רוני וענת

morin1983

New member
רוני וענת

שוב שלום לכולם! אני עוקבת אחרי הפורום יום יום בעניין גדול..אני מזכירה לכם שאני הבת של רוני...בתגובה לשאלה שמישהי שאלה אותי..לא אני לא הבת של ענת רק של רוני...ענת גדולה ממני רק בעשר ומשהו שנים (אני בת 22) כך שהיא לא יכולה להיות אמא שלי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי..... ד"ש מענת ורוני!!! (אם יש לכם שאלות אליהם אולי אני אוכל להעביר אותם הלאה...)

pilili

New member
בוקר טוב לך מורין היקרה../images/Emo140.gif

את ממש בחורה מקסימונת, כל כך יפה מצידך לענות כך על שאלות הגולשים הסקרנים. אני חושבת הרבה על אבא שלך וענת, לפעמים כשאני לא נרדמת בלילה אני מהרהרת בהם ובזוגיות המופלאה שלהם. את בטח נורא גאה להיות הבת של רוני הוא גבר מדהים,הוא הורס שחבל על הזמ, אין הרבה גברים כאלה ואם הוא היה דוד שלי גם אני הייתי עושה הכל בשביל להשיג אותו. תגידי מוריני, מה אמא שלך אומרת על כל הסיפור? ובכלל איך היא קבלה את זה שאבא שלך עזב אותה בשביל האחיינית שלה? היא לא כועסת עליך שאת תומכת בהם כל כך ומעודדת אותם? מורינוש, איך ההרגשה שאבא שלך כל כך מפורסם ומבוקש?זה בטח נורא מרגש... תגידי מורינרין, יש לך עוד אחים? איך ענת במציאות? היא מה זה יפה, פשוט ברמה סוף סופית סופנית. טוב זהו בינתיים נשיקות נשמה את בן אדם מדליק

hellgirl1

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח.....

האמת היא שגם אני רציתי לשאול אותך, למה את כל כך תומכת באבא שלך ובת דודה שלך, זה לא נראה לך קצת מוזר שהם זוג? מיקי ויהודית המהממים בהצלחה!!!!!!

Phiona1

New member
../images/Emo13.gif היי מורין!!!!../images/Emo24.gif

מורין המתוקה! את נשמעת אחלה בנאדם וזה מה זה יפה לדעתי מצידך שאת תומכת ככה באבא שלך, הוא בטח גאה בך על זה שחבל לך על הזמן!!! אני חושבת שבגלל שרוני גבר מבוגר ומנוסה ומכיר טוב את כבישי הארץ יש סיכוי טוב שהוא וענת יקחו תדירה, הלוואי, אני מקווה בשבילך מורינוש!! דירה בנתניה!!!! תחשבי איזה כיף!! תוכלי לגור שם!!! אני מחזיקה אצבעות עכשיו בשבילם! מורינוש, יש לי שאלה קצת מביכה ואת לא חייבת לענות אבל אני אשאל בכל זאת...מאז שאני ילדה אני מרגישה קרובה מאד לדוד שלי... קירבה מוזרה כזאת...הוא גבר ממש חתיך והוא מצחיק כזה וממש ממש אוהב אותי(הוא מבוגר ממני רק ב-14 שנה...)ואני אותו, אני חושבת. מאז שראיתי את האהבה הנדירה של רוני וענת זה לא יוצא לי מהמוח.... מה כדאי לי לעשות???!!!! אני משתגעת!!!!! אני מקווה שתהיה לך תשובה שתעזור לי... ביי מוריני

../images/Emo11.gifלא הבנתי...

מורין היא באמת הבת של רוני? ולבחורה שרשמה שהיא מאוהבת בדוד שלה, את רצינית או שצחקת? בקיצור לא הבנתי כלום
מיקי ויהודית המושלמים הלוואי שיזכו דרך אגב הייתה פה מישהי שאמרה שמיקי דוד שלה , יש לך אולי תמונות שלהם? אם כן תעלי אותם , פליזזזז תודה

למעלה