רועי

שבלוז

New member
רועי

יצא לך לשמוע את Jimmy Duck Holmes במייספייס? יש לו צליל חדש בגיטרה יותר טוב מהקודמת וגם השירה שלו נשמעת אפילו יותר טוב.

Roi Blues

New member
בודאי

ג'ף כל הזמן מעדכן אותי במה שקורה, כבר הבהרתי לו שאני המעריץ הכי שרוף של הלייבל שלו. הוא שלח לי את האלבום הראשון, אני פשוט לא מפסיק לשמוע אותו, והזמנתי את אודל האריס מ"אמאזון". שמעת את הא-קאפלה של ווסלי ג'פרסון? וואו! רק שהחבר'ה יבינו על מה אנחנו מדברים... בחור מסיינט לואיס בשם ג'ף קונקל הקים חברת תקליטים פרטית וצנועה בשם "Broke & Hungry Records" לפני בערך שנה. מה שהוא עושה זה בעצם לסוע למיסיסיפי ולחפש בלוזיסיטים טובים שלא קיבלו עדיין את ההזדמנות שכל כך הגיעה להם להכנס לתודעה. ג'ף מצא אוצרות, פשוט אין מילה אחרת. יש להם כבר שני אלבומים מדהימים והם בחנויות.

שבלוז

New member
ג'פרסון זמר ענק מדהים שיש עוד כאלו

בנמצא שיכולים לשיר ושאפשר לשמוע בשירה שלהם את הבלוז של שדות הכותנה הכי חזק שאפשר... אני הזמנתי את שני האלבומים הראשונים ואין מה לומר יש שם באמת אוצרות. מדהים איך לייבלים אחרים מצאו את ברנסייד ואת בלפור ולא מצאו את ג'פרסון והולמס...

Roi Blues

New member
לא רק ברנסייד ובלפור...

גם טי-מודל פורד וג'וניור קימברו למשל... וכל החבר'ה האלה הכירו אחד את השני (בערך..). לייטנין מלקולם, המתופף באלבום של אודל האריס ובשני של ג'ימי הולמס, ניגן גם עם טי-מודל פורד וכל האחרים... ביל אייבל, הגיטריסט שליווה את אודל האריס, ניגן עם רוברט בלפור וג'וניור קימברו... היה חוט שחיבר בין כל האנשים האלה.

שבלוז

New member
מה שמוזר לי שכל אלו שהזכרת

וגם בנוסף חברה כמו סאם קאר (ידעת שהוא הבן המאומץ של רוברט נייטהוק?) היו ידועים במשך השנים. לעומת זאת מוזר שהולמס וג'פרסון נותרו אלמונים. אפשר לומר שקונקל מצא אוצר בלום

Roi Blues

New member
(למה לכל הודעה צריך כותרת????)

כן זה די ידוע הקטע של סאם ונייטהוק... ג'ף הזכיר הקלטות שהולמס הקליט לדיוויד אוונס, אולי בסשן של ג'ק אוונס, אבל מה שאני מבין דיוויד אוונס לא הוציא אותן לאור (כרגיל...). על הולמס אפשר היה לשמוע, הוא לא היה לגמרי אנונימי גם בגלל הפאב שלו שהוא די ידוע. אבל ג'פרסון, בוקר טי, אודל האריס... הם היו רוחות רפאים עד שג'ף הגיע!

orenharp

New member
אני שונא את שניכם.

אתם עם כל השטויות שלכם והלייבלים והשיט..

למעלה