רוני לוי

DRORIKO8

New member
רק רוצה להבהיר משהו

אני חושב שצריך להמשיך עם בלבול במידה ונשמר את היכולת הטובה גם בפליאוף. במידה ובפליאוף נראה כמו בפליאוף של העונה שעברה תביאו את מי שאתם רוצים.

zubumafu

New member
ואם תעמיד דחליל על הקווים ותגיע למקום 4 ואירופה

תחתים אותו לעונה נוספת בקבוצה? זה הרי מגוחך. ההצלחה של מאמן בקבוצה תלויה בכל כך הרבה פרמטרים שלא תלויים בו. שני הדברים היחידים שאפשר לזקוף לזכותו הם רכש והרכב.
&nbsp
רכש - כל מאמן בר דעת היה קונה את שכטר ועטר אם היו מציעים לו אותם. על קמארה אברם גרנט המליץ לו, ואת פאס הוא אימן באופן אישי ולכן הכיר אותו. רכש זה דבר חשוב למאמן, אבל זה שאני יודע לבצע רכישות נכונות לא הופך אותי למאמן.
הרכב - אם היית שואל 80% מאוהדי הקבוצה, זה בדיוק ההרכב שהם היו שמים לנוכח הסגל הקיים.
&nbsp
יש עוד אספקט כלשהו שאתה רואה בו איזושהי עבודה מאומצת של בלבול?

DRORIKO8

New member
ורכש זה פרמטר שולי?

סטנויביץ' הרי נפל אצלנו בעיקר בגלל הרכש המטופש שלו. אני חושב שצריך לתת לבלבול הרבה רספקט על אברם פס. פס צריך לזכור היה בעונה לא טובה,ובלבול למרות זאת האמין בו והאמין שהוא שזה שידע להוציא ממנו את המקסימום. תריך לתת לו הרבה רספקט על זה. אפשר לתת רספקט לבלבול על הרבה דברים שהוא עושה בקבוצה אבל זה לא האישו. לא יכול להיות שמצד אחד כשלבלבול לא הלך בחודש הראשון שלו כולכם שחטתם אותו אבל כשכן הולך לו אז "זה לא המאמן זה השחקנים". זה נשמע כמו ביקורת מהבית.

Cade Foster

New member
אתה זוכר את המשחק ההוא מול הפועל פ"ת?

מובילים 2-0, אתה יצאת מגדרך על השינוי הגדול שבלבול הביא איתו, מחצית שנייה, נראים כמו קבוצה מליגה ז' ואתה כבר בטח זוכר מה כתבת כאן. אתה חוזר שוב על אותה הטעות. הגיע הזמן שנפסיק כבר אחת ולתמיד עם ההרגל הזה להכתיר שחקנים (ולקטול מאמנים) אחרי 2-3 משחקים. אנחנו אמורים להיות מומחים בתחום הזה ואיכשהו אנחנו נופלים בפח הזה בכל פעם מחדש.

DRORIKO8

New member
בחייך קייד

זה לא הוגן לתפוס אותי על כל מילה שאני כותב. כן טעיתי וכתבתי באותו המשחק שטעיתי. אני לא חושב שמה שיש לנו היום זה סתם. יש לך שחקנים כמו עטר וקמארה ופס שבמשך 5-6 משחקים נותנים כדורגל טוב. איפה בתקופת סטנויביץ' היו לך שחקנים שנותנים 5 משחקים טובים ברצף. בדרך כלל היה את השחקן התורן שנותן משחק טוב ו-10 משחקים אחרי זה נעלם.פעם עמאשה,פעם ראיוס,פעם מיצ'ל. לתת 5-6 משחקים טובים ברצף מעיד על משהו יותר עמוק.

Cade Foster

New member
5-6 משחקים טובים

צ׳וצ׳אליץ׳ במשך עונה שלמה היה הבלם הכי טוב בארץ, ותראה איפה הוא היום.
אייל גולסה במשך שנה הראה כישרון עצום, תראה איפה הוא היום.
רובן ראיוס הפך לאהוב הקהל במשחקי מוקדמות האירופית אשתקד, ותראה איפה הוא היום.
טאלב טוואטחה בעונת ה ט ליפות האחרונה החליף את מסיללה במשך תקופה, עשה רושם טוב, תראה איפה הוא היום.
דקל קינן בתחילת הקריירה היה בלם מצוין ומאוד מבטיח. תראה איפה הוא היום.
אולארה, דירסאו - נתנו כאן עונת בכורה מצוינת ובתום העונה שאחרי שוחררו.
זוכר את בן סהר בתחילת הקריירה? איפה הוא היום? זוכר את בן שושן, תום אלמדון שלא ספג איזה 100 משחקים ברצף כשהחליף את דוידוביץ׳ בשער, זוכר שפרננדו טורס היה פעם החלוץ הכי טוב בעולם?

אני יכול למתוח את ההודעה הזאת לאורך יום שלם שיוקדש רק ללדוגמאות כאלה. מה זה 5-6 משחקים טובים? מילא אם היה נותן את ה5-6 משחקים האלה כשהיינו עדיין במאבק על האליפות, או באיזה חצי גמר גביע. מהופעות טובות בגרבג׳ טיים אתה מתרגש? זה יביא אותך לשם גם בעונה הבאה בינואר, אל תדאג.

DRORIKO8

New member
צ'וצ'אליץ' בנבחרת בוסניה וגולסה בפאוק

בן סהר לא ניהל את הקריירה שלו נכון, אם לא היה מתמזמז באירופה וחוזר ארצה אין לי ספק שהוא היה חוזר למספרים שלו מהפועל. אירופה זה פשוט גדול עליו.
"רובן ראיוס הפך לאהוב הקהל במשחקי מוקדמות האירופית אשתקד" חחחח למה נגד מי שיחקת שם כבר? קבוצות ברמה של ליגה א'. מי שהתלהב מראיוס שם אין לי מה לדבר איתו על כדורגל.
&nbsp
המשחקים האחרונים ממש לא היו גרבג' טיים, אלה משחקים שהפכו אותך ממועמד לירידה(!) למועמד לאירופה. במועדון כמו מכבי חיפה שמעולה לא ידע פליאוף תחתון המשחקים האלה קריטים ברמה שלא תתואר. כליבאת ועמאשה וראיוס למשל קרסו תחת הלחץ הזה.

Cade Foster

New member
צ'וצ'אליץ' בנבחרת בוסניה

זה מרשים בערך כמו דקל קינן בנבחרת ישראל. 2 נבחרות שלא התברכו ביותר מידי בלמים יוצאי דופן.
גולסה בפאוק - יצא לך לשמוע ממנו אות חיים מאז שהגיע לשם?

DRORIKO8

New member
קודם כל לגבי צ'וצ'אליץ'

וכבר כתבתי את זה בשרשור עליו שפתחת כאן,הוא בעונה טובה מאד, טובה בהרבה מעונת הבלהות שלו שנה שעברה. כמובן שאני מאחל לו להיות להיות בנבחרת בוסניה כמו שדקל קינן היה בנבחרת ישראל

יכול להיות שאתה צודק לגבי גולסה

למעלה