רופא טוב

רופא טוב

שלום לכן/ם. אני חולת לופוס מזה 16 שנים. הרופא שהייתי מטופלת אצלו שנים רבות פרש ממכבי ומאז אני בחיפושים אחרי רופא שאפשר להיות אצלו במעקב מדי פעם. היתה לי תקופה בה הייתי במעקב אצל פרפ' ליבנה בתל השומר וזה היה טוב, אבל מכבי לא מוכנים לממן זאת יותר בתואנה שאפשר להיות במעקב אצל רופאים בתוך מכבי ולאו דוקא בבית חולים. הייתי אצל ד"ר פיסטינר ברמת השרון, בשנה שעברה, אבל הוא היה מתנשא ויהיר ולא יכולתי לסבול את דרכו בטיפול בי. ומאז אני מחפשת רופא שאהיה אצלו במעקב ולא מוצאת. האם מישהו יכול להמליץ על רופא מכבי, שמתמחה בלופוס ואפשר להיות אצלו במעקב? תודה מריונטה היחידה

מריונטה היחדיה../images/Emo141.gif

זה באמת מבאס שהרופא שלך פרש זה קשה לעבור מרופא שמכיר אותך ואת בוטחת בו אני לא כל-כך מכירה אילו רופאים שייכים למכבי ואילו לא אבל אני יכולה להגיד לך שהרופאה שלי שגרה באזור המרכז ועובדת באיכילוב וגם במרכז הרפואי של ת"א היא מצויינת ד"ר דפנה פארן היא אחת המובילות היום בארץ בתחום והבנתי שהיא גם עונה תשובות בפורום הרפואי שמקביל אלינו אני בינתיים הולכת אליה פרטי כי היא גם לא שייכת למאוחדת אבל אולי למכבי כן? מעניין מקווה שאת מרגישה בטוב שלך פיית השוקו

gaia20

New member
גם אני קיבלתי את התשובה הזאת ממכבי

"אנחנו לא מממנים לך יותר רופא חיצוני, לכי לרופא של מכבי".... אבל אולי בעצם במקרה שלי זה היה אחרת כי לא רק שהיא היתה רופאה חיצונית אלא שהיא היתה גם רופאת ילדים, הראשונה שטיפלה בי בסופר מסירות ודי סירבתי להיפרד ממנה
במקום עד גיל 18 היתי אצלה עד גיל 20... מגיל 20 ועד היום (אנוכי בת 25) אני נמצאת אצל רופאה אחרת, מקסימה ודואגת לא פחות - ד"ר לטינסקי היא אומנם ראומטולוגית שלא מומחית ללופוס, אבל הגברת הלא מומחית הצילה את הכליות שלי מקריסה, אז... מומחית או לא מומחית, אני בהחלט ממליצה עליה. היא מקבלת במרפאת מכבי בראשון לציון (ואולי בעוד מרפאות בערים אחרות, צריך לברר) והיא נמצאת גם באיכילוב. שיהיה בהצלחה

לנגביץ'

פרופ' לנגביץ' הנפלאה מקבלת במכבי פ"ת!! העתקתי לך פרטים מהאתר שלהם: שם הרופא קו"ח תחום שירות כתובת ישוב טלפונים מפה פרופ' לנגביץ פנינה מומחית בראומטולוגיה ראמטולוגיה שפיגל 3 פתח תקוה 03-9392718 (פקס) שעות קבלה: יום א' יום ב ' יום ג' יום ד' יום ה' יום ו' יום ש' 20:00-17:00 20:30-16:30 שפות: עברית אנגלית הערות לכתובת: מרפאת מכבי כללי: גישה לנכים . . זמון תור בטל- 1700505353 3555 . . הזמנת ביקור ע''י תיאום טלפוני . הזמנת ביקור ע''י תיאום טלפוני . לפי הפניה מרופא סגור הדפס חיפוש חדש חזרה לחיפוש

תודה תודה תודה

תודה לכן שנרתמתן לעזרתי. מצטערת על התשובה המאוחרת, לא יצא לי להיכנס לפורום בימים האחרונים. בכל אופן, כנראה שאנסה אחת משתי ההמלצות שלכן. ושוב תודה מריונטה

שקד251

New member
רופא טוב

ממליצה בחום על ד"ר דוד לברטובסקי, מקבל בקופח מאוחדת, אולי גם מכבי, ועובד באיכילוב.

למעלה