זה HUMMER , ואתה חייב להשלים חומר אתה בפיגור בפורום
ש שניר כהן New member 8/12/01 #21 חחחחח טוב מה אתה רוצה אני ראיתי את התמונה מאחור.... וחוץ מי זה אין כאלה בארץ!!
A ac cobra New member 8/12/01 #23 יש ויש HUMMER בארץ אני יוגע על 2 אחד לבן והשני שחור את הלבן אפשר לראות מסתובב בת"א ואת השחור אין לי מושג
יש ויש HUMMER בארץ אני יוגע על 2 אחד לבן והשני שחור את הלבן אפשר לראות מסתובב בת"א ואת השחור אין לי מושג
T teen17 New member 8/12/01 #24 אתה צריך להתעדכן ומהר בנושא...... בארץ יש בסביבות ה-150 האמרים צבאיים ו-5 אזרחיים.
T teen17 New member 8/12/01 #22 מה זה המהלך מתלים הקצר הזה? נו באמת...ציפיתי למהלך הרבה יותר ארוך מאשר יש לו.
מ מצמץ New member 9/12/01 #30 אם גל משלם... ואנחנו מדברים רק על UMI, אז אני מעדיף כבר איזה סאאב 5-9 או קדילאק סיוויל. נ.ב. גל אם אפשר אז שהסיוויל תהיה STS ולא SLS (ואל תתקמצן על הSRS). מצמץ, גל תודה, לא הייתה צריך .
אם גל משלם... ואנחנו מדברים רק על UMI, אז אני מעדיף כבר איזה סאאב 5-9 או קדילאק סיוויל. נ.ב. גל אם אפשר אז שהסיוויל תהיה STS ולא SLS (ואל תתקמצן על הSRS). מצמץ, גל תודה, לא הייתה צריך .
A ac cobra New member 9/12/01 #31 זה קצת פלישה למכוניות אבל אם קדילאק זה למה לא איזה אלדורדו עם מנוע 8ליטר+ אבל תמיד אפשר להסתפק עם הגייפ של קדילאק אסקלייד
זה קצת פלישה למכוניות אבל אם קדילאק זה למה לא איזה אלדורדו עם מנוע 8ליטר+ אבל תמיד אפשר להסתפק עם הגייפ של קדילאק אסקלייד