רוני- תן לי צ'אנס!

amiro007

New member
הוצאתלי את המילים מהפה !אבל בגלל

שאין לי כח לריב נמנעתי
חפיף על הז** שלי

johny_abola

New member
אולי תעזוב אותו בשקט!

אם יש לך טענות לגביו, תעביר לו במסר אישי. זה לא מעניין את חברי הפורום.

אורז

New member
ביקשת ביקורת, לא?

מצטער אמירו, שום דבר אישי. ביום-יום אני משתדל להתאפק ולא להגיד כלום על הדעות שלך, הניסוחים שלך והידע המופלג שלך. אבל ברגע שהצבת את העבודה שלך בפורום וביקשת ביקורת, אתה צריך לדעת גם לקבל אותה. אפילו אם אתה לא מסכים איתה. הבנת קושקוש? ואתה קוסקוס?

רוני- תן לי צ'אנס!

להודעה זו מצורפות עבודות של שני חברי פורום (אם אחד מהם לא יבריז). אתם מוזמנים לתת להם ביקורת בונה וכמובן, אנו מחכים גם לביקורת של האורח המקצועי שלנו.

ligut

New member
אבסולוט - ביקורת...

שלום לרוני, מירן ולכל שאר חברי הפורום! שמי ליאב גוטשטיין, בן 22 מחולון. מתחיל שנה א' בתקשורת חזותית במכון הטכנולוגי בחולון. אני מתעסק במקצוע כ-6 שנים בעיקר באופן חובבני, חולה על עיצוב וקופי ( זה בדם...
ומתכנן לעסוק בזה בעתיד... אשמח לקבל ביקורות... תודה רבה מראש!!!

אבסולוט קונטרוברסליות

איך אפשר להשאיר את הקהל שלך אדיש כשמצד אחד אתה עושה מחווה לקמפיין מיתולוגי כמו אבסולוט, ומצד שני מתעסק עם חומרים טעונים כמו טרור ומוות? המודעה הזו היא סינתזה שמעוררת אי נוחות קשה בקרב הקורא. לכאורה הייתי אמור להתלהב ממנה, אבל אני לא. כלומר בפורמט של מודעה מסחרית רגילה - זה רחוק מלעשות לי חשק לשתות וודקה. עם זאת - ככרזה בעלת אופי פוליטי, זה כבר הרבה יותר לעניין, בעיקר משום ההקשר הציני שמערבב מוות עם מסחריות. ולכן - מבריק ככרזת מחאה פוליטית, לגנוז כמודעה בסידרת אבסולוט.

אורז

New member
מסכים לחלוטין עם כל מה שכתבת

אבל לא כתבת מה דעתך על יכולת החשיבה של היוצר, מה עם יכולות העיצוב שלו? אל תשכח שהוא לפני לימודים. יש לו פוטנציאל? אני חושב שכן.

ligut

New member
תודה רבה, הכוונה הייתה לכרזת מחאה

בצורה שונה ולא שיגרתית וכמובן לא לפירסום כמודעה וודקה. ובאותה הזדמנות אשמח אם תוכלו לבקר עבודה נוספת שלי...

עבודה ראשונה לשיפוטך

אני מציג בפניך תסריט של חבר הפורום amiro007 שנאלץ להעדר מהאירוח. אנא ביקותך המלומדת ונשמח גם לשמוע את דעתם של שאר חברי הפורום.

יצא האוויר מהבלון

ראשית, אני לא יודע מי כתב את הבריף הזה - אבל לטעמי יש באישיותו של כותב הבריף אלמנט קליל של סאדיזם. באשר לפיתרון, הוא מעורר תחושה קונטרוברסלית כאילו שני אנשים כתבו אותו: מצד אחד - הרעיון המוצלח של מסדר זיהוי לבלוני גז - גלומה בו דרמה מעצם היותו טעון, ההאנשה של הבלונים היא פוטנציאל הומוריסטי ו הסיטואציה מבטיחה השוואה חד משמעית עם המתחרים. בקיצור - הבטחה לשוס אמתי, אבל אויה: הטקסטים כתובים כאילו הלקוח עומד מאחורי עקרת הבית ("מטפחת על הראש"?! רבאק!) ומדקלם לה בלחש את הבריף כולל האותיות הקטנות. סיכום: רעיון משובח ומבטיח עם ביצוע טקסטואלי חלש והקפדה על פרטים לקוייה.

אורז

New member
תרשה לי פחות להתלהב...

לא התלהבתי מהרעיון ובטח ובטח לא מהכתיבה. ועם קשר ובלי קשר, כתבת שאתה פוגש כל אחד שרוצה. האם קורה לך הרבה שאתה פוגש תיקי עבודות מביכים של ממש?

מביכים ומביכים פחות

מביכים ממש עוד לא פגשתי, אבל פגשתי גם פגשתי אנשים שלדעתי היו צריכים לבחור להם דרך אחרת בחיים, במקום לעסוק בקריאייטיב - ומצאתי דרכים קריאיטיביות להעביר להם את המסר הזה.

amiro007

New member
שניידר שניה אבל את אותו בריף

הכתיבו לי בקורס! ולמה מטפחת?להביא אותה בקטע האותנטי! אבל עזוב- איפה לשפר אני רוצה לשמוע! תודה.

amiro007

New member
ססאמו הוא הלך כבר!!איילון כל

הזמן פקוק!!וכן המסדר היה רעיון שלי ... והקטע של להכתיב בריף זה לא התפקיד של המרצה?? נו טוב הלך! תגידו איפה משיגים אותו?? אולי נעשה לו איזה אמבוש ליד המשרד

itan1

New member
אני לא יודע אם במציאות כך כותבים

תסריט של פרסומת לטלוויזיה, אבל כשהסבירו לי איך כותבים תסריט התוצאה לא הייתה אמורה להיות כזאת (הכוונה כמובן לאיך מסודר הטקסט, ולא לתוכן שלו). בכול מקרה, אם כך כותבים תסריט או לא, הדרך לפי דעתי לא נעימה לקריאה. צריך כול הזמן לזפזפ בין מה שרואים לבין מה ששומעים.

למעלה