רופאים מומלצים?

gypsy999

New member
רופאים מומלצים?

אני אחרי 3 טיפולי IVF שלא הצליחו, מטופלת כרגע במדיקל סנטר הרצליה. אני חושבת להחליף רופא, כי הרופא שמטפל בי כרגע אמנם מאד סימפטי ועושה רושם מקצועי, אבל הוא מדבר ומסביר מעט מאד (גם כששואלים) וזה די מתסכל. חוץ מזה מי יודע - אולי 'משנה מקום משנה מזל?' בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות (וגם אזהרות!) על רופאים מאיזור ת"א / נתניה / חדרה / חיפה (מוכנה לנסוע קצת בשביל רופא טוב!)

שמש1231

New member
לא ציינת מי הרופא שלך,נא צייני.

אני טופלתי אצל רופא מעולה אכפתי סובלני ותמיד מקשיב .ואני יודעת שהוא מבצע IVF במדיקל. קוראים לו דר' ברקוביץ (מומלץ בחוםםםםםםםם), אני עזבתי אותו מכיוון שלא רציתי לבצע את הפריה במדיקל סנטר, אבל אחת ההתלבטויות הקשות היה האם לעזוב אותו או לבצע את ההליך במדיקל סנטר.יש לו הצלחה מאוד גדולה בתחום, והוא נותן יחס אישי לכל מטופלת.

דוקא שמעתי שהוא מעולה ומיקצועי ..

ממשי שעברה אצלו היטרוסקופיה ניתוחית [לגבי דיקר].. אני גם היתי אצל ברקוביץ הוא אכן מקסים ומיקצועי אך הוא גם לא דברן אז ניראה לי שאו ד"ר זיידמן [מאסותא,תל השומר] יתאים או לב רן שהוא הרופא שלי והוא משגע ומקפיד להסביר הכל מקבל באסותא וולפסון

gypsy999

New member
הוא באמת מעולה...

גם אני עברתי אצלו היסטרוסקופיה ניתוחית (בגלל הדבקויות). אומרים שהוא מנתח מ-ע-ו-ל-ה, והייתי מאד מרוצה מהיחס והטיפול. פשוט הוא כבר לא מתעסק כ"כ ב -IVF, יותר בקטע של ניתוחים. וכמו שאמרתי קודם - מאד מאד נחמד וסובלני, אבל לא מדבר הרבה...

שמש1231

New member
ממש לא רע, נהפוך הוא..

שאני התלבטתי היכן לעשות את ההפריה, כל הבנות המליצו לי בחום על המדיקל, אך אני נלחצתי קצת בשל פרשיית הביציות שהיתה שם, אבל אחרי שהיתה פשלה גם באסותא(אם את זוכרת), אני חושבת שהכל עיניין של מזל. לגבי ברקוביץ אצלי הוא היה דברן לא קטן אבל בכל אופן אני מסכימה איתך לגבי לברן. והכי חשוב שיהיה לנו הצלחה מהירה ותקינה
.

לימי5

New member
חייבת להגיב

טופלתי במדיקל והצלחתי בטיפול 5 (1 מהם עוברים מוקפאים) הייתי מאד מרוצה מהיחס שם . אני חושבת שזה תלוי ברופא המטפל. אני טופלתי ועדיין מטופלת של פרופ' עמית. אני ממליצה עליו בחום ותאמיני לי שהוא לא יחחסוך מילים ויענה על כל פיפס שתרצי לדעת. בהצלחה (לימי שבוע 30
)

danielap

New member
אשמח לקבל פרטים לגבי הרופא שלך

- פרופ' עמית, כמו טלפון, שעות וימי עבודה שלו, היכן הוא עובד? דרך איזו קופ"ח חולים (שכן הרופא שלי- פרופ' משיח עובד רק עם קופ"ח מכבי, ואני בכללית). תודה על כל אינפורמציה. אגב, החודש לא אבשר לכן את הבשורה שכל כך רציתי לבשר
, שכן קמתי אל תוך בוקר אדום...

ilee

New member
פרופ' עמית - פרטים

אם את עוברת במדיקל עדיף שפשוט תקבעי שם תור בקליניקה שלו כי קשה מאד להשיג אותו בטלפונים. - 09-8654599 - 03-6425832 - 09-8827278 - בבית. גברת נחמדה תענה ותקבע לך תור.

gypsy999

New member
תודה

תודה על ההמלצה. יצא לי לפגוש את פרופ' עמית כשהייתי במדיקל, והוא באמת עשה רושם מאד טוב.

למעלה