רונדה מצליחה

רונדה מצליחה

בכישרון גדול להפוך פעם אחר פעם אחר פעם - במשךכל העונה הזו- את היופי שלה לכיעור. אני כל כך לא מתעסקת באסטיקה בדר"כ. בדר"כ אני האחרונה ששמה לב לשינויי תספורת, ירידה במשקל או כיעור חיצוני, בטח ובטח בתוכנית כזו כשאני מרותקת לנבירות בנפש. אבל רונדה - ג'יזס - כמהכישרון צריך בכדי להיות יעאכנה אפשר להראות כשאת במידה 38, בלונדינית עם עור מצויין לגילה, ועיניים בהירות? מה זה החצאיות השמרניות האלו, הצבעים המתים והלא מתאימים, השרשאות חוליות הפופוליסטיות וחסרות האופי האלה, שלא לדבר על התסרוקות המצחיקות. איך היא הפכה מבלונדה עם ביבי פייס, חיוך משגע ומראה מעודן - לדודה שנדמה שמסתתרת מאחורי משקפיים עבות עם מסגרת שמצליחה להסתיר את העיניים היפות והמט שלה - אבל בהחלט לא מצליחה להסתיר את סידור הגבות הזקיינה הזה... לעומת זאת איאנלה - אישה גדולה, מבנה גוף לא להיט, רחב, עבה, צוואר עבה ונמוך, מבע עור שלא קל להפתיע איתו באיפור ושיער סופר בעייתי - מצליחה הלראות מיליון דולר בכל הופעה שלה. לפעמים טו מאצ' ססגונית - אבל איזו מלכה. הכל בתואם מושלם, מעניין, הרמוני, ובעל אופי. היא נראית צעירה ואלגנטית, לעומת רונדה שנראית זקנה, ראפורה ולא רלוונטית. אגב, יופי, אם כבר, רייצ'ל באיזשהו גילגול היתה ישראלית למשעי. אגן הים התיכון, הציצי הנפול מאוד ביחס לגילה (שלא לדבר על המחשופים הלא פרופרציונאליים) הפאנים האינסופיים, וגרירת הרגליים המשעשעת... (היא הולכת מוזר) - אחותינו האובדת! ואחרונה לפני סיום, זו רק אני או שאנדי מצליחה להפוך את כולללללן לדודות דווקא ברגע הכי מאושר בסידרה - רגע הסיום? רק לדוגמא... זוכרות את סניי הבחורה העיוורת - מה היא הלבישה אותה? ולינל והיילי? לינל נראתה חיוורת וזקיינה בעשרים שנה והיילי - סתם מבוגרת. שלא לדבר על זה שתמיד הבגדים שהיא בוחרת למסיימות לא מתסדרים עם המזג אוויר. לזו קררר, לאחרת השל נופל כל הזמן, זו נאבקת בחצאית המתנפנפת... אולי בגלל זה החליטו לעשות סבב של עצות מהמשתתפות ולא לסמוך רק על אנדי :-S ולפעמים לא צריך בכוח לקחת את הבחורה מעבר לתהום - אפשר גם להאמין לבנות שהן יודעות מה מתאים להן ולשדרג מעט. <סברסייה לא מתאוששת ממה שסאניי לבשה, ואם מישהי תעשה פה חסד ותצמיד תמונה מפרק הסיום של סאניי - הקטסטרופה תדבר בעד עצמה>

Y. Welis

New member
רייצ'ל לדעתי נראית מצויין

היכן ראית חזה נפול? הוא מוצק מאוד... כמו שזכור לי משיחה טלפונית אחת שהיא ערכה, לבושה בשמלה עם מחשוף נדיב (הייתי שומר תמונה). יש לה גם קול מוזיקלי מאוד והיה מעניין לשמוע אותה שרה. באשר לגרירת הרגליים - סתם עצלות... באשר לאנדי - הטעם שלה קצת כמו באופרות סבון, אבל בעונה הראשונה היא 'חידשה' בצורה נהדרת את הבנות שם, ובעיקר את שתי המבוגרות (לא זוכר את שמן - אחת שרצתה להיות כרוז במכירות פומביות ושניה שעיצבה תלבושות לתיאטרון). בעונה הנוכחית היא הצליחה פחות, גם כי הבנות נראות טוב ומשקיעות (טלוויזיה או לא?), וגם כי הן פחות היו מוכנות להאמין בה ונטו להתערב.

Y. Welis

New member
תופתע, אבל יש. לא תמיד קיים קשר בין קול

הדיבור לקול שירה, אבל לעיתים הוא יכול להעיד, והצבעים שיש לקול שלה בהחלט מרתקים (ואני שומע שירה אופראית). באשר לנוזליות - נטל ההוכחה הוא עליך. ואם אין לך הוכחה, אנא המנע מטענות.

