רופא מומלץ

מצב
הנושא נעול.

מאלינקה

New member
רופא מומלץ

רופא מומלץ
אני פונה לחברי הפורום החמודים בבקשה להמליץ לי על רופא יצירתי מקצועי ואם אפשר גם בנאדם לתהליך של תרומת ביצית . כרגע אני במסלול תרומה מאוקרינה ו-שתי החזרות פה בארץ וזו הפעם הראשונה שליואני בינתיים מטופלת על ידי רופא מקופת חולים מאוחדת .

קודם כל ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

רופא מומלץ
אני פונה לחברי הפורום החמודים בבקשה להמליץ לי על רופא יצירתי מקצועי ואם אפשר גם בנאדם לתהליך של תרומת ביצית . כרגע אני במסלול תרומה מאוקרינה ו-שתי החזרות פה בארץ וזו הפעם הראשונה שליואני בינתיים מטופלת על ידי רופא מקופת חולים מאוחדת .
קודם כל ברוכים הבאים

ברוכים הבאים ל
נו החם
|חבוק| לא ציינת מאיזה אזור את בארץ לכן אני אני מצרף קישור להודעה זו מהטגלינס על מכונים ורופאים. אני מקווה שזה יעזור.

נטאשה

New member
מאלינקה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

רופא מומלץ
מאלינקה ברוכה הבאה

לא ברור לי למה את פונה כדי שנמליץ לך על רופא כשאת כבר מטופלת אצל אחד כזה... כמו שמלח ביקש תגידי אולי על איזה איזור מדובר והאם פרטי או דרך קופ"ח. בכלל תספרי לנו אולי קצת יותר על עצמך ואולי נוכל לעזור. בכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה בתהליך שאת נמצאת בו כרגע.

שיר5520

New member
ברוכה הבאה!

רופא מומלץ
ברוכה הבאה!
מאחלת לך המון הצלחה! אני מצטרפת לדברים שכבר כתבו לך. כדאי שתקראי את הקישור שמלח צירף. תהיי יותר ספציפית וכולנו נשמח לעזור.

מאלינקה

New member
תודה לכולכם על קבלת הפנים החמה

רופא מומלץ
אני בת 44 מאזור תל אביב עד לפני כחודשיים היתי מטופלת באיכילוב בivf מתוך שלושת הטיפולים שעשיתי רק באחד בעצם היה מה להחזיר וגם זה לא הצליח כך שמהר מאד פרופ" עמית המליץ לעשות תרומת ביצית, מכיוון שאנחנו לא יכולים לנסוע לאוקראינה בחרנו ברופא הקופה דר, פרידלר לעשות את ההחזרות של העוברים מאוקראינה פה בארץ. זה הרקע. לא יודעת אם זאת האפשרות הטובה ביותר לכן פניתי אליכן/ם להמליץ על רופא (אני מטיילת בכל הפורומים שקשורים אבל היתי רוצה עצות מנסיונכם בבקשה ובתודה )מאלינקה.

מאלינקה

New member
למלח של פלפל.

אני בת 44 מאזור תל אביב עד לפני כחודשיים היתי מטופלת באיכילוב בivf מתוך שלושת הטיפולים שעשיתי רק באחד בעצם היה מה להחזיר וגם זה לא הצליח כך שמהר מאד פרופ" עמית המליץ לעשות תרומת ביצית, מכיוון שאנחנו לא יכולים לנסוע לאוקראינה בחרנו ברופא הקופה דר, פרידלר לעשות את ההחזרות של העוברים מאוקראינה פה בארץ. זה הרקע. לא יודעת אם זאת האפשרות הטובה ביותר לכן פניתי אליכן/ם להמליץ על רופא (אני מטיילת בכל הפורומים שקשורים אבל היתי רוצה עצות מנסיונכם בבקשה ובתודה )מאלינקה.
למלח של פלפל.
בפורום כתבת שאתה מכיר בחורה עם FSH 18 שילדה ועל פרוטוקולים שונים לרמות הגבוהות של ההורמון האם אתה יכול לפרט יותר:? מודה לך מאלינקה.

