רוני ותום - ביקורת הליהוק

Roei152

Well-known member
מנהל
שסיפרו על רוני ותום כהפקה הבאה של ענני שהיא בלעדית ליס , במסורת שכוללת את החממה , כדברא , פלמ"ח (פיפאס , שומקום ובת השוטר הפקות חיצוניות שלא הופקו ע"י הערוץ).. התפלאתי קצת כיאאחרי סדרות יותר בוגרות שזכו בפרסי האקדמיה פתאום נופלים למשהו שלפי הספרים הוא חביב , אבל לא ברמה שהתרגלנו מבחינה עלילתית גם סמגתי על גיורא שהוא ימשיך עם ליהוק של שחקנים שיכבשו אותנו למסך , בין אם אנונימים , ובין אם מוכרים כמו בסקיי..
התאכזבתי לגלות שהמחליפים של אביב פנקס , אברהם ארנסון ונאיה בינשטוק הם כוכב]י ריאלטי כמו דילן דרור , תום חימוב, גל גברעם .. א
אני קצת מאוכזב מגיורא .. גיורא שהיה טרום ימי החממה הביא לנו שחקנים , כאלה שלמדו משחק או היו במהללך לימודי משחק .. [
גיורא איבד את זה .. ומיכל תפסה את המקום שלו כיוצרת שאפשר לסמוך עליה , .. למרות שבספיידרז היא גם כן הביאה לנו כוכבים מוכרים כבר ..

YossihNew

Well-known member
בספיידרז היא הביאה לנו את שקד, יהודה (המון לא הכירו אותו), ניקול...

Roei152

Well-known member
מנהל
אין לי בעיה עם הליהוק של ספיידרז .. אני חושב שהליהוק של ספיידרז מצוין.. שחקנים כמו גלעד קלטר , מיכל לוי , נתי קלוגר , ירון ברונביסקי .. לצד שחקנים צעירים כמו יונתן גוטליב , עמית הכטר , קים אור(במקקרה של קים קצת שונה , אבל גם היא שחקנית מצוינת)
אבל תראה את הליהוק של ספיידרז לצד הליהוק של רוני ותום..

למעלה