רונלדו למדריד- מי מרוויח פה באמת?

רונלדו למדריד- מי מרוויח פה באמת?

הרבה סכומים עולים באוויר, מדברים על 45 מליון לירות סטרלינג + סניידר (20 מליון). אם רונלדו יעבור לדעתי מדריד ישלמו יותר מזה. מה אתם חושבים, אלכס צריך לשחרר אותו? דעתי חד משמעית- כן! ולא סתם לשחרר אותו, לבעוט אותו למדריד! כמו שמצאו מחליף לדוגמנית בקהאם, ימצאו גם לרונלדו. עכשיו אחרי הזכיה אין שום סיכוי שהוא ישאר עם אותה מוטיבציה, בטוח שזה ישפיע על היכולת שלו.(רונלדיניו, קאקה, דקו, ולא חסרים דוגמאות) בנוסף הוא בן אדם ממש זוועה, ובגלל זה הוא ממש נולד בשביל ריאל מדריד. אני לא אוהד מנצסטר, אני אוהב את בארסה, ואני יודע איזה הרגשה זאת כשהכוכב הכי אהוב בקבוצה מתנדנד וכנראה בדרך החוצה, ובקרוב כנראה אני אראה אותו גם עם מדים אחרים, וזאת הרגשה ממש מחורבנת. תשאלו אותו דבר את אוהדי מילאן, איך הם הרגישו ששבצנקו הלך. בניגוד לשני השחקנים שציינתי שהפגינו רגשות ונאמנות לקבוצה, תוסיפו לכך שרונלדו (זה רק דווח בכל העיתונים, עדיין לא ראיתי אותו בפרוש אומר זאת) מדבר בגלוי שלא איכפת לו שום דבר, הוא רוצה להיות השחקן הכי טוב בעולם של פיפא, הוא רוצה להרוויח הכי הרבה בעולם כמו שבמדריד הבטיחו, והוא רוצה לעזוב. בלי טיפת נאמנות למאמן שחיבר לו את הראש לרגליים ועשה ממנו שחקן, ובלי איכפתיות בכלל מהאוהדים ומהמועדון. אלכס, תשחרר אותו, בכסף שתקבל עליו אין ספק שתשלים את החור שהוא ישאיר, ופעם הבאה שאתה קונה את הכוכב הבא, תוודא שהוא יהיה קודם כל בן אדם.

sok777

New member
אם הפרסומים בתקשורת על דבריו נכונים,

הוא חתיכת ילד טיפש ושחצן. אמנם הוא שחקן פשוט פנטסטי, אבל הרבה אולי שוכחים שבחודשיו הראשונים במנצ'סטר הוא לא היה יותר מבחור שחצן, טיפש ואגואיסט לא נורמלי. פרגוסון, אחד המאמנים הטובים בעולם והמאמן הבריטי הטוב ביותר בכל הזמנים לדעתי, עשה ממנו שחקן אדיר ששווה משהו.. החדיר בו מוטיבציה, קבוצתיות.. יכולות אדירות. לא שאין לו כשרון, יש לו.. אבל לפרגוסון יש חלק אדיר בהתקדמות המפתיעה שלו. וזה לא הדוגמא הראשונה עם פרגי. אם הדברים שלו נכונים, מנצ'סטר צריכה להעיף אותו בבעיטה בטוסיק השמן והשחצני שלו, ולקבל עליו כמה שיותר.. לסחוט מהמדרידים החצופים סכום עתק (משהו של איזה 50 מיליון פאונד) ולגנוב להם איזה סטאר בדרך (סרחיו ראמוס?).

DrBall20

New member
כל מילה בסלע

הוא פשוט כל כך מתאים למדריד. האופי השחצן הזה, הבכיינות אחרי כל פעם שהוא לא מקבל שריקה, הקטע הזה שלא מסתכלים עליו ככדורגלן נטו כמו על קאקה לדוגמא, אלא כעל הרבה מסביב והקטע שכסף זה המרכיב החשוב בקריירה שלוץץ כל הדברים האלה נקשרים איכשהו (מעניין למה) בראש ובראשונה לרעל מדריד, ואם אני פרגסון, אני מעיף אותו כמו לא יודע מה.. אין לי ספק שמנצ'סטר תמצא לו מחליף.. ויש לה את נאני, שהוא פשוט שחקן פנטסטי, ואחד הלא מוערכים במנג'ר (כמו וולקט כזה).. בקשר לכישורים שלו ככדורגלן, אין ספק. רונאלדו מדהים. הכי טוב בעולם? לא לטעמי.. השחקן הטוב בעולם צריך להופיע גם למשחקים גדולים (חצי גמר וגמר צ'מפיונס, שלבי נוק-אאוט בנבחרת וכו').. שילמד מרונאלדיניו. איך לעזאזל בכלל אפשר להשוות ביניהם אני לא יודע.. אבל זה כבר לדיון אחר..

למעלה