רופאת מעקב הריון

רופאת מעקב הריון

שלום, שבוע הבא יש לי תור לדופק...
הרופאה שלי כמה חודשים זו ד"ר אמודאי אידה מפ"ת.
עכשיו ממה שקראתי עליה באינטרנט זה שאין לה יחסי אנוש ובנות בכלל לא המליצו עליה ואפילו הזהירו מפניה...
האמת שפעם קודמת שהייתי אחרי הפלה היא לא הסכימה לתת לי יותר מ2 ימי מחלה למרות שהתעלפתי פעמיים בגלל הדימום.(לא הייתי אצלה רק לפי התוצאות של הבטא)
אבל מה שכן היא עושה רושם מקצועי..נתנה לי הפניה לכל הבדיקות שצריך. תמיד מתקשרים אלי מהמרפאה לבד אחרי שמתקבלות תוצאות וכו
ואני דיי מתלבטת האם להשאר אצלה.
הייתי שמחה לשמוע חוות דעת עדכנית או המלצות על רופא/ה מעקב הריון בפ"ת של מכבי

תודה רבה
וסליחה שלא שרשרתי נכון לא מצאתי משהו מתאים כל כך

Nutti

New member
תברחי

לדעתי היתי אצלה וזה זכור לי כביקור לא נחמד וגם לא שמעתי עליה דבר אחד טוב.
יש לך מרפאת נשים בשפיגל עם שני רופאים שמקבלים בתדירות גבוהה יחסית לסירוגין וגם יש להם אולטרסאונד.
דוקטור פייט הכי מומלץ אבל גם על השני שמעתי מחמאות.

יש להם שם מזכירות זמינה שגם מוציאה לך אישורים והפניות וגם מקשרת עם הרופא לשאלות דחופות.

בקיצור מומלץ.

נראה לי הייתי פעם אצל ד"ר פייט

הבעיה שאני עכשיו אצלה הרבעון... אפשר לעבור בין רופאים?
איך התורים אצל ד"ר פיט?

Nutti

New member
היי

למיטב ידיעתי אין בעיה לעבור רופא - צריך להתקשר ולבקש.
כשרציתי לקבוע תורים באינטרנט התקשרתי לתמיכה טכנית והם ביטלו לי את השיוך לרופא אחר.

התורים אצלו סבירים - לשעה נוחה צריך לקבוע שבוע- שבועיים מראש. לשעות פחות מבוקשות אפשר גם בהתראה יותר קצרה לדעתי. אבל הוא די מבוקש ויש לו לפעמים מלא מקרי חירום שנכנסים בין התורות.

אבל מבחינתי הוא שווה את זה , אפילו הלכתי אליו לסקירה בפרטי.

שחר292

New member
ממה שאני יודעת- רופאי נשים אין בעיה לעבור

מקסימום תתקשרי ותבקשי, זו לא חתונה קתולית ובטח ובטח שלא בהיריון...
בהצלחה

Nightingale5

New member
תלוי בקופת חולים, בלאומית יעשו לך פרצופים

כאילו עושים טובה
מה גם שזה לא טלפונית וחייב לקבל את האישור רק מהסניף הספציפי שבו את רשומה

היא נוראית ואנטיפטית וחושבת את עצמה

אמא שלי הייתה הולכת אליה כשהייתי בתיכון והיא הייתה הרופאה הראשונה שביקרתי, ולמרות שלא היה לי למה להשוות היחס שלה למטופלים פשוט לא נראה לי הגיוני... עברו כל כך הרבה שנים מאז הפעם האחרונה שהייתי אצלה ועדיין השם שלה מעביר בי חלחלה

בשנתיים-שלוש האחרונות הייתי אצל דר׳ אביטל סקורניק, היא מקסימה, יסודית ומקצועית, אבל כשגיליתי על ההריון ורציתי לקבוע תור לבדיקת דופק, לא היה תור פנוי חודשיים קדימה! (אבל היא הייתה באיזו חופשה וגם היה פסח באמצע, אין לי מושג מה מצב התורים עכשיו) אז מהמלצות באינטרנט והמלצות של חברה שבדיוק ילדה קבעתי לגדעון פייט, הייתי אצלו כבר פעמיים וגם אני וגם בעלי ממש התרשמנו ממנו! חוץ מזה הביקורים אצלו גם ממש כייפים, נראה שהוא מאוד אוהב את העבודה שלו ולדעתי זה פלוס רציני אצל רופא.
כמו שכבר אמרו לך, התורים אצלו זמינים יחסית... ובכלל, בקשר לתורים, את פשוט יכולה לראות את זה מהאתר של מכבי (לשני הרופאים שהזכרתי את יכולה להזמין תור באינטרנט)

אולי באמת אני

אבקש לעבור מרפאה אחרי בבדיקת דופק. כי יש לי עוד כמה ימים וזה כבר כמעט שבוע 8 אני לא רוצה לפספס. אחכה אקבע אצלו סקירה וכל זה ...

avigail253

New member
אני נמצאת אצל ד"ר אמודאי במעקב הריון

היא לא רופאת הנשים הקבועה שלי אבל הגעתי אליה מאחר והיה קושי להיכנס להיריון ושמעתי שהיא יכולה לעזור בעניין הזה והיא אכן עזרה :)
אני יכולה להגיש בלב שלם שגם אני קראתי עליה כל מני דברים ואזהרות, אבל מהניסיון שלי איתה, היא היתה מאוד מקצועית, עניינית ופשוט יודעת את העבודה
אולי היא לא שיא הנחמדות אבל בסופו של דבר מה שחשוב זה המקצועיות...ופשוט צריך לקחת את זה בחשבון ולא לקחת את זה קשה
לאחר שנכנסתי להיריון (בעזרתה) כבר נשארתי אצלה גם למעקב
מה שכן - המעקב מסתכם בביקורים תקופתיים, בדיקות דם והפניות לבדיקות האחרות, כאשר את השקיפות ואת הסקירות עצמן אני עושה אצל רופאים חיצוניים אחרים
אני באמת חושבת שכל מה שכתוב עליה ברשת לא עושה עמה צדק
ובכל מקרה בהצלחה עם מי שתחליטי !

למעלה