רוני התקשרה אליי!

ronimylife

New member
רוני התקשרה אליי!

או קיי ...הכל התחיל במסיבת השקה, הבאתי לה מכתב שריגש אותה ובאותו היום של המסיבת השקה היא התקשרה אלי..ואני לא הייתי בבית!!! ביום ראשון יצאתי לטיול יומיים לצפון-טיול סוף שנה, ופתאום בערב...טלפון..ומי זאת הייתה רוני!אני עונה:"מי זה?"היא עושה לי"רוני" אני אומרת לה "איזה רוני?" והיא ענתה לי דואני!כמעט התעלפתי באותו הרגע חח לא האמנתי, כי עבר חודש ומשו מאז שהיא התקשרה ולא הייתי בבית..לא האמנתי שהיא זכרה אותי! היחא אמרה לי סליחה על זה שלקח לה זמן להתקשר...ושהמכתב מאוד ריגש אותה והיא אחלה לי אושר ושתמיד אני אהיה שמחה בכל מקום שאני אהיה, ושאני ממש מותק, ואני בקושי הצללחתי להוציא מילה מהפה מרוב התרגשות.. חח צחוקים המורה שלי תפסה אותי ועושה למורים יש פה מקרה חמור..חחח(בצחוק היא אמרה) רוני התקשרה איה, היא עומדת להתעלף!חח זהו...סוף המגילה שלי חח!

yoooni

New member
סיפור יפה ../images/Emo45.gif, רוני יצאה ממש 10../images/Emo13.gif

בטח היית מה זה מופתעת, אחרי שעבר חודש שלם, אבל... הופתעת לטובה כמובן
זה הכי חשוב, וסוף סוף יצא לך לדבר איתה

ronimylife

New member
אמ זה קצת אישי...אבל בעיקרון על כמה

שאני אוהבת אותה ושהיא מספר 1 בששבילי...

Tol Tol1

New member
ל"ronimylife"../images/Emo70.gif

תיצרי איתי קשר באייסי שלי 266832981 ממש דחוף!! תודה טולי!!!

פושיק

New member
בגלל זה אנחנו אוהבים אותה

כי כמה שהיא מפורסמת היא תמיד נחמדה למעריצים ואפילו טורחת ועושה דברים כמו להתקשר. זה מראה שהיא באמת סופרסטאר!

Tol Tol1

New member
לרוני ול"ronimylife"!!!!!!!!!

דבר ראשון אני רוצה להגיד שרוני היא אחלה של בחורה ואני מאחלת לה רק שתצליח ושתגיע רחוק כמה שאפשר!!!! ורוני אם את רואה את זה פליז תשלחי לי תגובה!!! לאב יו הכי שבעולם!חוהל עליךךךךךךךךךךךךךךך!!!!
תדברי איתי דחוף!!!! דבר שני לזאת שקוראת לעצמה "ronimylife" אז דברי איתי בהקדם האפשרי המספר אייסי שלי הוא 266832981 וכל מי שרוצה בכלל לדבר סבביישאן לאב יו everyone טולי!

../images/Emo8.gifלילדה שרוני התקשרה אלייה!!

היי מה שלומך מתוקה? מה חדש? בת כמה ומאיפה את? יש לך מסנג'ר או איסי? אם כן, אז אני אשמח מאוד אם תכתבי לי את כתובתך ונוכל לדבר שם על רוני המדהימה..!! נדבר.. צ'או..

למעלה