טוב, נו, אני אסביר../images/Emo6.gif../images/Emo10.gif
אתן יודעות שבפורום סו"ס יש את השיגעון הזה של הסדרות.... אז שמיל קיבל מאיזו אחת בשם עמית סדרה והוא רצה שאני אעשה לה הגהה (כי היא כותבת נורא ואיום) והסכמתי. הוא שולח לי במייל את הסדרה, ומה אני רואה?! הסדרה היא על סימית בשם 'מלינדה וורן' שרוצה להיות כוכבת ומגלה שהיא גם מכשפה בדרך!!! ואיזה כוחות יש לה?! הקפאה, חזיונות, וטלקניזס כמובן! הסו קולד 'סדרה' שלה עושה צחוק ענקי מסדרת המופת הטובה ביותר בכל העולם!!! ואני כל כך עצבנית! איך הוא רוצה שאני אעשה הגהה לזה?! דיברתי איתו ואמרתי לו שזה מפריע לי הענין, והוא אמר שהוא מפרסם את זה בכל זאת ושהוא יעשה את ההגהה ואני כל כך מעוצבנת עליו! על שניהם! (סליחה, כשאני עצבנית אני מדברת בסימני קריאה!) ואם אתן רוצות לראות את התגובה הסופר-עצבנית שלי-הנה היא פה! מה לעזאזל?! 'מלינדה וורן', 'הקפאה' 'חזיונות', והכי הכי חשוב- טלקניזס?! אתה עושה צחוק!? אני-מעריצת מכושפות גאה מאוד-אני לא נוגעת בדבר הזה!!! זה פשוט-וונאבי גרוע, גרוע מאוד! אולי היא תלך לבובי (רגע-אולי נקרא לו בכלל ניקולס) ותעשה לו ילדה בשם פרודנס וורן?! הא?! הא?! ומה פתאום הקטע הזה של מלינדה רוצה להיות כוכבת גדולה?! היא הייתה מכשפה נחמדה ונבונה שלא קלטה את הכוחות שלה בגיל 39~! והיא חיה בימי הביניים, דאם איט! מה לימי הביניים והקלטת שירים?! והיא לא אמרה 'יש לי כוחות מגניבים', שמיל, היא לא אמרה את זה בכלל!!! הילדה הזאת דפוקה! אני לא מגהה את הדבר הנוראי הזה!