רופאים

tartarin

New member
דר. קויתי

איפה נעלמה דר. קויתי ? היא לא מחזירה טלפונים . אני רוצה להזמין תור ומשאירה הודעות ואין מענה ???

ufo11

New member
אני גם ניסיתי להשיג אותה לפני

שבועיים ככה... ייתכן והיא בחו"ל...אני מאוד מקוה שזו הסיבה לאי המענה...

eh 21

New member
ד"ר קויתי

איפה היא מקבלת מטופלים והאם היא עובדת עם מכבי????

ד"ר קיויתי עובדת פעם בשבוע בשניידר

בימי שני כיועצת היא יצאה לפנסיה אבל ממשיכה לקבל פרטי (אין לי פרטים על הקליניקה הפרטית אבל אוכל לברר אם תרצה)

ידוע לי על פעם בשבוע בשניידר

ובעיקר בפרטי, לי יצא להיות כמה פעמים בבית שלה.. ואז עברנו לד"ר גולדברג.. היא גם מאוד טובה ואני מאוד מרוצה ממנה.

ufo11

New member
אני לא יודע אם היא עובדת עם מכבי

אבל בהחלט שווה לבדוק... בכל מקרה, היא מקבלת אצלה פרטי בבית והיא פשוט מעולה ובן אדם מדהים! שווה כל שקל!

uma5

New member
../images/Emo179.gifרופאים קשה למצוא איזון

ואנו תולים תקוות ומתאכזבים לחולה אחד אותו רופא יכול להיות מצוין ולגבי חולה אחר לא מצליח

1Mao

New member
דר.קויתי

אנחנו גם ההינו אצלה בערך לפני שנה לגבי הבן שלנו. היא אישה מאד נחמדה, חמה ומקשיבה והפגישה אצלה הייתה ארוכה והיא נכנסה לפרטים ( למרות שכל הנירולוגים שההינו אצלם באופן פרטי ולא פרטי נכנסו לפרטים והפגישות היו ארוכות לא כמו אצל רופאים מומחים אחרים). היא מומחית באיבחון וקריאת EEG, אולי הטובה ביותר בארץ ( ככה אומרים), עוד נאמר לנו ע"י קולגה שלה ( נירולג/ית מבית חולים אחר ) שהיא מהאסכולה הישנה של הנירולוגים, כלומר מסתמכת על קריאת EEG ותיאורי המקרה יותר מאשר ראיה רחבה של המקרה. בכל מקרה היא נתנה לנו איבחון שלא התקבל ע"י הרופאים המטפלים של הבן, וגם נתנה המלצה לטיפול טרופתי. מאחר וההמלצה לא התקבלה, לא המשכנו בהתייעצות איתה. אולם לאחר ניסיון של שש תרופות שונות שניתנו לבן ע"י הרופאים המטפלים, הגיעו לתרופה השביעית שד"ר קיויתי המליצה בתחילת הדרך. אנחנו לא רוצים לפתוח פה לשטן( טפו טפו טפו, חמסה, חמסה חמסה
), אין לנו עדיין EEG תומך והוא עדיין מקבל קוקטיל של תרופות ולכן לא ברור איזו תרופה עשתה את ההבדל, אבל יש שיפור בתדירות של ההתקפים. אז אסכולה ישנה או לא, ההימור שלי הוא שדווקא התרופה שהיא המליצה כן עושה משהו. היא מקבלת פרטי בבית שלה ברמת-גן, לא עובדת עם אף אחת מהקופות, נדמה לי שעם הכללית אפשר לקבל איזה שהוא סוג של החזר, עם מכבי לא.

uma5

New member
../images/Emo189.gifרופא פרטי

עכשיו אולי יבינו מה החשש מהפרטי אם האבחון לא יוכר ואין תקציב לא רק לביקור אלא לתרופות וכשתתיקע הכל הלך לפח. בתי טופלה אצלה לפני 25 שנה היא משהו. היא העמידה אחות לילה שלם ליד מיטת בתי לא בפרטי האחות רשמה את כל מה שאירע בלילה מסרה לה בבוקר . ד"ר קיויתי ניגשה אלי ואמרה עכשיו זה בטוח לבתך יש אפילפסיה ומתחילים טיפול בטגרטול בתי היתה כולה בת 4 שנים אך מיד שהוחל הטפול החלה גם התקדמות בלימודים.

למעלה