רופאים בירושלים

simba1231

New member
רופאים בירושלים

בוקר טוב,

לירושלמיות בינינו האם מישהי יודעת אם המרכז בהדסה הר הצופים עדיין פעיל ומייעץ?
ואם לא מכירות רופא ירושלמי שמתעסק עם אנדומטריוזיס (ורצוי גם בפריון)?
מחפשת רופא להתייעצות אפילו באופן פרטי...

המון תודה, מיכל.

ד"ר ירון חמני

רק אל תרוצי איתו לניתוח כמו שהוא עשה איתי. אם יש משהו תמיד טוב להתייעץ עם עוד

simba1231

New member
תודה

יש לך מושג באיזו מסגרת הוא מקבל?
בהחלט מחפשת רק להתייעץ כרגע איך להתקדם. לך הוא המליץ ישר על ניתוח?

פז08

New member
לא בטוחה אם ד"ר ירון חמני מקבל כרגע מטופלות

את צריכה לבדוק את זה..... אם אינני טועה הוא קיבל בעבר בבית חולים הדסה. אין לי מושג איזה הדסה- הר הצופים או עין כרם.
את יכולה לעשות גוגל ובטוח תקבלי את כל הפרטים.
תבררי ביום ראשון אם הוא מקבל מטופלות..... נשמח אם תעדכני את הפורום האם הוא מקבל בימים אלו....
למעט ד"ר חמני, אני לא מכירה רופאים אחרים בירושלים.............
בכל מקרה בהצלחה!!

simba1231

New member
תודה רבה

לצערי גוגל לא נותן כרגע תשובה ברורה האם עדיין מקבל... אבל בהחלט אבדוק ביום ראשון ואעדכן.
תודה ושנה טובה :)

simba1231

New member
ושאלת המשך דווקא ללא ירושלמיות

יש למישהי המלצה על רופא להתייעצות באזור המרכז שמתמחה גם בפיריון ?
רצוי רגוע (כי העצבים שלי מרוטים מספיק) ומספיק הגון להמליץ על עמיתים שלו... (אני פשוט מעדיפה להמשיך את הטיפול בירושלים).

liats80

New member
מומחה פריון

היי,
אין באמת מומחה לאנדו שהוא גם מומחה לפריון ואין מומחה לפריון שהוא גם מומחה לאנדו.
כן יש רופאי אנדו שמכירים את נושא הפריון יותר או פחות, ורופאי פריון שמכירים את נושא האנדו יותר או פחות והכי טוב לבחור רופאים שמנהלים קשר רציף עם מומחים בתחום השני - כלומר לבחור רופא אנדו ורופא פריון שמתקשרים זה עם זה.
בנושא האנדו אני ממליצה על סוריאנו ובנושא הפריון על אליצור, שניהם מקבלים ברמת החיל ועם כללית מושלם ייעוץ עולה 100 שקלים.
ליאת.

simba1231

New member
תודה

ההמלצה שלך קלעה בדיוק לזה שקבעתי לו תור היום :)

simba1231

New member
כן, על הקטע הזה כבר הספקתי ללמוד

simba1231

New member
ד"ר חמני

הבטחתי ואני מקיימת, ד"ר חמני בהחלט מקבל בהדסה הר הצופים. לצערי לגבי מבוטחות של קופ"ח כללית הקופה לא מכירה בו ברשימת יועצים שלה... לגבי קופות אחרות כמובן שכל אחת מוזמנת לבדוק.

פז08

New member
תודה על הבירור :)

אם את בכללית, את יכולה לפנות במרכז לבריאות האישה בכפר סבא לד"ר רון שינמן, אני מאוד ממליצה עליו והוא מספיק הגון לדעתי להמליץ על עמיתים שהם מקצועיים......אם תרצי אתן לך פרטי התקשרות....

למעלה