רוע כמה רוע רוע

רוע כמה רוע רוע

לפני 3 שנים חמי פתח תוכנית חיסכון לבנות בהפקדה חד פעמית של 10000 לכל אחת. תאריך הפרעון הוא החודש , קיבלתי מכתב מהבנק שנאמר בו "הפיקדון יפרע לעו"ש בחשבון ......" כמובן שזה חשבון בנק של האקס . שלחתי לו מסר עוד חודש שעבר שלא יגע בכסף הזה מפני שזה לא שלו ולא שלי ובסופו של דבר הוא עשה כמו שרצה . האם מישהו נתקבל בדבר כזה ? ומה ניתן לעשות אם יש משהו לעשות בכלל ? (לפני 3 שנים הייתי נשואה עדיין)

t o t a l

New member
לא מבין מה לא בסדר?

סבא שלהם חתך עבורן כסף ונותן אותו לניהול ההורה שהוא בוחר בו יותר. סליחה ברבורה, נשמע לי סביר בהחלט.

הסבא היום במצב שלא יכול להחליט כלום

הוא נורא חולה ולא זוכר כלום , את הכסף האקס שילשל לחשבון הפרטי שלי בכדי לנסוע בעוד שבועיים לקזינו , הכסף הזה לא דובר בכלל בהסכם הגרושים מפני שזה היה ברור שזה שייך רק לבנות . הנה עוד פרטים האם גם עכשו אני לא יכולה לעשות כלום ?

t o t a l

New member
לא נראה לי שיש לך עילה לטרוניה

כשאקס מעביר לך כסף עבור הבנות, אין לו זכות להתערב באופן שאת מוציאה את הכסף. בדיוק כפי שלך אין זכות להתערב לו עכשיו. לכסף אין צבע. אם את קונה לך חולצה הוא לא יכול לבוא על זה בטענה שאת מבזבזת על עצמך את כספי המזונות. הרי את גם משתכרת למחייתך. אם הוא נוסע לחול גם את לא יכולה לבוא אליו בטענה שהוא מבזבז את כספי הבנות. הרי גם הוא משתכר למחייתו.

יערית

New member
תיקון קל

לכסף מסתבר יש צבע $$$$$$$
,ולא רק לדולר.{הבנתי את הפואנטה}

יערית

New member
מצטערת

לא התכוונתי לצחוק,בסה"כ ציינתי עובדה לגבי צבע הכסף.

לעניות דעתי, את לא יכולה לעשות כלום

מכיון שחמך חסך את הכסף הזה, אפילו שזה לילדים שלכם, זה עדיין לא שלכם. לא קשור שהיית נשואה לו אז, זה הכסף של חמך בת'כלס וזכותו להעביר את זה למי שרוצה אבל זה לדעתי הבלתי מקצועית

בדד1

New member
אם החשבון נרשם על שם הבנות

אי אפשר לפדות אותו למזומן לפני היותן בגירות(18) ללא הסכמת שני ההורים אפילו הם גרושים אפשר רק לשנות את תנאי הפיקדון משיכה מפיקדון כזה ללא הסכמה של שני ההורים אם אני לא טועה היא עבירה פלילית אם החשבון אינו כזה תצטרכי להוכיח שהפיקדון הזה הוא מתנה ממנו לבנותייך

בדד החשבון רשום ע"ש הבנות בלבד

ומי שפתח בזמנו את החשבון זה האקס , פירעון החסכון הוא היה ל 3 שנים והחודש זה תאריך פרעון , גיל הבנות הן 14 ו-9

ברבורה אין מה לעשות בנידון. ..

גם אצלינו קרה אותו דבר... וחמי לא במצב בריאותי תקין בכדי להיזכר כמה ולמה...ובנו לקח את הכסף לכיסו הפרטי לתשלום חובותיו . .. הדבר היחיד שניתן לעשות זה לבלוע את הצפרדע ולהעביר דף. ואם עוזר לך אולי לברך אותו בכמה ברכות נחמדות כגון: @#$%^&*#####@$#^%^&* במידה ותרצי תרגום אשמח להעביר במסר! תהייה חזקה

חחחחח ציפור מתוקה אני לא מקללת אותו

אלוהים כבר מקלל אותו , אני סלחתי לו ממזמן , אבל כואב לי שהוא לקח לבנות שלו את הכסף , המצב שלי היה קשה כלכלית ולא חשבתי לרגע על הכסף הזה בכלל, פשוט יצאתי לעבוד ועבדתי קשה נורא בכדי לצאת קצת מהברוך ועוד הלוואה שלקחתי אז הסתדרתי, אבל לקחת את הכסף של הבנות שלו ?? מספיק לקחת לגדולה כסף שהיה שייך לבת מצווה שלה , קשהב לבלוע את הצפרדע .

malka3

New member
צודק

בתנאי שהפיקדון היה רשום ע"ש הבנות, דרושה חתימת שני הצדדים למשיכת הכסף

מלכה החשבון רשום על שם כל אחת ואחת

לחוד כמובן !!!!!!!!!!! הוא פתח את תוכנית החסכון כמו מיפייה כוח , והוא גם פרע את התוכנית חסכון לטובת חשבונו , ההפקדה נעשתה במזומן , זה הנתונים האםפ יש עילה ?

למעלה