רועי....

רועי....

רועי, שמעתי שיש לך תכנית רדיו ויואב אמר לי שאפשר לקלוט את זה בyes אז.. מתי זה? באיז יום? באיזו שעה??

royelmo

New member
היי איילת

היי :) התוכנית שלי היא כל יום שישי בין השעות 14:00-15:0 בתדר 106FM. את בטוחה שאפשר לקלוט את זה ב-yes? אני רק חייב לציין, ש 106FM זו לא תחנה כלל ארצית, אלא תחנה שמשודרת בכל איזור ואיזור... אבל אם דרך yes אפשר לקלוט את 106FM ירושלים, אז סבבה! ועוד הערה חשובה: כרגע, בגלל המלחמה בעיראק, 'קול ישראל' ביטלו את כל השידורים שהם לא שידורי חדשות שלהם, או במילים אחרות- התוכנית שלי תשוב ללשידור ברגע שהמלחמה תיגמר. רועי

royelmo

New member
על התוכנית

את התוכנית אני מגיש, יחד עם מישהי שקוראים לה עירית לבנה. גם היא שמיניסטית. רוב התוכנית היא מוזיקה ישראלית ולועזית ומשולבים בה אייטמים שונים מתחום האקטואליה (סיכום השבוע), וידיעות חינוך שונות מבתי ספר בירושלים. כמו כן מתוכננות גם תוכניות "ספשלים" על נושאים גדולים כגון גיוס לצה"ל, בגרויות וכדומה. האזנה נעימה. רועי.

royelmo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifחדשות טובות../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני שמח להודיע לכולם, שהיום נודע לי שבעקבות החלטת 'קול ישראל' (המעצבנים!), כל התוכניות ב - 106FM חוזרות לשידור ובניהן התוכנית שלי! יום שישי 14:00-15:00

ורד ר

New member
מזל טוב!!

מזל שהכנס של תמורות מתחיל ב-16:00, ולכן אני אוכל להקשיב לתוכניתך הנחמדה! בהצלחה!!

royelmo

New member
ואולי...

אני אפרסם את הכנס בתוכנית שלי, בתמורה לקצת תשרים...

למעלה