רונלייט - שירות ?

• פותח הנושא y r
  • פורסם בתאריך

y r

New member
רונלייט - שירות ?

שלום לכולם - לפני כשנה רכשתי ASUS A636N מחברת רונלייט, הכולל עברית מובנית... עכשיו , אני מעוניין לנסות עברית אחרת (של איירון למשל...) למשך הזמן אשר הם נותנים... העברית של רונלייט צרובה במכשיר - מה שאומר - אחרי HR מותקנית מעצמה - הכל טוב ויפה, אולם , אם ברצוני להסיר את העברית , ולהתקין אותה מחדש - אזי - אני חייב לעשות HR ! מה ז"א ? ברונלייט אמרו שאין באפשרותם לתת לי מס' רשיון מפני שהעברית צרובה כבר במכשיר, זה אומר כי על מנת לנסות עברית אחרת - אחרי סיום תקופת ההתנסות - אני חייב לעשות HR - מה שאני מעוניין להמנע ממנו (ע"מ לא להתקין מחדש את את התוכנות והקינפוגים).... ומה אומרים לי ברונלייט - "כן , אנחנו יכולים להמליץ לך על תוכנת גיבוי " (SPBACKUP למשל..). האם זה הגיוני ? שאינני יכול לקבל את מס' הרשיון , ולהתקין מחדש לכשהרצה ? בתודה יניב

אתה עושה סערה בכוס מים

אתה טועה ובגדול! קודם כל - אתה לא יכול להסיר עברית בלי HARD RESET. למרות שהתוכנה מופיעה ברשימת התוכנות להסרה ואם תסיר אותה המקלדת והתפריטים ייעלמו, בפועל התוכנה משאירה אינספור קבצי מערכת שהוחלפו בקבצים עבריים. כך שאם תתקין עברית של אותו יצרן זה ייראה תקין. אבל אם תנסה להתקין עברית של יצרן אחר - המכשיר יעשה המון בעיות ואת זה אני אומר לך מניסיון. בקשר לשירות שלהם - אני חושב שמה שתיארת היה מעל ומעבר. התוכנה שלהם בתוך המכשיר וללא רישיון ואין שום סיבה שיהיה לה רישיון. זה שהם כיוונו אותך לתוכנה שתאפשר לך לגבות זה ולבצע שחזור - זו הגדלת ראש :)

AYELET1

New member
הם לא היחידים. כשעברית באה מובנית במכשיר

הרי בד"כ אין מסספר רשיון. בכל מקרה מומלץ בחום לבצע הארד ריסט בין תוכנת עברית אחת לשניה, על מנת למנוע בעיות (מה גם שאינך יכול בכל מקרה להסיר את העברית ללא הארד ריסט) אולי תצליח למנוע ממנה להתקין את עצמה לאחר הארד ריסט

AYELET1

New member
מה גם שאינך יכול בכל מקרה להסיר את העברית ללא

הארד ריסט- כוונתי לעברית של רונלייט

למעלה