רוסו חוזר!

dios4

New member
רוסו חוזר!

אז רוסו סיכם ע"פ עם המועדון ויחל להתאמן עם הקבוצה. רוסו למקורביו : אני חוזר למכבי חיפה. כנראה ששחר לא ממש שלם עם ההחלטה והחוזה עדיין לא נחתם. הידיעה מ: וואן.

Cade Foster

New member
פייי, איך הבהלת אותי

פעם הבאה קודם תכתוב שזה מוואן ואז תכתוב שרוסו חוזר

green apes 02

New member
עכשיו זה סופי

על- פי פירסומים באתר one גובאני רוסו סיכם בעל-פה את תנאיו במכבי חיפה, ואף הושכרה לו דירה בעיר. רוסו אמור לחזור לארץ השבוע מהחופשה שלו בקרואטיה ולהתחיל להיתאמן עם כל הקבוצה וליוהיות שחקן מן המניין. מההתחלה היתי נגד החזרתו של רוסו, לא יודע מה איתכם בתור אוהדי מכבי חיפה אבל אני מרגיש פגוע מהצוות המקצועי. רוני לוי שגם ככה יודע שהוא לא אהוד על-ידי רוב האהודים למרות חוסר רצונם מחזיר לקבוצה שחקן, שנחשב בעייני האוהדים הירוקים ב-ו-ג-ד בשביל שהתפקיד העיקרי שלו בקבוצה זה ליהיות ליצן. אבל האמת...שחושבים על זה יותר לעומק, למה שרוני לא יתעקש עליו?! עד היום הוכחנו כקהל שלא יודע לעמוד על שלו כל מה שהצוות המיקצועי אמר/עשה אמרנו אמן והיום הם מרשים לעצמם ליזרוק על הדבר הכי יקר לקבוצה על האוהדים ז............. אני מקווה שהמחאה נגד רוסו לא התחילה באימון פתיחה וניגמרה כמה ימים אחרי זה במשחק נגד גלוריה. נקווה שהפעם לא ניתקפל ונראה לצוות המיקצועי שעם הקהל של מכבי חיפה לא ירצה את רוסו בחיפה- רוסו לא יהיה בחיפה! "אנחנו לא אישתיך- אנחנו לא ניסלח לך!"

chenby

New member
אתה מרגיש פגוע?? למה? זה על חשבונך?

אני לא מבינה את המפשטים האלה...הצוות המקצועי עם כל הכבוד, באמת, לא מכיר אותך... אין לך שום סיבה להרגיש פגוע..אתה אוהד קבוצה, אז תאהד את הקבוצה, מה הקשר בין פגיעה בכלל? ואגב, תשים לב שכבר 3 שנים הרבה מהקהל קורא לרוני לוי להתפטר, זה לא עזר לאף אחד עד עכשיו, למה שמחאה נגד רוסו תעזור? אני אומרת, תן צ'אנס, ותאהד את הקבוצה עם כל מה שיש בה. חבל על האנרגיות של קושי ולא נשכח ולא נסלח, אף אחד לא רצח אף אחד, ואף אחד לא פגע באף אחד, קצת פרופורציות. זו דעתי.\ואני מאמינה שהשנה תהיה הרבה הרבה יותר טובה משנה שעברה, עם עידן טל בביתר, ועם ג'ובאני וכל שאר הקבוצה. אמונה, זו הדרך שיהיה לך שבוע טוב (והכל נאמר באהבה כמובן)

dios4

New member
מסכים

אבל השחקן עשה רע, נתן לאוהדים להרגיש נורא אחרי עזיבתו. בכל מקרה קשה לשפוט בסוגיית רוסו. מה שבטוח שאנחנו עושים ת'מוות לעידן טל!! תאחלס?גם לא צריך לתת לו ערך. לא להתייחס אליו ..אנחנו צריכים רק לעודד את הקבוצה שלנו! להכניס בהם אנרגיות, להכניס את הטירוף..לעשות את מה שהיה בבלומפילד במשחקי אופ"א בכל משחק בליגת העל . במשחק הראשון נגד סכנין, תגיעו כולכם, אנחנו צריכים את הטירוף של כלנו.