תיקון, הבהרה ופרוטקל של פר' מרס

למלח של פלפל.
בפורום כתבת שאתה מכיר בחורה עם FSH 18 שילדה ועל פרוטוקולים שונים לרמות הגבוהות של ההורמון האם אתה יכול לפרט יותר:? מודה לך מאלינקה.
תיקון, הבהרה ופרוטקל של פר' מרס
ציינתי שיש חברה בפורום זה נכנסה להריון וילדה כאשר לה נמדד רמות FSH של 88 ובהריון ספונטני. אני חייב לציין שזה באמת מוגדר כנס רפואי 1 ל 1000 ואף יותר, ואני בטוח שהיא עוד מעת תופיע. גם פילפלת שלי נכנסה פעמיים להריון ספונטני עם FSH גבוה, אך העוברים הפסיקו להתפתח בשבוע השמיני בשני המקרים. לגבי פרוטקולים לנשים אם רמות FSH גבוה עד גבולי כלומר בין 20 ל- 30 או תגובה חלשה לטיפולי פוריות, אני מוסיף קישור להודעה של נועם@בת מנהלת פורום פוריות, בו מדובר על פרוטקל של מיוחד של פרו' מרס מארה"ב, עם אני לא טועה ד"ר קלדרון מנסה את זה בארץ. על אחוזי הצלחה אני לא יכול להעיד אך שמעתי שיש.

סביון1

New member
שלום מאלינקה וברוכה הבאה

שלום מאלינקה וברוכה הבאה
אני זוכרת שכבר כתבת פה פעם אבל הפעם עשית "כניסה" עם היכרות רשמית אז מגיעה לך ברכה מחודשת. עדיין לא הבנתי משהו: מי מביא לך את העוברים? האם דרך המרפאה של משיח? ואם כן, אז למה את לא מטופלת אצל משיח או מישהו מחבריו שמביאים את הביציות? אני יכולה להמליץ לך על הרופא שלי, פרופ' שולמן, שעונה על כל הדרישות שציינת (לדעתי) אבל עד כמה שידוע לי הוא לא מקבל דרך קופ"ח מאוחדת, אם זה מה שאת מחפשת. מתי את עומדת להתחיל בטיפול הראשון? שיהיה בהצלחה, סביון

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

רופא מומלץ
ברוכה הבאה
ו

לא יכולה לעזור לך עם השאלה.. וגם אני לא כ"כ מבינה איך זה שהרופא שילווה אותך לא יהיה אחד מהרופאים של אסותא... אבל ברוכה הבאה והמון המון הצלחה

גם אני מצטרפת לאיחולים מכל ה- ../images/Emo23.gif

רופא מומלץ
גם אני מצטרפת לאיחולים מכל ה-

מאלינקה

New member
,תודה לך מלח של פלפל על האינפורמציה

רופא מומלץ

סביון1

New member
שרשורים

שרשורים
מאלינקה, כשיש לך משהו לכתוב שקשור כבר להודעה קודמת, בבקשה שרשרי את ההודעה החדשה להודעה הקודמת. לשרשר פרושו לכתוב תגובה להודעה קיימת במקום לפתוח הודעה חדשה. כך יהיה קל יותר לכולם להבין את ההקשר של דברייך וחוץ מזה ככה פחות הודעות יעברו לעמוד הקודם. תודה! סביון

תורת השירשורים../images/Emo158.gif

שרשורים
מאלינקה, כשיש לך משהו לכתוב שקשור כבר להודעה קודמת, בבקשה שרשרי את ההודעה החדשה להודעה הקודמת. לשרשר פרושו לכתוב תגובה להודעה קיימת במקום לפתוח הודעה חדשה. כך יהיה קל יותר לכולם להבין את ההקשר של דברייך וחוץ מזה ככה פחות הודעות יעברו לעמוד הקודם. תודה! סביון
תורת השירשורים

כדי שנוכל לענות לך בצורה יותר יעילה. וכמובן לא לשגע ו/או לעצבן
את המנהלות המקסימות שלנו
, אני מצרף קישור על תורת השישורים
. זה עושה את החיים כל כך נוחים ומובנים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה