביון
מלח אין כמוךתורת השירשורים![]()
כדי שנוכל לענות לך בצורה יותר יעילה. וכמובן לא לשגע ו/או לעצבןאת המנהלות המקסימות שלנו![]()
, אני מצרף קישור על תורת השישורים
. זה עושה את החיים כל כך נוחים ומובנים.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.