רופאים מומלצים

nutshell67

New member
רופאים מומלצים

אני רוצה לנצל את השרשור שהתפתח פה לגבי אכזבה מרופאים, וגם בהמשך למפגש שהיה לנו, להציע שרשור רופאים/ות מומלצים.
נראה לי שלמרות שכנראה לכולנו חוויות רעות מרופאים חסרי רגישות או לא מקצועיים, לא חושבת שכדאי לעשות פה רשימה כזו.
כן הייתי שמחה לקבל המלצות לרופאים/ות קשובים, מקצועיים ורגישים, ורצוי מאוד במסגרת הקופה (אבל מן הסתם לא רק).
אם אתן יכולות לציין דרך איזו קופת חולים הרופא/ה מקבל/ת זה יהיה מעולה, וכמובן באיזה איזור בארץ.
באופן אישי אני אשמח לקבל המלצה לרופא טוב למעקב הריון בכללית שמקבל באיזור המרכז, מוכנה גם לנסוע בשביל רופא שאפשר לסמוך עליו.

המומה5

New member
ירושלים - פרופסור שמחה יגל

רעיון מעולה.

אז האמת שאין לי המלצות על רופאי קופה, ומה גם שהחלטנו פעם הבאה ללכת על פרטי דרך הביטוח כדי שיהיה לי למי להציק עם החרדות שלי.

מה שכן, את האבחון הסופי עשה פרופסור שמחה יגל שמטפל בשני בתי החולים של הדסה (נראה לי שהוא גם מנהל מחלקת יולדות).
אדיב, נחמד, מומחה בתחומו (אולטראסאונד ואקו לב עוברי), מייעץ אך לא לוחץ ובישבלנו לפחות עשה יותר ממה שהיה צריך רשמית (הגענו אליו בהפתעה ובלי תור, פינה לנו זמן יחסית מהר ואז עוד השקיע מזמנו ובילה כמה שעות בלמשוך קשרים ולהשיג לנו תור לניורולוג בלי תור באותו היום). מה גם שהוא הרופא הראשון שברגע שהניח את המתמר על הבטן שלי הסתכל לי בעיניים ואמר לי ״זה לא נראה טוב״ במקום לתת לי לחכות כל הפגישה בלחץ (כמו כמה לפניו) עד שאשמע בכלל משהו.

הבנתי שהוא גם רופא מיילד בחסד, עושה קשרים צוואריים ומבצע מעקב הריון פרטי.

משתתפת בהמלצה על פר שמחה יגל

בסיפור הנדיר שהיה לנו (3 מקרים בארץ) הוא טיפל, ליווה, איבחן, ייעץ ועם הרבה ידע, מסירות ורגישות

שירהד1

Member
מנהל
איזור השרון-

ד"ר דורית רביד- מעקב הריון, הריון בסיכון גבוה, עובדת גם במאיר (שם גם מנתחת ומיילדת). מקבלת ברעננה דרך כללית, מכבי ואולי עוד קופות.
ד"ר עופר גונן- מומחה פוריות, הלכתי אליו לצורך חוות דעת שנייה ובירור הפלות חוזרות. מקבל במרכז בריאות האישה בהרצליה וגם באופן פרטי בכפר הס.
ד"ר אניטה סילבר- שקיפות עורפית, סקירות. מקבלת ברעננה- כפר סבא (בבניין שממוקם על הצומת).

על כל אלו- רק מילים טובות יש לי והמון המון תודות.

Kipod13

New member
אזור המרכז-

ד"ר ויקי סולימה ברמת אביב במרפאת קטוביץ למעקב הריון או מעקב שגרתי רגיל. עברתי שתי הפלות אצלה אחת יזומה עקב מחלה בעובר ואחת טבעית. הייתה נהדרת, קשובה וקיבלה אותי בתורים דחופים על ימין ועל שמאל כשהייתי בלחץ וגורל ההריון השני היה לא ברור. מאד תאכלסית ורגועה, מסבירה הכל ויודעת להקשיב. ממליצה בחום.
ד"ר מצ'ניק בראשון לציון- אחת לברור של משהו לא קשור להריון והיה מקסים. ליווה חברה טובה שהייתה לה הפסקת דופק בצורה יוצאת מהכלל- דאג לבדוק אותה טוב טוב, עשה מעקב אישי לוודא שהכל הלך בסדר עם הציטוטק ובאמת נתן יחס אישי מעל ומעבר
&nbsp

מקוםבלב

New member
רוצה להמליץ גם על הרופא שלי הפרטי

דר' אוסואלדו רבינוביץ.
איש מקסים ועדין ורופא מדהים.
שלחתי אליו המון נשים אחרי אובדן.ואחת אחת היתה מרוצה ממנו.
מקבל ברמת חן באופן פרטי.

ממירוע

New member
יכולה להמליץ בהדסה על פרופ' לאופר, ד"ר שוויקי וד"ר בושירה

ליווה אותי בשלושת ההריונות המוצלחים (מוצלחים מבחינת תוצאה אבל הריונות עם קשיים כל אחד מסיבותיו, כולל אשפוז על דימום) ובטיפולים לקראתם, מהרגע שחזרתי לטיפולים אחרי אובדן התאומים שבורה.
&nbsp
עוד שני רופאים שמטפלים בהדסה והיו אז מתמחים (בכל זאת עברו כבר 9 שנים) וליוו אותי באובדן ברגישות מדהימה הם ד"ר שוויקי וד"ר בושירה אבו דיא. מלאכים ממש
ורק כדי להסביר עד כמה - ד"ר שוויקי בא אלי במיוחד במשמרת בוקר, אחרי שהאחיות אמרו לו שאני בוכה, רק כדי להסביר לי שוב שהלידה לא הייתה אשמתי ולא הייתה לי שום דרך למנוע אותה (לידה מוקדמת של תאומים)

thekt

New member
רעיון יפה!

רופאת המעקב שלי מקסימה מקסימה מקסימה, מקבלת בכללית והבנתי שגם לאומית, קוראים לה ד״ר ילנה רוסליק. הבעיה היחידה שלה זה שהיא עמוסה מאוד מאוד
&nbsp
לצרף גם המלצות לרופאים לסקירות וכאלה?

אזור חיפה

בכל הריון עברתי לרופא מעקב אחר.
עד כה הכי מוצלח היה דר' אמנון עמית. מקבל בקסטרא פרטי ואפשר להשתמש בייעוצים דרך הכללית (לא יודעת לגבי קופות אחרות).
הוא מאוד נעים, רגיש ואמפתי. הבעיה העיקרית שלי איתו זו המזכירה שלו, שהיא פחות רגישה ואמפתית.

בהריון האחרון הייתי אצל דר' רוני אברהמי, והוא נחמד ונעים, אבל לא ממש התלהבתי ממנו.

מהמלצות של אחרות שמעתי שדר דמתי מאוד טוב. מקבל במרפאת לין.

למעלה