רוני B שלא הכרנו?

רוני B שלא הכרנו?

מי שקרא כאן הודעות שכתבתי בעבר, יודע מה דעתי על המתחרה רוני B. היא היתה, לדעתי, הרקדנית הטובה ביותר, וזו שהכי אהבתי (למרות שהיה ברור שאין לה סיכוי לזכות בתחרות פופולריות עם הבנים). היא גם עשתה רושם של בחורה אינטליגנטית ואנושית עם עומק, רחוקה מהשטויות של "עולם הזוהר" וכו'. כתבתי עליה כאן - "המלכה של התחרות". לפני כמה ימים סיפר לי מישהו על ראיון שראה בטלוויזיה עם רוני B. מה שהוא סיפר לי שהיא אמרה שם, מציג אותה באור אחר לגמרי. היא דיברה שם על זה, שהיא מחשיבה את עצמה כיפיפיה, את הגברים היא מסננת לפי מראה חיצוני, ו"פחות מבראד פיט זה לא לרמה שלי". שטויות שטחיות ומטופשות כאלה. מה שהרבה יותר חמור - היא סיפרה שהיא נהנית להתעלל בכלבים וחתולים(!), שזה משעשע אותה לזרוק חתול ולראות איך הוא נופל, ושנהגה בעבר ממש להתעלל בכלבים. לפי מה שהוא אמר לי, היא אמרה משהו כמו "אוי, רק אל תשדרו את זה, אני כבר לא כזו", או משהו כזה. אבל מכל הראיון היא יצאה טיפוס שטחי, גס ומכוער, ממש אדם רע, ניגוד עצום לאיך שהיא מצטיירת בתכניות. לא ראיתי בעצמי את השידור, כך שאולי זה לא בדיוק מה שהיה. צריך בכלל להתייחס בזהירות למה שמתפרסם בתקשורת, כי הרבה פעמים דברים מוצגים שם בצורה מעוותת. אבל הייתי רוצה לדעת - מישהו מכיר את כל זה? שמעתם את הדברים האלה? (יש לינק?) הרקדנית המקסימה היא באמת כזו זוועה וגועל נפש?

ofer124

New member
תגובה.

צריך להיות ממש ממש טיפש בשביל להגיד דברים כאלה בשידור, תאמיני לי היא לא סטומה, וזה לא הגיוני. נישמע הזוי בעליל. חוצמזה, חחח זאת רוני !! אין מצב היא עושה כאלה דברים חוצמזה, בטלויזיה, כל אחד מנסה לבנות לעצמו "סיפור סינדרלה" סטייל נינט, או אור כחלון. לסיכום...חח זה לא מסוג הדברים שאומחרים כדיי ליצור סיפור סינדרלה אגב, ראיתי את החבר שלה, ממש לא מדובר בבראד פיט.

כל העניין נשמע לי מאוד משונה

ולכן, בין השאר, אני שואל כאן. מישהו מכיר את זה? ונכון, החבר של רוני, שהראו באחת התוכניות, מאוד רחוק מלהראות כמו בראד פיט.

Junky Child

New member
עזבו את מי שהמציא זאת,צריך להיות

ממש ממש טיפש אפילו להתלבט אם זה אמיתי או שקרי,הרי זה ברור שהחבר של רונוש רחוק מאוד מלהראות כמו בראד פיט,(החבר שלה יותר חמוד ובטוח יותר חכם) והבחורה מסיימת אוטוטו תואר שני בפסיכולוגיה,אז מי שפסיכופט או סובל מהפרעה נפשית זה רק האדם שאשכרה העליל זאת,אבל סחטיקה על היצירתיות ההזויה,בכל אופן,רוני אוהבת כלבים וחתולים,היא לא תתעלל בהם,פשוט טיפשות ובורות גם יחד,פשוט גועל נפש שקיימים אנשים כאלה שממציאים שטויות! בעעעע
(אגב בתמונה תראו איזה מבט קטלני יש לאור ברקע)

ShirUsh22

New member
לא נראה לי../images/Emo4.gifזה ממש לא מתאים לה../images/Emo20.gif

יש מצב שהוא עבד עלייך
זה נראה לי ממש לא הגיוני

באמת נשמע לא מתאים לה, אבל...

הבחור הזה בטח לא עבד עלי. אני מכיר אותו, וגם הוא היה אוהד שלה, והוא סיפר לי את זה די מזועזע. הוא אמר שלפי איך שהיא מופיעה בתכנית, ממש קשה להאמין, אבל ככה הוא זוכר שהיא אמרה. זה היה, אם הבנתי נכון, באיזו תוכנית עם גיא פינס או משהו כזה. לפני כמה זמן הייתי בצ'ט, ומישהי זרקה הערה ש"איך רוני בי הזו מסוגלת לדברים האלה....להתעלל בחיות, היא ממש רעה". ניסיתי להבין מה העניין, אבל השיחה התנתקה. בקיצור - שמעתי את זה כבר יותר ממקור אחד. אני מתייחס בזהירות לשמועות, אבל זה מטריד. מישהו יודע משהו על הראיון הזה?

E O

New member
באמת נראה לך הגיוני...

...שהתחביב של בחורה בת 26-27 (סלבריטאית או לא) בדרך לתואר שני בפסיכולוגיה זה להתעלל בבע"ח, זה כל מה שיש לה לחפש ולעשות בחיים, אתה יודע משעמם לפעמים.. גם אם קטע כזה שודר, למרות שאני לא ראיתי ולא שמעתי כלום, אני בטוח שהוא נעשה בהומור וציניות מוחלטת.

זה לא עניין של תחביב,

של גיל, ובטח לא של "תואר שני בפסיכולוגיה" (שרוני, אגב, עדיין לא הגיעה אליו. היא הפסיקה את הלימודים בינתיים). הומור וציניות? אולי. גם בתור כאלה זה נשמע משונה קצת, בלשון המעטה. אם יש מישהו, שיש לו מידע ומושג של ממש - בבקשה.

למעלה