רופא אוזניים מומחה

שיווה100

New member
רופא אוזניים מומחה

טוב.. היום עדכן אותי הרופא אוזניים שלי מזה 11 שנה, ד"ר רווה, מנהל מרפאת א.א.ג בשניידר, שכיוון שאני כבר בת 22 לא ניתן למשוך יותר בשניידר ואאלץ לנדוד לרופא אוזניים מומחה אחר. מכיוון שאני מורכבת מבחינת האוזניים, ירידה קלה בימין ובינונית בשמאל, דלקות כרוניות מתמידות וכולסטאטומה חוזרת בשמאל (הראשונה בגיל 11, השנייה בגיל 20 לאחר שהמחלה חזרה) - רציתי לשאול אתכם, בעיקר מי שסבל מכולסטאטומה וסובל מדלקות אוזניים כרוניות.. האם ישנה המלצה לרופא אוזניים מומחה בתחום. אני זקוקה עקב הדלקות למעקב ושאיבות עקביות. תודה מראש...

רונה140

New member
היי שיווה

יש לי גם מצב של דלקות וכלוסטאטומה חוזרת. וגם כן ירידה מעורבת עם מרכיב הולכתי מאוד משמעותי. היה לי גידול כלוסטאטומה בימין וגם בשמאל, וגם דלקת אוזניים כרוניות מאז גיל 2 בערך. לשמחתי, הדלקות פחתו. לגבי שאיבות וזיהוי כלסטאטומה - הגעתי למסקנה שפשוט צריך ללכת לרופא שכבר ביצע ניתוחי מסטודקטומי רבים, פשוט כדי שלא תיפלי על רופא שרק יזהה דלקת, יתן לך טיפול סיסטמי ולא ישלח אותך לניתוח. אם הרופא מספיק מיומן לפעמים גידול זעיר של כלוסטאטומה ניתן כבר להוציא במרפאה ולחסוך ניתוח. הייתה לי נדידה בין כמה רופאים בראשון שפשוט לא ידעו לאבחן את זה. אני ממליצה על ד"ר בכר מבילינסון שאני אצלו עכשיו. נראה לי מקצועי מאוד. אבל לכל רופא שתלכי לברר מה הניסיון שלו באבחון הגידול הזה. זה קריטי. אני ביזבזתי שנה של חיפושים אחר רופא שיברר לי למה יש לי דלקת באוזן שמאל למרות שאני אוטמת אותה ממים, וכל הרופאים שהייתי אצליהם בראשון פשוט נתנו רק טיפול סיסטמי ולא ביררו למה יש דלקת. כשהתגלה שהיה לי גידול ענקי באוזן שפשוט הרס לי את עצמות השמע, חשבתי שאם הייתי כבר לפני חודשים עוברת ניתוח כזה ניתן היה להציל חלק מעצמות השמע לפחות ולשחזר את השמיעה יותר בקלות. כיום בגלל גודל הניתוח שנעשה, אני חייבת לעבור ניתוח שתל באהא כי אין לי בכלל אוזן תיכונה, עם כל ההשלכות של שתל כזה.

שיווה100

New member
מכירה את בכר מבלינסון

אבל נאמר לי שהוא לא מטפל באוזניים אלא בדרכי נשימה (אף/גרון).. הייתי אצלו בקיץ האחרון לברר את הסיבות לדום נשימה ממנו אני סובלת. אני בהחלט מעוניינת בביה"ח בלינסון, את אומרת שבכר מתמחה באוזניים? ד"ר רווה משניידר אמר לי שלא...

רונה140

New member
אני קיבלתי המלצה עליו מד"ר אולונובסקי בשניידר

היי, ד"ר אולונובסקי עומד להיות המנתח שינתח אותי בניתוח הבאהא. הוא המליץ לי ללכת לד"ר בכר, כך שאני מניחה שהוא יודע על מה הוא מדבר. ד"ר בכר בהחלט הסתכל באוזניי ואף שאלתי אותו על הניסיון שלו בזיהוי הכלוסטאטומה להיות בטוחה שהוא מתאים. אולי תנסי את ד"ר חמצני או ד"ר הוד, גם הם עובדים באא"ג בליניסון. אגב, שאלת את ד"ר רווה על מי הוא ממליץ? עוד רופאה שאני יודעת מנסיון אישי שהיא מעולה בזיהוי כלוטאטומה, היא ד"ר מיגירוב, מתה"ש. רק שהיא מקבלת פרטי. יש אומנם החזרים מהקופה, גם של מכבי וגם של כללית, אבל היא בקרית אונו...

שיווה100

New member
כן, שאלתי

הוא לא מוכן להמליץ, הוא אומר שיש שם רופאים מצוינים, כשהזכרתי את ד"ר בכר הוא אמר שדווקא בכר לא מטפל באוזניים ושאחפש מישהו שמתעסק באוזניים. אני חייבת רופא בביה"ח מכיוון שבמידה ואזדקק להתערבות כירורגית יש לי בעית הרדמה קשה עקב בעיות נשימה ולא ניתן להרדים אותי שלא במסגרת ביה"ח. אם הייתי יכולה להתנתח בפרטי הייתי הולכת לפרטי אצל ד"ר רווה ובמידה וצריך התערבות הייתי מתנתחת אצלו בפרטי באסותא (אני בקופ"ח מכבי)... אין לי אפשרות כזו עקב בעיות הנשימה ולכן אני חייבת למצוא רופא בביה"ח, עדיפות גדולה לבלינסון, שמתמחה באוזניים, על מנת שבמידה ויהיה צורך יהיה ניתן להרדים אותי ולתקשר ביעילות עם ראש מחלקת הרדמה בשניידר שמכיר אותי מצוין. אני חושבת שאקבע תור לד"ר בכר ומקסימום הוא יפנה אותי למי שצריך בתוך המחלקה עצמה.. מה את אומרת? או שזו תמימות לחשוב שהוא יפנה אותי למישהו אחר?

רונה140

New member
אולי תנסי אצל ד"ר בכר ותשאלי אותו לגבי רופא

מתאים לאוזניים. נראה לי שהוא יעזור לך.

frolik

New member
שלום,

אני מניח שאת בקופ"ח כללית יש את פרופסור יוסי אלידן מהדסה ירושלים מקבל דרך השר"פ (אני מקווה שהוא לא יצא לפנסיה) מעבר לזה לא מכיר רופאים של הכללית. באיזה איזור את גרה? בהצלחה. טל

frolik

New member
לא מכיר בבלינסון

הרופאה שלי היא דוקטור אירנה לויט מכוכב יאיר אני ממליץ בחום אבל היא לא עובדת עם קופ"ח כללית. מצטער.

שיווה100

New member
אני במכבי

ובכל מקרה מהסיבות שציינתי בתגובה למעלה אני מוכרחה רופא מומחה במסגרת ביה"ח, עדיפות גדולה מאוד לבלינסון... תודה בכל מקרה על הרצון הטוב :)

ohwell

New member
רופא אוזניים

בני נגריס בבילנסון. הוא מנהל המערך האודיולוגי.

למעלה