רוני נוסעת בזמן

perrinat

New member
רוני נוסעת בזמן

לעיתון מעריב צורף השבוע מוסף שנקרא "מסע בזמן" שמדבר על איך תראה ישראל בשנת 2014. בין היתר כתבו על המוזיקה בישראל בשנת 2014 ועל רוני כתבו: רוני "סופרסטאר" דואני מאיימת בהמשך עשיית פופ מלוקק, גם בעוד 10 שנים. "אבל נראה לי" היא אומרת, "שהפופ שלי יהיה אז קצת יותר בוגר כי אני אהיה בת 28" עד אז תהפכי לסמל מין? "לא ממש נראה לי שאני אכנס לכל ההתפשטויות, החתונות, הגירושין וכל זה. אין לי צורך לעשות כל הזמן דברים פרובוקטיביים כדי שלא יפסיקו לדבר עלי. לפי דעתי, בעוד 10 שנים ישארו רק בודדים מהיום, והרב יהיו זמרים חדשים לגמרי. אני, בכל אופן, תמיד ארצה לשמוע ברדיו הרבה פופ, כמה שיותר- ונראה לי גם שזה מה שיהיה." מה אתם חושבים
איפה רוני תהיה בעוד 10 שנים

חחח ../images/Emo6.gif בעוד 10 שנים אני אומרת:

למה לחשוב על מה שהיה עוד 10 שנים! אני לא יודעת אם רוני עוד תיהיה כוכבת או שכבר ימאס ממנה! אני יודעת שבשנתיים הקרובות היא כוכבת! תחזרו אליי עוד 10 שנים סבבה

אני חושבת../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

שמה אתם חושבים על עוד 10 שנים?! במדינה שלנו, אי אפשר לדעת אם יהיה מחר, אז עוד 10 שנים
.

אני אדבר על מה שבא לי../images/Emo4.gif

וזו האמת, אז אל תתחילו עם ההכחשות והזיבולים האלו. מה לעשות אנחנו במצב מסריח, אבל מה אתם מנסים להראות?! שאנחנו במצב מעולה?! פחח NOT. מה אתם בפוזה עכשיו?! תכירו בעובדות וזהו.

didi2006

New member
או קיי תיראה

אתה לא יודע מה יהיה בעוד 10 שנים אז עדיף שתפסיק לדבר על העתיד עם הייתי רוצה הייתי מכחיש אבל אני לא יודע מה יהיה בעוד 10 שנים וגם אתה לא יודע אבל עם אתה מקווה שכך יהיה אז שיהיה לך בכיף!

קודם כל אני בת../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

וזה ממש לא המקום להתווכח, אני לאדעת מה יהיה עוד 10 שנים, אבל אתה יכול להיות בטוח כל יום וכל הזמן פה?! ושלא תבינו נכון, ישראל, אני מתה עליה, אבל מה לעשות שאנחנו פה בדי מלחמה, יש פיגועים וזה מקום מסוכן, ובגלל זה בקושי באים לפה תיירים, ואם כן אז למקומות שאין הרבה אנשים. אבל עזוב.

didi2006

New member
טוב זה באמת לא המקום

להיתווקח אבל לכי תידעי אולי אנחנו נחזור עם דגל ניצחון בסוף?

אני בטוחה שנחזור../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo8.gif

אבל זה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ועד אז *טפוטפו* אתה לא יודע כמה פיגועים וכאלו יהיו, בתקווה שלא יהיו חס וחסה.

למעלה