רון והרמיוני

רון והרמיוני ../images/Emo58.gif

למה לקח להם לעזאזל עד כמעט סוף הספר? והארי הזה... הוא תסלחו חבר די מעפאן... הוא ידע שרון מאוהב בהרמיוני (במיוחד אחרי מה שקרה עם המשכית שנפתחה וההרמיוני-רידל וההארי-רידל שמתנשקים מול העיניים שלו....) והוא ידע שגם להרמיוני יש רגשות כלפי רון... ולא עשה כלום! ייתכן שזה בגלל שהמחשבה עליהם ביחד עשתה לו רע (שהוא חשב שהם החזיקו ידי לפני שהם נרדמו בבית של סריוס זה גרם לו להרגיש בודד וכמו גלגל שלישי) לדעתי הוא לא עודד אותם בכלל להתחבר וזה מראה על אנוכיות גדולה מצדו... ובלי קשר שמתם לב איך כל הדמויות של רולינג מתחתנות בגיל פעוט או נשארות רווקות מזדקנות לנצח - לילי וג'ימס התחתנו אחרי הלימודים, כנ"ל גם הוויזלי'ס, הארי וג'יני, ביל ופלייר, הרמיוני ורון, נרקיסה ומאלפוי.... ואילו דמבלדור, אברנת', סנייפ, ולדרמוט, האגריד, פרופסור מקנודגל, פרופסור סלאגהורן, בעצם כל הפרופסורים - נשארו ברווקותם הניצחית - חוץ מאברנ'ת שנרמז שיש לו משהו שמזכיר חיי מין (אומנם רק עם עז) כולם יתכן ונמצאים בבתוליהם.... בקיצור רציתי לשמוע יותר על רון והרמיוני.... התבאסתי...

Luna Sphere

New member
אממ..../images/Emo58.gif

כאילו שלהארי יש כל כך הרבה זמן לחשוב על דברים כאלה
ובכלל, רולינג יודעת שחלק גדול מאוד מהקוראים הם ילדים. איך זה יתפרש אם יהיו יותר מדי תיאורים או קטעים כאלה
?

I Me Mine

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, קוראים לו אברפורת', לא אברנ'ת. בנוגע לרווקות אצל המבוגרים: וולדמורט - כל הסדרה מתבססת על כך שהוא לא יכול לאהוב. דמבלדור - אני מניחה שקצת קשה למצוא אהבה כשאתה הקוסם הכי מוכשר בעולם הקסמים. סנייפ - היה מאוהב בלילי כל חייו, העובדה שהיא הייתה נשואה לג'יימס קצת הפריעה לו לנסות לממש את זה. אה, ויש את כל העניין הזה שהיא מתה, אבל למה להיות קטנוניים. האגריד - להזכירך, הייתה לו מערכת יחסים קצרה עם מדאם מקסים. וזה לא שיש כל כך הרבה חצאי ענקיות שהוא יכול להתאהב בהן. מקגונגל (לא מקנודגל) וסלאגהורן - רולינג לא הזכירה את בני-הזוג-לכאורה שלהם, זה לא אומר שהם רווקים. בנוגע לרון\הרמיוני והיחס של הארי לעניין. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני הייתי מתבאסת אם שני החברים הכי טובים שלי היו הופכים לזוג. כן, זה לא הרגש הכי פוליטיקלי-קורקט שאפשר להרגיש, אבל זה בהחלט לא נעים לטייל עם זוג אוהבים ברחבי המדינה. אני תוהה מי מאיתנו לא היה מרגיש גלגל שלישי במצב הזה. זה לא כל כך חברי ונחמד מצד הארי, אבל בכמה שניות שהוא תהה אם הם נרדמו יד ביד (כמה שניות נוגעות ללב למדי), אני לגמרי מבינה איזו תחושת בדידות איומה הציפה אותו. הוא רחוק מכל מקום שהוא מכיר, אין לו רגע אחד של פרטיות, הוא הקוסם הכי מבוקש בעולם הקסמים, אין לו מה לאכול וממה לחיות. ויש את כל העניין הזה שהוא נס על חייו מפני משרד הקסמים ואוכלי המוות, זה עשוי להיות קצת מעיק ברגעים מסויימים. ואם זה לא מספיק, עכשיו האנשים היחידים שנמצאים איתו במערכה, החברים הכי טובים שלו, הופכים למין מערכת משל עצמם ומותירים אותו לבד. אם זאת לא הרגשת בדידות, אני לא יודעת מה כן.

../images/Emo58.gif

לופין וטונקס אומר משהו? ביל ופלר התחתנו כשביל מבוגר מה שלא שמענו זה איך גמדוני בית מתרבים...

Evil T

New member
תוכן ארררררג

כמו כל יצור בטבע אני מניח. בשאלה שבאמת צריכה להישאלהיא איך ההורים של האגריד התרבו?

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

על הארי וג'יני אנחנו לא יודעים בוודאות שהתחתנו ישר אחרי הלימודים. אחרי 19 שנה יש להם ילד בגיל 11, שאחיו הגדול נשמע לי כמו בן 13 בערך. כלומר- נולד להם 5 שנים אחרי האירועים בשביעי, כלומר בערך בגיל 23.

LiRs Lullaby

New member
בטח שיצא גבר, הוא בטעם תות, לייק הלו!! ../images/Emo6.gif

תות זה הכי אחותי

רונילי92

New member
../images/Emo58.gif

אני חישבתי כמוך, אבל אמרתי כאילו שהבן הגדול שלהם הוא בן 12
אז יצא לי בגיל 14.....

למעלה