אז פה הגישה שלנו שונה יקירי
ברור שאני אהיה פגועה אם חבר שלי יבגוד בי עם מישהי שאני שונאת (ואם זו תהיה מישהי שאני אוהבת - זו תהיה בגידה יותר נוראית בעיני...)... אבל זה שלו זה לא קשור אליי... ואני אסביר לך למה אני מתכוונת, אם הוא בגד, והוא החליט שמתאימה לו הבחורה השניה, כנראה שטוב שזה קרה וגיליתי שהוא לא בשבילי, אז נכון אני אהיה פגועה ואני אכעס והלב שלי ישבר, אבל גם זה יעבור עם הזמן, ובטח שאני אסלח לו, כי אני אהיה עם מישהו אחר שהרבה יותר יתאים לי ואני אוהב הרבה יותר ואני אגיד איזה מזל שזה קרה כי אני היום מאושרת הרבה יותר...תאר לך הייתי עוד איתו?

עכשיו האנלוגיה מובנת, אבל קצת לא רלוונטית. כי חברה וקבוצה עם כל הכבוד, זה ממש לא אותו דבר. הבגידה בחברה, היא אישית , קשורה אליי מ2 אנשים שמכירים אותי. לג'ובאני אין מושג מי אני, אין לו מושג שהוא פגע בי (הוא לא ממש פגע בי כי ידעתי שהגלאקטיקוס היא פיקציה אחת גדולה כפי שבאמת התברר...) נכון שחברה אנחנו מחליפים וקבוצה לא... אבל שחקנים, הם בכל זאת בני אדם והם מקבלים החלטות שלפעמים שגויות - ראה דוגמא את אלון מזרחי והקריירה המפוארת שלו בניס... או יניב קטן שישב על הספסל בווסטהאם וחזר אחרי כמה חודשים, לדעתי אם הוא לא היה עוזב מלכתחילה, הוא לא היה מתייבש על הספסל והיה משחק נפלא כמו שהוא עשה לנו את הסיבוב הראשון בעונת האליפות האחרונה, הוא חזר לא משופשף ולכן הוא גם לא שיחק טוב, אגב אם הוא לא היה עוזב, גם המשכורת שלו לא היתה 500 אלף דולר...אלא כמו שהיא היתה לפני עם שידרוגים קלים, אגב, אם הוא לא היה עוזב, הוא היה ממורמר על זה שהוא לא יצא לאירופה, ובזכות זה שהוא עזב, הוא ידע לחזור כמו גבר לחיפה ולא לאף קבוצה אחרת, בלי חרטות כי הוא לפחות היה שם, ההנהלה נתנה לו ללכת, שחררה אותו בשמחה, ועם הרבה פרגון, וקיבלה אותו בחזרה, ואין ספק שהוא סמל.. אנשים קודם כל הם בני אדם אנושיים ומותר להם לקבל החלטות שנראות שגויות וגורליות, אבל אני מאמינה שצריך לתת להם את הספק - בעיקר ג'ובאני, שגם שהוא שיחק בתל אביב, היה לי ברור שהוא מת על חיפה, זו הקבוצה שלו. ועובדה שהוא מת לחזור. הוא יכול כבר לפרוש, הוא יכול היה לתת עוד עונה במכבי תל אביב אבל הוא החליט לחזור לקבוצה שהוא הכי אהב ועזב כי לאישתו היו כמה בעיות שהוא ישאר בחיפה. (אולי הבעייה האישית ההיא עברה עכשיו לתל אביב... מי יודע) בקיצור, הוא בן אדם. אנושי, אני נותנת לו להנות מהספק וחושבת שהוא יכול להביא הרבה אנרגיה חיובית לקבוצה, ושמחת חיים, וגם לתת כמה משחקים טובים. אחרי הכל זה ג'ובאני. אני בכלל חושבת שכל הקללות האלה, וכל האנרגיה הקשה הזו שאתה סוחב איתה, היא סתם אלימות ואין לה שום קשר לספורט. זה שאתה נפגע אישית ורגשית, זה בעייה שלך יקירי, כי זה ספורט, וזה רק כדורגל וזה לא פגיעה בכבוד המשפחה, או פגיעה אישית בך. אז לכן אני אומרת, עם כל הרגש והאמוציות שיש לך - שזה נפלא, כדאי לתעל אותן למקום חיובי ובונה, כי גם חבל על האנרגיות וגם סך הכל, קצת פרופורציות. אבל שוב, זה דברים שבאים עם הזמן אז אולי אתה לא במקום שבו אתה ואני יכולים להסכים כרגע. אני בכל מקרה נגד אלימות ונגד קללות וגרפיטי וכאלה. ואתה כנראה כן במקום הזה...