green apes 02

New member
זה בהחלט על חשבוני

אולי כמו שאת אומרת לא רצחו אף אחד אבל בקשר לפגיעה אני אומר לך...כה...גובאני רוסו פגע בנו האוהדים של מכבי חיפה הוא פגע לנו ב-כ-ב-ו-ד! לפני שהוא עזב את מכבי חיפה לקבוצה השנואה עליינו ויצא להצהרות אליפות עם הצהבת הוא ידע שעם למכבי ת"א הוא הולך אין דרך חזרה אליינו ובכל זאת הוא בחר לעבור. ברגע שאנו האוהדים באמת מחזיקים מהעניין שמי שלבש את הבגדים של הצהבת לא ילבש יותר את הבגדים הירוקים והצוות המיקצועי קובע הפוך זה פוגע וזה על חשבוני (שאני אומר חשבוני אני מיתכוון לכל מי שבדעה שלי) יוצא שם של חסרי עמוד שידרה אוהדים שאין להם גב ואף אחד שיתמוך בהם (הצוות המיקצועי) אולי אף אחד מההנהלה לא מכיר אותי אבל תאמיני לי הם שמעו יפה אוד באימון פתיחה ובמישחק נגד גלוריה בקרייה את הקריאות נגדו אז אני שואל למה אתם נותנים לנו להילחם איתכם בימקום לוותר על הליצן הזה?! הם סתם גוררים אותנו למילחמות ביגלל שחקן שהוא גם ככה סוס מת! שתדעי...לכל דבר אני נותן צאנ'ס אני נותן לכל את כולי ברגעים הכי קשים עודדתי את הקבוצה הזאת בזמן שכולם קיללו ובעונה האחרונה כמו שאת יודעת היו הרבה רגעים כאלה אבל לפעמים יש עקרונות שצריך לישמור עליהם וזה אחד מהם מי שלבש צהוב לא ילבש יותר ירוק! שיהיה לך שבוע טוב (וכמובן קחי הכל באהבה)

chenby

New member
ברור שהכל באהבה, הרי אנחנו בעד אותה

קבוצה. בסופו של דבר גם אתה וגם אני רוצים נצחונות, רוצים משחקים יפים, שחקנים שמשקיעים וכמובן אליפות. הצוות המקצועי הוא זה שקובע, הוא זה שמחליט, יעקב שחר הוא זה שחותם על הצ'קים, ואנחנו בתור אוהדים, באים לאהוד קבוצה ולא להחליט בשביל זה שחותם את הצ'קים את מי הוא יביא ואת מי לא. לכן אני אומרת חבל על האנרגיה. חבל על האנרגיה שלך... חבל למלא את ראשך הירוק בקללות ומילות גנאי ורוע שקודם כל הליגה עוד לא התחילה ודבר שני, אני דווקא בעד רוסו...איש שמביא הרבה שמחה וצחוק, ואולי זה משהו שהיה חסר לאחרונה, אנרגיות ומרץ, והכי אהבתי, שבסיבוב שני בעונה האחרונה, הוא אמר -נמאס לי ממכבי תל אביב, אני מת לחזור לחיפה. הוא יודע מה היה לו בידיים, הוא יודע כמה כוח יש לאוהדים, וכמה הוא היה רוצה לזכות באהדה שלהם, אני בתור שונאת גדולה של הצהובים, הרגשתי כאב גדול שהוא עבר אליהם, כמו שזנדברג עברלבית"ר ועכשיו עםעידן בכלל, זה כואב, זה הרגשה קשה מאוד, אבל אני אומרת, שאלה יהיו הצרות שלנו חביבי, אל תשכח שזה בסופו של דבר רק ספורט. ואולי בתור גבר בוגר יותר תבין על מה אני מדברת (ככה זה הזקנות של הפורום) כמו שהם לא חוגגים בהצלחות שלי או אבלים בכשלונות שלי, כי אין להם מושג שאני קיימת בכלל, לי יש את החיים שלי והעיסוקים שלי והמחוייבויות שלי, וכמו שאני נותנת לממשלה לנהל את המדינה, אני נותנת לצוות המקצועי של חיפה לנהל את הקבוצה, אני אוהדת , אני נהנית מהמשחק (הלוואי אמן השנה באמת אהנה) אנינהנית מנצחונות ועצוב לי בהפסדים, והכי עצוב לי שהם לא רצים על המגרש...וזהו. מתחיל השבוע, אז אני חוזרת לחיים שלי, לעיסוקים שלי....למה לך כל כך הרבה אנרגיה קשה על הכתפיים שלך? להרגיש פגוע, שזה על חשבונך, תאהד את הקבוצה ותאמין בה. זה הכל, לא צריך יותר מזה. \אחרת בסוף נגמור כולנו כמו וסילי, ועם כל הכבוד לו (ויש כבוד) לא הייתי רוצה לגמור כמוהו. :)

