והיא הייתה מאוכזבת כי היא מאילת הם שילמו גם על נסיעות בנפרד ובסוף יצא להם ליהיות רק 10 דקות איפה שכולם היו והחזירו אותם לאילת. זה בכללי את ההסבר המדוייק היא תתן.
כולם טועים , ולכולם יש קשיים. אילת זאת בעיה , כשהכנס הוא בחיפה. אילת בכלל לא היו אמורים לצאת לכנס הזה מכייוון שהוא ליום אחד , הם התעקשו... וזה מה שקרהבסופו של דבר.
המון דברים מתבצעים באילת בלי שום קשר לדברים שנעשים במחוז דרום, וזה בגלל העניין של המרחק. הפעם רצו וניסו לשתף אותם בכנס ארצי (לא מדובר כאן על מדריכים טובים או לא כפי שרשמת) אלא על עניין שהוא מעבר, על לפגוש את החברים מהקורס משצים ועל לפגוש משצים מכל הארץ.
הייתי עושה תנאי פשוט: אתם רוצים שאנחנו נבוא 300-400 ק"מ צפונה ? בבקשה, בואו קודם אתם 300-400 ק"מ דרומה כדי לתת לנו הזמנה ביד. לא דואר ולא שליח ולא שום דבר - אתם בעצמכם. אההה, קשה לכם לבוא כל כך רחוק, אז זהו שגם לנו קשה.
אתה סתם מקשקש אתה לא מבין בכלל תמערכת אז חלאס לבקר תמערכת של שלח יש פאקים אבל אין מה לעשות! א"י לא מטר על מטר ברוך ה ויש בעיות עם מקומות מסוימים בסטואציות מסויימות!
לא לימדו לדבר ככה ("אתה מקשקש" / "יש פאקים" וכו'). מה הבעיה הגדולה, למשל, שכל מחוז יהיה פרוס על 150-200 ק"מ ? למה צריכים מחוז אחד לרוב שטח המדינה, ואת שאר המדינה לחלק לפרוסות קטנות ?
החינוך של היום, והבצפר שלי לא לימד אותי זה סלנגים שאנחנו מדברים ביומיום.. ולמשרד החינוך אין תקציב לעשות מליון קורסים וזד נותן השלכות לקורסים העתדים! ואני שמחה מאוד שזה מה ככה, והסיפור של רון לא אותו דבר בשייט
בכך הכל דיברתי על זה שאין שום היגיון להחליט שת"א וחיפה זה מחוזות שונים (פחות משעה בתחבורה ציבורית), אך אילת ואשדוד (4 שעות לפחות) זה כן אותו מחוז. פשוט צריך לדאוג לחלוקת מחוזות חכמה והגיונית יותר. אותו מספר מחוזות, אותו מספר קורסים, רק יותר בשכל.
אין לך שום קשר למשצים, ואתה מדבר עם הרבה ביטחון כאילו שיש לך ניסיון בעיניין הזה. מי שחילק את המחוזות, לא עשה את זה כי ככה בא לו. זה נבע מהחלטה שכללה הרבה גורמים. ועד עכשיו אני לא מבינה מה הבעיה שלך עם עיניין המחוזות...
הכנס הזה היה ארצי ואני ממש מבינה אותם אני חכתי לראות את חברי בכנסים ממחוזות אחרים.. ומחוז דרום בעיתי כי הוא פרוס על מרחב יחסית גדול.. וגם שמחוז דרום אירחו חיפה וצפון נפגעו לא הכל מושלם