רונים וצלילים

רונים וצלילים

בזמן האחרון אני חוקרת את עניין הצלילים המרפאים, ומעניין אותי מה דעתכם, משפחת הרונים. האם אתם מחברים תדרים, צלילים, או טונים, או אולי הברות, לרונים מסויימים? למשל פהו, הרון הראשון, רון הרכוש, האם יש למישהו מה להגיד עליו מבחינת אם הוא היה שיר, איך הוא היה נשמע?

כנראה שדו../images/Emo79.gif

רון ההשתרשות עם תו ההשתרשות..אני חושבת מנגינה היא כבר משפט רוני.. אבל אוליהייתי בוחרת בשירלכת רוסי דוגמאת לך לך למדבר...(לא בטוח) מחשבה יה בכל מקרה מעניין איך זה יעצים את הטיפול האנרגטי השימוש בצלילים..
נראה לי שהשאמנים האינדיאניםהשתמשו בתיפוף בעט הטיפל, לא?!

רונים וצליל תיפוף עמוק

לאילו רונים מתאים צליל תיפוף עמוק? לאותם רונים שהם שורשיים, בעלי תדר נמוך יחסית... מי אלה? בוא נחשוב ביחד... כל אלה שעוסקים בחומר... פהו? נאודיז? אייהוואז? תיוואז? מעניין...

../images/Emo140.gifגם לחליל כל הצלילים

ולכל צליל מתאים המרכז האנרגטי שלו. לגבי רעם ...אין לי תשובה, אני מניחה שגם לרעמים יש טונציות שונות . שבת נפלאה אהבה אריאלה

איזה כיף לחזור לכאן ... הרבה זמן לא הייתי

האמת שאני מטפלת קבוע עם הרונים על המטופלים שלי , ושואלת אותם איך הם מרגישים כאשר אני שמה את רון הפהו על העין השלישית. לעיתים חלקם אומרים שהם חשים רוגע, ושלווה. ואני עובדת איתם על קולות ליבם , וקולות חיצונים , הקול הפנימי מאוד חשוב כאן במסע, והקול החיצוני גם לקוחה מסוימת אמרה לי שהיא חשה איך הילדה הקטנה מתחילה לדבר דרכה בעזרת הרון פהו. אז עדין לא ניסיתי את הניסוי שלך אך אנסה אותו .. אוהבת ומתגעגעת מתי את עושה עוד יום בפראק כמו שאז היה מאוד נחמד !!!!!!!!!!111

כן יש " מפה"../images/Emo24.gif

כפי שלכל מקום, יש איך להגיע.. ומה שלומך בימים אלו יקרה ? אהבה אריאלה

ווי ווי... רעם, את אומרת?

לא יודעת, אני איך שאני חושבת על רעם אני ישר נהיית יותר בריאה בכל הגוף
אבל בעיקרון הייתי מנחשת שצלילים נמוכים כאלה בתדרים נמוכים, קשורים לבסיס ולרגליים - אם כי זה כאילו צליל שמגיע מגבוה ולא לגמרי מסתדר לי רעם עם צ'אקרת הבסיס... חליל, בגלל שהצליל שלו גבוה, זה אחד קל - צ'קרת הלב אולי, אולי הגרון... אבל רעם זו שאלה ענקית, וגם - את מדברת על לקחת מתרפא לסופת ברקים בחוץ, או על רעם מוקלט? כי זה בטח שני דברים שונים...

ת../images/Emo220.gifדמייני

נכן יש כאלה עם קולות של ים ושל גשם..ושל ציפוריו ושל דולפינים בחניות של מחוברים.. אחד עם קולות סערה ..נראה לי ממש עידן חדש לא? אולי לא כל אחד יתחבר לראש הפריקי שלי אבל נחמד שאת דווקא שומעת את זה מהמקום הנכון נראה לי צאקרת הכתר והבסיס ביחד... את יודעת שביוגה יש קשר בין - Bindu שזה מוח אחורי (ולא בכל המפות מסמנים אותה בכלל) לבין - Swadisthana (מין ותתהכרה) הלמעלה והלמטה הרבה יותר קשורים מהלמעלה והאמצע אגב.... אם יותר לי לחלוק עמכם מהבנותי...

דווקא יש לי כאלה דיסקים...

לא משוגעת עליהם עד עכשיו - אבל מבטיחה בפעם הבאה שאני אזכור - לשים את הדיסק הזה ולספר איך זה משפיע...

עם ברק../images/Emo188.gif?

המדקר שלי פעם בירושליים לו ולשופה בקליניקה היו כל מיני CDים גם כאלה גם קלסי גם גאז ואחרי תישאול היה שם לפעמים... אבל זה כבר לא ממש שייך לרוים זה משפיע לדעתי בלעזור למטופל להכנס למקומות בהם אתה רוצה אותו אני שמה מנטרה בסאן סקריט..לפעמים לדעתי זה בעיקר קשור לזרימה בטיפול והברק לדעתי, שייך לגבו וגם להאגלאז אולי...

למעלה