green apes 02

New member
אומנם זה רק ספורט

אומנם הענף הזה שניקרא כדורגל זה רק ספורט אבל בישבילי ולפי הצורת דיבור שלך אני מאמין שגם בשבילך מכבי חיפה זה יותר מ'זה ...זה אהבה וברגע שתיקראי את זה אני מאמין שתסכימי איתי. אז אולי תיראי את מיקרה רוסו בצורה שונה בצורה של אהבה אני יסביר לך מה זאת אומרת. (חלילה אני לא מאחל לך דבר כזה אני מאחל לך את כל האושר שבעולם הרי זה רק דוגמה על-מנת ליגרום לך להבין) תחשבי שאת נימצאת עם חבר שלך ויש לכם חיים מאושרים פיתאום הוא בוגד בך ומחליט לצאת עם החברה שלך...החברה שאת הכי שונאת או עם הבחורה שאת הכי שונאת בעולם למרות שהוא ידע את זה לדעתי זאתי בגידה שלא תיסלחי עליייה...אני טועה?! אז זה בידיוק מה שאני מרגיש כלפי רוסו, הבן- אדם בגד במכבי חיפה בנו- הקהל של מכבי חיפה שעבר לקבוצה השנואה עליינו ביותר ויצא איתם בהצהרות אליפות למרות שהוא ידע מה דעתנו על מכבי ת"א. אולי רוסו הצהיר באמצע העונה שהוא מיתגעגע למכבי חיפה אבל כמו באהבה קשה ליסלוח על בגידה ואולי גם בלתי אפשרי אז עם הצוות המיקצועי והאדון שחותם על הצ'קים לא מבין את זה אנחנו ניגרום להם להבין. אנרגיה קשה אני לא יסחוב על עצמי כי כמו שאמרת לכל אחד החיים שלו העיסוקים שלו ועיסוקים ברוך השם לא חסר לי ככה שרוסו לא יהיה בראשי כל הזמן אבל מתחילת העונה אני כל שבת אגיע למשחק וכל שבת אקלל אותו חזק וחזק יותר עד שהוא יבין שאנחנו לא מורנה שבאוהדים של מכבי חיפה בוגדים- הם לא סולחים!

