רונה תגל וכולן!

עופרי-

New member
רונה תגל וכולן!

רונל`ה אני לא מצליחה לדבר איתך לאחרונה. הבטחנו לדבר יוםיום ואת לא עונה לי. מה שלומך?? ומה שלומך תגל? כולכן בסדר?? מלאונת שמחתי לקרוא את המייל שלך. ותוגי (תרנגולת) אני באותו מסלול. באותה דפיקות. מאיה, מה זה האדום הזה שעלייך?? פיספסתי משהו?? וניב ויעלי, שלא ראיתי אתכן מזמן. מה קרוה עם כולכן תגידו?? נעמונת? שלכן, ע`. שעדיין אין לה את האומץ והכוח להתמודד.

יש אי אלו שינויים

אם תקראי בהמשך נראה לי שרונה בדיכאון מהאישפוז, מהמקום והכל. תגל גם כן ואני ומאיה נחליף אותה קצת.. אני דווקא מגיעה לכאן הרבה, איך לא ראית אותי.. לגבי רונה, שלחתי לה הרבה אי מיילים עם הטלפון שלי ואין לי מושג אם הם הגיעו אליה, כי רציתי לעודד אותה בטלפון, לא כאן, יותר אישי ואני לא מצליחה.. מה שלומך? וכפי שאת רואה שיניתי הרגע אותי לאדום.. אנחנו כאן בכל מקרה. בי חמודה. ניב

עופרי-

New member
היי ניבי..

אני שמחה שאת פה. גם בתור מורה מחליפה. מתאים לך. אולי תפתחו חדר?

תודה..

אולי, לא יודעת בינתיים, האמת אני חושבת שעוד מעט אני פורשת, הייתי היום בלימודים וחזרתי בשבע, אז אני קצת עייפה.. איך את היום?

עופרי

קודם כל, כמה טוב לשמוע ממך! באמת. ניבוש כבר עידכנה אותך קצת, אז אין לי הרבה מה להוסיף. והאדום? איך? מתאים לי? החלטתי להתחפש לחיפושית פרת משה רבנו. מותר לשכוח קצת שאני דבורה עוקצנית. והכוח להתמודד, הוא עוד יבוא. וגם האומץ. שלך, חסרה אותך מאיה

למעלה