רונאל

צרפת

New member
רונאל ../images/Emo104.gif

ישנם בפורום זה משתתפים מהימין ומהשמאל. אני אישית שייך למרכז-ימין. ורדה כהן שייכת לדעתי לשמאל. גם איפכא (ואנא איפכא-תקן אותי אם טעיתי)שייך פחות או יותר לשמאל. כמו כן ראליסט. אנטי תזה, עמרי, מטרניך ומסורתי נמצאים, לדעתי, בצד הימני. עד כאן אין בעיה. הויכוחים לגיטימיים ואפילו מעניינים. כפי שכתבתי לך בעבר, צורת ההתבטאות שלך-לא יאה ולא לכבודך או לכבוד הפורום. מאז ה-15 בחודש, היום בו ראיתי שמך לראשונה, זכינו לקרוא: "צרפתי קשקשן, אנטי תזה-ילדון עיוור, למטרניך-מוח קטן, ולא קבלת מטרנה." ואיני מדבר על הכינוי "גבלס" וכד'. חזור על כל שכתבת מאז ה-15. אני בטוח שתגלה שיכולת להביא רעיונותך גם ללא שימוש במילים אלו. אתה מתווכח עם אנשים שאיך מכיר אישית, לא אותם ולא את הרקע שלהם. אני למשל עוסק בבטחון מזה כמעט 30 שנה (כן ידידי, חגגתי את גיל 48 בפברואר שעבר). השקפתי ודעותי נתגבשו בעשייה במדינה ולמען המדינה בחו"ל. אין אני אומר זאת כדי לגרוף מחיאות כפיים אלא כדי שתבין שאינך יודע מי האדם הנמצא מאחורי הכינוי. ראה כיצד מתנהל ויכוח תרבותי עם ורדה ועם ראליסט. למה לא תנהג באותה צורה. האוירה תהיה נחמדה יותר. אתה לא חושב???

רונאל1

New member
רגע לפני שאתה רוחץ בנקיון כפיהם

של חבריך לימין, אלה שעניתי להם בעדינות יחסית את מה שכתבת שם למעלה, להלן מבחר ציטוטים של אותם נפגעי-מלים שלי: אנטי-תזה-קיד: "רבין היה דקטטור פאשיסט כמו סטאלין" "אני מתפלא בכלל איך ורדה כהן שנשמעת אדם בעל מוסר והגיון, משוחחת עם פאשיסט גזעני כמוך" "אריאני כבר אמרנו???" "הבאתם 20000 הרוגים תעשה את הממוצע בעצמך. אתם הבאתם 6 מלחמות, אנחנו שלום אחד". "אגואיסטים כמוך הם צרה צרורה לכל חברה" מטרניך (האיש והמטרנה): "הם הפשיסטים של השמאל ובנויים מנטאלית מאותם חומרים כמו חבריהם בימין הקיצוני. זאת צרת האנושות, מעין SARS אנושי שצריך להכניסו להסגר". צרפת: לורדה: " את נאיבית וגרוע יותר, את מתאבדת". אחר כך כבר התפתלת להסביר מה זה מתאבדת. אז אחרי כל זה את מטיף לי מוסר? תעשה לי טובה.

צרפת

New member
ברצינות../images/Emo51.gif

תחזור ותקרא את שכתבתי לורדה-לא היתה כל מילת גידוף או פגיעה. לגבי האחרים-גם מטרניך וגם אנטי תזה הפסיקו לענות בשלב מסויים. בחייאת דינק רונאל-אתה לא מסוגל לקבור את גרזן המלחמה. מישהו, איפה שהוא צריך להיות הראשון, נכון?? אז מה אם תראה גדלות רוח?? לעזאזל, זה לא יעמוד לרעתך, לא??? תודה על תשומת הלב וההתיחסות.

צרפת

New member
גם אני...

עניתי לך בצורה חסרת תרבות כשכתבת לי "צרפתי קשקשן". מתנצל על הצורה שהתבטאתי!!!

לגבי אבחנתך באשר אלי

בפורום הליכוד אני נחשב יחסית שמאל אבל בפורום מרצ אני נחשב כמעט ימין קיצוני. אני מעדיף לראות את עצמי כאיש מרכז.

צרפת

New member
תודה ../images/Emo51.gif

תודה עבור התיקון. האם אפשר לאמר שאתה, כמוני, מרכז ימינה. כלומר "שינוי"?? כמובן שאינך חייב לענות-אני סתם מתעניין.

masorti

New member
חה חה.. "מרכז-ימינה = שינוי"...

פרט לזנדברג ואולי בריילובסקי, כל הח"כים של שינוי מצויים בשמאל. חלקם הגדול הינם פליטי מרצ והם חלק מהשמאל העמוק.

masorti

New member
ולא לשכוח שזנדברג הימני...

זכה במקום ריאלי ברשימת שינוי רק בזכות שיריון שכפה טומי לפיד על מרכז המפלגה. מה שמוכיח שבכירי שינוי הם ברובם המכריע שמאלנים.

למעלה