רונה

shirimer

New member
רונה

רק רציתי להגיד שמפרופיל היא נראית אחלה ומקדימה היא נראית כמו פרה\סוס. וכל הבנים מכוערים, במיוחד האף של נתי רביץ ושל מיכל קפטה. וואלק הם מתאימים. וזאת רק אני או שמיכל קפטה בליינד עברה מיליון ניתוחים פלסטיים?

GK_FF

New member
חחחחח :), כן, היא מכוערת!

אבל, לא!!! זאת לא שאלה חשובה!!! :)

לדעתי...

רונה לא יפה אבל גם לא מכוערת.. איפשהו באמצע. לדעתי מה שעושה ומה שהורס אצל שחקנים טובים\פחות טובים את המשחק זה הקול. ולפי הקול של רונה היא שחקנית לא משהו. אבל זו רק דעתי, אולי אני טועה... מי יודע ? לא יודע

shirimer

New member
תדרגו

יאללה מי זוכה במלכת היופי בלחיי האהבה? ומי הוא הגברבר? אצלי זה: ספיר יונתן (למרות האף הפחוס)

Hole In The Sky

New member
מזה משנה מי הכי יפה ומי לא?

אבל בכל מקרה. . . יונתן הכי נורמלי. . . ומהבנות?! אף 1.. אבל סמדר... די בסדר. איריס מכוערתוגם שחקנית גרועה מזה "לכי! לכי!" חחח וואחד טקסט נתנו לה.
HOLE

lehayey aava

New member
כן גם אותי הגעיל

המשחק של "איריס" חבל על הזמן!!!! לשחק היא לא יודעת ובגלל זה יש לה רק טקסט אחד..וסופי צדקה היא ממש לא מכוערת!!!(אבל כל אחד והטעם שלו) אבל פשוט אני יודעת את זה כי ראיתי אותה במציאות והיא יותר יפה מבסדרה... ועוד בסדרה עושים לה עוול עם כל מה שהיא לובשת..

libi k

New member
לפי דעתי רונה.......

רונה מכוערת, יש לה לסת גדולה שלא ממסגרת לה את הפרצוף ואין בה שום דבר מקסים. לפי דעתי סמדר הכי יפה מהנשים ויונתן מהגברים למרות שגם אלי די בסדר.

ליונתן אין אף פחוס

פחוס זה לא ההגדרה.. בכל מקרה למיכל קפטה יש טובה סיליקון והיא גם דיי פוזלת... וכשהיא צועקת עז הפרצוף שלה מתעוות כזה לא יפה... אני הכי אוהב את סמדר

DJ GIRL

New member
לכי כבר shirimer

יש לך עוד איזה ביקורת רעה שאת רוצה להעביר על הסדרה או מה?! די כבר נמאסת.. מילא להגיד מה דעתך על משהו. בשביל זה יש פורום אבל להשמיץ את כל הסדרה והשחקנים זה כבר מוגזם. אני חושבת שהפורום יסתדר מצויין גם בלעדדיך.... מ ע צ ב נ ת

למעלה