רון שחר...

yuli c

New member
רון שחר...

אתמול קניתי את עיתון "עולם האישה" כדי לראות תכתבה על המדהים שלי רון שחר כתבה יחסית ארוכה שלושה עמודים וגם די מעניינת. והייתה שם תמונה מהממת שלו בלי חולצה, רק הכתבת שראיינה אותו קצת דפוקה, נראה לי שהיא חושבת שהיא הפסיכולוגית שלו או משהו... בכל אופן מה שהכי הפתיע אותי בכתבה זה שרון שחר נבחן לסדרה לתפקיד של קובי... ובסוף קיבל את ארז. תאמת, אני חושבת שלא נתנו לו את קובי כי חיפשו מישהו עם לוק יותר מבוגר. בכל אופן הוא משחק ממש טוב.

../images/Emo142.gif גם לי נראה, כי לרון שחר יש

לוק שמתאים לתפקיד. הוא פשוט צעיר מדי.

yuli c

New member
תראי...

רון שחר הוא בגיל של ניר לוי. רון בן 31 וניר בן 32. העניין הוא שניר נראה הרבה יותר מבוגר ממנו...

yuli c

New member
תותי...

קודם כל, לא הבנתי מי נראה הרבה יותר??? חוצמזה מה המצב? אצלי הכל בסדר, בינתיים אני רוב הזמן חורשת לבגרויות נו מה לעשות י"ב... :)))

../images/Emo142.gif קובי נראה יותר מארז.

לי יש רק שתי בגרויות השנה (כיתה י') אז זה לא ממש נורא. מה המוגברים שלך?

yuli c

New member
אכן...

קובי נראה הרבה יותר מבוגר מארז. אני לומדת במגמת אדריכלות, ככה שאני עושה 5 יחידות בסרטוט אדריכלי, איזה מגמה את? אגב מאיפה את?

../images/Emo142.gif אני עוד לא בחרתי מוגברים

אצלנו בוחרים רק אחרי פסח ומתחילים ללמוד אותם בי"א. אני כנראה אקח ערבית ומנהל עסקים. ואני מחיפה. ואת?

shirakl

New member
את יכולה לספר לנו עוד על הכתבה../images/Emo35.gif

פשוט הייתי רוצה לקרוא אותה אבל אין לי את העיתון...
בקשר לקובי - אני ממש לא חושבת שרון שחר היה מתאים לתפקיד הזה... הוא שחקן מעולה ללא ספק, אחד השחקנים הכי טובים של הסדרה הזו
ואפילו אין לו קול כ"כ מרגיז אז בכלל הוא משהו מיוחד
אבל אני לא יודעת, משהו בו ובדמות של קובי לא מתחבר לי... ארז בהחלט יותר מתאים לו. כנראה כשהוא בא להיבחן גם הבוחנים ראו שהוא לא מתאים להיות קובי, אבל מצד שני ראו את הפוטנציאל המשחקי שלו ולכן החליטו לחפש לו תפקיד אחר ולא לוותר עליו לצוות השחקנים
והרווח כולו שלנו הצופים

אודי69

New member
זה רק נראה לך

זה רק נראה לך, אם זה היה מההתחלה היית אומרת שהתפקיד תפור עליו...ככה זה אחרי שאת ראית אותו משחק את ארז, אז עכשיו את חושבת שזה הכי מתאים לו ושהתפקיד של קובי לא היה מתאים לו. מה שכן, הוא באמת נראה צעיר לאללה, הוא נראה בן 25 בערך, לא כמו ניר לוי שנראה בן 30. בכל מקרה, אחלה שחקן.

למעלה