המונשרי

New member
נק' מבט מעניינת

רונדה אכן דהתה עם השנים - וזה לא רק עניין הלבוש הדודתי . היא מגרדת את ה-50 פור גוד סייק , כמובן שזה בא לידי ביטוי. לגבי הטעם של אנדי פייג' אכן לא נתון לויכוח אני מכנה אותו : "תנו לדודות לחיות".

Y. Welis

New member
היא דווקא נראתה טוב יותר אצל 'אופרה'

וכן בסידרה הבריטית שלה. אולי הצמידו לה מעצב גרוע.

Nadav נדב

New member
רונדה נראיתה מעולה בתחילת העונה,

אחרי איזשהו שיפוץ שהיא עשתה בעפעפיים, לדעתי. אחר כך היא באמת הגזימה וחזרה לפוני המזעזע מעונה 1. גועל נפש. בקשר לרייצ'ל - השיער הארוך שלה היה תוספות!!! הייתי בטוח שהוא שלה
ואנדי - פשוט זוועה. לא יודעת מה היא עושה. ואם הייתי היא, הייתי קונה לעצמי חזיית פוש אפ מרופדת טוב טוב, היא יכולה לדקור עם הציצקעס האלה.

המונשרי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקול

המשפט האחרון ....הרגת אותי מצחוק. יאללה בנים אני קוראת אתכם לסדר !
מספיק להתרכז בציצקעס של הנשים יש דברים יותר חשובים.

inbary68

New member
מעצבת סגנון, ככה 'על הדרך'....אופס יצא לי

שלום לך. בתור מי שאומר שלא מסתכלת בכלל על המראה וכו', את מה'זה יודעת המון....
אבל חוץ מזה, רציתי להגיד לך: וואלה! איזה יופי של ניתוח, אני באמת לא חשבתי על זה אבל את ממש צודקת, איאנלה ממש מלכה (מכל בחינה) ורונדה 'דודה' מצחיקה וחכמה שפונים אליה כשרוצים להתייעץ. בקיצור, כנראה שהמראה בכל זאת מראה... לבסוף, ממה שזכור לי, הטענה שסניי הולבשה בסגנון שגרם לה להיראות 'תואמת רונדה' - ובכן עשיתי 1+1 והגעתי להסקה הלוגית הבאה: אם אנדי מלבישה את כולן כמו דודות, ובעיקר זכורה סניי - תואמת רונדה -------> משמעו אנדי מלבישה את רונדה
ואם כך התשובה פשוטה - צריך ללמד אותה להתיר קשרים הרסניים (הכוונה את רונדה) ןלפטר את המלבישה - או לפחות לגוון. זהו, תודה שהיארת את עיני ושעזרת לי להגיע אל פתרון התעלומה. שבת שלום.

המונשרי

New member
ענברי

את פשוט גאון. אכן ההקש הלוגי שעשית שרלוק הולמס + ד"ר ווטסון מחווירים לידו

חרצית3

New member
מראה מראה שעל הקיר../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif

ממה שאת עינברי אומרת על מה שאפשר לראות מהאופן שבו כל אחת מהנשים המאמנות מביאה (גם מביעה) את עצמה: איך איאנלה, בלי קשר לגודל ולמוסכמות היופי המקובל - אומרת באיך שהיא נראית: "קבלו אותי"!!! - זו הגישה שלה לחיים: "אני יפה ואני מלכה" (לא המלכה הרעה - אלא הטובה וזו שיש לה נוכחות והרבה טוב). ואילו רונדה: רואים שיש לה "אישוז" עם המראה החיצוני שלה = מעבר לזה שהיא מחליפה תסרוקות ומשקפיים בקצב מסחרר, יש בכל שפת הגוף שלה משהו לא ברור ולא סגור עם עצמה - הרבה פחות ביטחון. מה ששוב מראה שזה הכל בראש.....ולא, הכוונה לא בתסרוקת.

וקראתי

עכשיו שוב את ההודעה שכתבתי - מצטערת על המילים המוצמדות/ מושמטות ועל כמה טעויות הקלדה - את הקרידט לנ"ל ניתן להעביר היישר לאלוהי האינטרנט שמחליט להיתקע לי באמצע המונולוג בקצב שאנדי מחרבת סטייל (אגב, דווקא בנושא הטיפים היא ממש טובה. יש לה טיפים ייחודיים, כדוגמאת הבחירה בפריט אחד "עסקי" ליום למי שצריך הלראות רשמי - והתאמה של משהו יותר משוחררת לפריט הזה, רק חבל שהיא לא מיישמת).

מאפין18

New member
אמא שלי עברה ליד הטלויזיה לפני כמה ימים

וראתה את רונדה בפעם הראשונה. היא הסתובבה אליי ואמרה: "יש לה סקס אפיל של ספרנית"

למעלה