רוני ברח...

רוני ברח...

פחות מחודש לאחר שנמצא תשוש עייף ורעב ברחוב שלי,רוני ברח שנמצא היה שונה בהרבה מתהנהוגתו כיום גם העברתו לכלוב לבד אתמול לא עזרה והוא רק המשיך לנשוך ולהיות על היד מספר שניות אך לברוח ותמיד ניסה להתחמק הכלוב ותמיד שהכנסתי יד הוא נשך אותי וניסה לברוח,לפני מספר דקות זה עלה ביוקר,בדרך כללל שהוא בורח הוא נשאר בחדר,הפעם הוא פשוט התחמק מבין אצבועתיי מהכלוב עף מהחדר ברח לגינה עלה על הפרגולה,משמה עף שניסיתי לתפוס אותו לגינה של שכנה שלי היה קרוב ואז עף גם משמה וראיתי אותו רק בסוף שהוא עף מעל הבניין שלה גבוה..... התאכזבתי קשות וגם אחותי הקטנה שהייתה נורא קשורה אליו והתרגלה לשחק איתו כמעט כל יום היא אפילו קצת בכתה,אני עדיין עם קצת תקווה שיחזור והשארתי קצת אוכל על הפרגולה ועל הכיסא שמתחת לפרגולה הרבה אוכל בתקווה שיאכל ויחזור,אני לא תולה בזה תקוות רבות,בכל מקרה.. אני מקווה שהוא ישרוד בטבע...

אכן כך..

היום שיצאתי החוצה הופתעתי ונחרדתי לגלו תמשהו כמו 100 מטר מהבית שלי שרידי תוכון צהוב אכול כולו נשחט על ידי חתולים.. לשנייה הייתי בטוח שזה רוני כיוון שהוא היה צהוב. אבל שהפכתי בעזרת המקל את התוכי ראיתי שבצד השני שלו הוא כחול תורכיז.. צבע שלא היה אפילו לרוני..

למעלה