chenby

New member
אז פה הגישה שלנו שונה יקירי

ברור שאני אהיה פגועה אם חבר שלי יבגוד בי עם מישהי שאני שונאת (ואם זו תהיה מישהי שאני אוהבת - זו תהיה בגידה יותר נוראית בעיני...)... אבל זה שלו זה לא קשור אליי... ואני אסביר לך למה אני מתכוונת, אם הוא בגד, והוא החליט שמתאימה לו הבחורה השניה, כנראה שטוב שזה קרה וגיליתי שהוא לא בשבילי, אז נכון אני אהיה פגועה ואני אכעס והלב שלי ישבר, אבל גם זה יעבור עם הזמן, ובטח שאני אסלח לו, כי אני אהיה עם מישהו אחר שהרבה יותר יתאים לי ואני אוהב הרבה יותר ואני אגיד איזה מזל שזה קרה כי אני היום מאושרת הרבה יותר...תאר לך הייתי עוד איתו? :) עכשיו האנלוגיה מובנת, אבל קצת לא רלוונטית. כי חברה וקבוצה עם כל הכבוד, זה ממש לא אותו דבר. הבגידה בחברה, היא אישית , קשורה אליי מ2 אנשים שמכירים אותי. לג'ובאני אין מושג מי אני, אין לו מושג שהוא פגע בי (הוא לא ממש פגע בי כי ידעתי שהגלאקטיקוס היא פיקציה אחת גדולה כפי שבאמת התברר...) נכון שחברה אנחנו מחליפים וקבוצה לא... אבל שחקנים, הם בכל זאת בני אדם והם מקבלים החלטות שלפעמים שגויות - ראה דוגמא את אלון מזרחי והקריירה המפוארת שלו בניס... או יניב קטן שישב על הספסל בווסטהאם וחזר אחרי כמה חודשים, לדעתי אם הוא לא היה עוזב מלכתחילה, הוא לא היה מתייבש על הספסל והיה משחק נפלא כמו שהוא עשה לנו את הסיבוב הראשון בעונת האליפות האחרונה, הוא חזר לא משופשף ולכן הוא גם לא שיחק טוב, אגב אם הוא לא היה עוזב, גם המשכורת שלו לא היתה 500 אלף דולר...אלא כמו שהיא היתה לפני עם שידרוגים קלים, אגב, אם הוא לא היה עוזב, הוא היה ממורמר על זה שהוא לא יצא לאירופה, ובזכות זה שהוא עזב, הוא ידע לחזור כמו גבר לחיפה ולא לאף קבוצה אחרת, בלי חרטות כי הוא לפחות היה שם, ההנהלה נתנה לו ללכת, שחררה אותו בשמחה, ועם הרבה פרגון, וקיבלה אותו בחזרה, ואין ספק שהוא סמל.. אנשים קודם כל הם בני אדם אנושיים ומותר להם לקבל החלטות שנראות שגויות וגורליות, אבל אני מאמינה שצריך לתת להם את הספק - בעיקר ג'ובאני, שגם שהוא שיחק בתל אביב, היה לי ברור שהוא מת על חיפה, זו הקבוצה שלו. ועובדה שהוא מת לחזור. הוא יכול כבר לפרוש, הוא יכול היה לתת עוד עונה במכבי תל אביב אבל הוא החליט לחזור לקבוצה שהוא הכי אהב ועזב כי לאישתו היו כמה בעיות שהוא ישאר בחיפה. (אולי הבעייה האישית ההיא עברה עכשיו לתל אביב... מי יודע) בקיצור, הוא בן אדם. אנושי, אני נותנת לו להנות מהספק וחושבת שהוא יכול להביא הרבה אנרגיה חיובית לקבוצה, ושמחת חיים, וגם לתת כמה משחקים טובים. אחרי הכל זה ג'ובאני. אני בכלל חושבת שכל הקללות האלה, וכל האנרגיה הקשה הזו שאתה סוחב איתה, היא סתם אלימות ואין לה שום קשר לספורט. זה שאתה נפגע אישית ורגשית, זה בעייה שלך יקירי, כי זה ספורט, וזה רק כדורגל וזה לא פגיעה בכבוד המשפחה, או פגיעה אישית בך. אז לכן אני אומרת, עם כל הרגש והאמוציות שיש לך - שזה נפלא, כדאי לתעל אותן למקום חיובי ובונה, כי גם חבל על האנרגיות וגם סך הכל, קצת פרופורציות. אבל שוב, זה דברים שבאים עם הזמן אז אולי אתה לא במקום שבו אתה ואני יכולים להסכים כרגע. אני בכל מקרה נגד אלימות ונגד קללות וגרפיטי וכאלה. ואתה כנראה כן במקום הזה...

