רוני משתחררת!!

LaviDavi

New member
רוני משתחררת!!

תהני ושיהיה לך המון בהצלחה באזרחות!!! איזה כיף לךךךך

ברכת הכרמלי שרימז (מוקו והקיפוד)../images/Emo195.gif

רוני יקרה ברוכה הבאה לחלק הכי יפה והכי כיף בחיים בפרק הזה את בעצמך כותבת את סיפר חייך בלי מגבלות ובלי הוראות הפעלה זה פרק מפחיד אבל מדהים העצה היחידה שאני יכול לנפק לך יקרה - היא: לא משנה מה תכתבי בדברי הימים של חייך (ספר שמתחיל עכשיו) העיקר שיהיה יוצא דופן מזל טוב גם ממוקו שחרור טוב וגם נעים (אמרה מוקו שאין לה מושג מה זה שחרור ) נשיקותחיבוקים והרבה אהבה נוגה (הי מה אם אבא)

איריס מ

New member
רוני ../images/Emo24.gif שיהיה בשעה טובה

ברכות לרגל השחרור מי יתן שזה יפתח בפנייך דלתות להתחלות חדשות וטובות מאחלת לך
רבה

Rony 05

New member
הוווווו תודה!

לא ציפיתי האמת שהיום עשיתי טופס טיולים ביחידה ומחר בבקו"ם כי אני עושה מיל'...ואז באמת משתחררת! (מחר) היה ממש מעייף, חזרתי הביתה ממש לא מזמן הגעתי לשלישות והבאתי את הטופס טיולים המלא יחד עם חברה שגם השתחררה היום והחיילת אומרת לנו " אתן לא נראות שמחות, אתן לא נראות כמו משתחררות", אז אמרנו שאנחנו כ"כ עייפווות מטופס טיולים של איזה 6 שעות, שאין כוח לחייך (כמובן שבלי שהיא ראתה לפני דפקנוו חיוכים ותמונות עם הטופס טיולים מלא וחתום ביד) ועוד לחשוב שיש את מחר..... אבל בסדר, העיקר שנגמר!!!!! כיף להשתחררר!!!!! למרות שאני עדיין לא מעכלת.. אני עוד בטוחה שתפרצוץ היום בערב ( חס וחלילה) מלחמה וידחו לי את השחרור...

hilali1

New member
יאאאאאאאאא איזה כיף../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה שכבר הגיע היום
איזה כיף להשתחרר לפני ראש השנה נכון? גם אני השתחררתי ככה בדיוק
שיהיה לך המון המון המון בהצלחה באזרחות
קחי את הזמן לעשות את הבחירות הנכונות לחיים ובכלל עוד הרבה לפני שאת מחליטה מה ומו תעשי המון המון כיף
הילה

רונייייייייייייייייייייי../images/Emo42.gif

מזל טוב!!! שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך!! בלימודים ובכלל!!! תהני מכל רגע!

למעלה