רוסיה - JumpUs 2006

FalxOri

New member
רוסיה - JumpUs 2006

שלום לכולם. כמו שרובכם כבר יודעים, גם השנה מתארגנת קבוצה למחנה אימונים בקיץ. בעיקרון העסק די דומה לשנה שעברה ולפני שנתיים כשאנחנו נעזור באירגון של הטיסות, ויזות, מלון, הסעות והנחות קבוצתיות. חשוב להרשם בהקדם כדי שנוכל להתארגן בהתאם לכמות האנשים. בנוסף, בסוף מאי אמורה להפתח ליד מוסקבה מנהרת רוח חדשה של skyventure (די דומה לזאת שבפריס ובאורלנדו רק יותר זול) ואנחנו מתכננים גם לבקר שם. הפורמט המדויק (קבוצות קטנות או מחנה מסודר) יהיה תלוי בכמות האנשים, השעות וההדרכה שתרצו... תאריכים:3-13/08/06 וכמו תמיד, אם מישהו ירצה לחזור קודם או אח"כ, ננסה אבל כדאי להודיע הכי מוקדם שאפשר. עלויות: המחירים עלו קצת משנה שעברה (בגלל הנפט...) והם גם תלויים בכמות האנשים שיבואו. כל המחירים כאן הם הערכה גסה וברגע שנקבל מחירים מעודכנים נודיע: - טיסה 400$ אבל כנראה שיהיה פחות. - ויזה ~$100 :את הויזות נעשה בכמה נגלות ברגע שהתאריכים יהיו סגורים לטובת אלה שנוסעים הרבה לחו"ל. אל תחכו לרגע האחרון כי ויזה דחופה עולה כמעט כפול. - ביטוח: חובה לעשות ביטוח מינימלי בשביל הויזה. מעבר לזה כל אחד צריך לדאוג לביטוח של עצמו (חיים שלכם אחרי הכל...) והמלצה אישית שלי זה לקחת את הענין ברצינות. אני בטוח שזמי ישמח ליעץ בענין למי שצריך. לינה - יש אינסוף אופציות מאוהל בשטח בחינם , דרך bunkhouse (בערך 10$ ועד המלון בעיר על שלל חדריו בדרגות שונות(מ-$15 ועד 150$ לסוויטה ע"ש חמו ורחו). אוכל- כל דבר מסנדביצים מהסופר ועד מסעדות לא רעות בכלל. צניחות (העיקר אחרי הכל...)- תלוי בכמות האנשים אבל ההערכה היא בערך 14$ לצניחה מ13500 עם אופציה לחליקופטר (ח במקור...) אנטונובים למינהם ושאר מטוסים מענינים שרובכם כבר ראיתם... קיפול - בערך 2.5$ לקיפול הכי מהיר שראיתם... מנהרת רוח- אין עוד מחירים אבל אפשר לבנות על משנו כמו מ550$ לשעה (ואנחנו בודקים את ענין ההדרכות שם). זהו בינתיים. עוד פרטים בקרוב מאוד. הקדימו להרשם (בין המקדימים יוגרלו חולצות אדומות מדהימות!!!) לשאלות והרשמה אפשר לשלוח מסר כאן (שם מלא, טלפון ואימייל) או להתקשר 0545788957 אורי 0523432101 יורם נ.ב חמו יבוא, הוא תמיד בא בסוף... O

טיסה למוסקבה

יורם שלום ראיתי את תוכן ההודעה שלך ואני מאוד מעוניין להצטרף למחנה הצניחות במוסקבה . אם תרצה פרטים שונים אז צור עימי קשר 050-7336215 אופיר בוקי .או אימייל - [email protected] .מחכה לתשובה

FalxOri

New member
הבהרה

בעקבות כמה שאלות של צנחנים צעירים אני רוצה להבהיר שכל ענין הצניחה, מי יכול ומה הוא יכול לעשות הוא באחריות הצנחן (בדיוק כמו בכל צניחה). אין לי סמכות, ידע ובטח לא רצון לקבוע מי יכול לבוא ומי לא ומי עושה מה כשאנחנו שם. זה לא קורס צניחה והאירגון שלנו מתמקד בהכנות הלוגיסטיות של הכרטיסים והויזות ובתיווך מול שאר הגורמים (מלון,הסעות, DZ וכו) כמה שאפשר כדי לקצר תהליכים ולנצל את העובדה שבאה קבוצה גדולה. אם יש לכם ספק אם אתם יכולים להסתדר במועדון בחו"ל (למרות שכקבוצה כולם דואגים לכולם) תתיעצו עם המדריכים שלכם או אפילו תתארגנו לקחת מדריך איתכם כמו שעשו בשנים קודמות. חוצמזה יהיה שמח, חמו בא... O

adietkin

New member
הדרכות ברוסיה

אני בודק אפשרות שאוכל לנסוע שוב לרוסיה בתור מאמן כמו שעשיתי בשנה שעברה עם ארבעה צנחנים צעירים(היום הם כבר נותנים לי בראש
) כרגע כלום לא סגור לכן אם יש צנחנים שרוצים לנסוע למחנה אימון מסודר אשמח אם תפנו אלי במסרים בכדי שאוכל להערך בהתאם (אם וכאשר) או במייל [email protected]

למעלה