Cade Foster

New member
קודם כל

זה לא סופי, זה רק סיכום וזה בכלל ONE, האתר הכי לא אמין בארץ דבר שני... גם אני מאוד מאוכזב מההחלטה. אבל זה מה יש, ואנחנו זה לא בית"ר, כאן יש נשיא מנוסה שמחליט ולא הקהל.

איפה אתה חי הוא כבר סגור מלפני חודש....

מחכים רק להחתמה של שחקן זר ואז יודיעו על ההחתמה של רוסו, ההנהלה מחכה לעיתוי הנכון.

lemmacantor

New member
רק לא לקלל אותו ולשרוק לו בוז

כי הוא פעם עזב את חיפה. זה יהיה מגעיל וגם יכול לגרום לרוסו לשחק פחות טוב(הוא מאוד מושפע ממצבי הרוח). תנו לו צ'אנס!

yarivlevi

New member
ממשיכים קדימה במסע הבינוניות

עוד ועוד שחקנים בינוניים מינוס חותמים אצלו ,אנחנו בצעדי ענק אל עבר פסגת הבינוניות ,רבאק מה עם שחקנים ברמה גבוהה ???

dios4

New member
רמה ?מה?

ישנם שחקנים ברמה גבוהה. אבל כמובן שהעלות שלהם כ"כ גבוהה, והעונה גאידמק חוגג, אנו נסתפק במועט.

yarivlevi

New member
יש שחקנים ברמה גבוהה פשוט אנחנו אדישים בטירוף

לא חסר זרים טובים כמו שהביאו את קולאוטי ודירסאו אפשר למצוא 2 שחקנים ברמה גבוהה. אפשר היה להתאמץ ולהביא את עידן טל שהוא שחקן ברמה גבוהה אבל אנחנו משקיעים בבורסת הבינוניים

dios4

New member
עידן טל עשה הרבה כסף

במהלך הקריירה שלו , זה שהוא יכל באמת לוותר על כמה אלפי דולרים אם הוא באמת אהב ת'מועדון ואת הקהל שכ"כ רצה אותו חזרה בכרמל. והגיע הזמן שנצא כבר מבועת הסבון הזו שעידן טל גרם לנו לחיות בה "הוא יחזור" , אז הוא חזר אבל למקום הכי לא נכון לפחות מבחינתינו. לא צריך להמשיך להיות תקועים, לא צריך לכתוב "אם היו.." כי הם כבר לא. הגיע הזמן שנחשוב איך נוכל באמת לעזור לקבוצה שלנו. כי העונה הזו לדעתי..היא צומרת דרכים, או שחיפה ממשיכה להוביל את הכדורגל הישראלי, או שבית"ר מקבלת את הכבוד כאלופה בפעם השנייה ברציפות.

yarivlevi

New member
לי זה היה ברור שהוא יילך אחרי הכסף

רק חבל שגם אנחנו לא הצענו לו הצעה מפתה ,לגביי העונה נראה לי שזה ברור לכל אדם מציאותי מי תהיה האלופה

Cade Foster

New member
תגיד רגע

יש לנו קבוצה עם שחקנים כמו דוידוביץ', חרזי, קינן, דירסאו, בוקולי, רפאלוב, קטן, קולאוטי. מה כל כך לא מציאותי שניקח אליפות?! לך תגיד את זה לקבוצות כמו שטוטגארט שהתקציב ואיכות השחקנים שלה קטנים מאלה של באיירן אולי פי 50, ובסוף שטוטגארט אלופה ובאיירן כולה מקום רביעי מסכן. קצת להאמין בקבוצה שלך לא יזיק, תאמין לי. ואף בנאדם שמבין עניין לא יגיד לך שאתה חי בסרט.

למעלה