רון אלמוג....

EagleGirl

New member
רון אלמוג....

תעבירו תדעות שלכם על רון אלמוג! ד"א הוא הוריד את הזקן!! (גיליתי על זה רק שבוע שעבר..)

דעות? הממ, בואי נתחיל עם:

מתופף מצויין. מרגישים שהוא בא מרקע של ג'אז, וזה מוסיף המון לגרוב של הדורבנים. המון. כפרפורמר הוא נותן לי אישית המון "חיוביות" שכזאת בהופעה...לראות אותו שם מאחורה קורע לתופים את הצורה אבל עם חיוך מאוזן לאוזן זה כיף
חוץ מזה הוא בנאדם נחמד מאוד
אבל זה כר לא קשור. וידענו על המהפכון של רון (חה, חרוז)- הוא הגיע מסופר ומגולח להופעה שהייתה ב-16.

efratushke

New member
רון..... ממממ זה מעבר ליכולתי!!!

מושלם!!! וכל מה שיוצא מזה!!!! ששי הבוס!!! אולי יותר מאוחר אני אפרט.. אבל כמו שאטמרתי זה מעבר ליכולתי!!! חמוד

1Reebok

New member
אני מכריז בזאת על שרשורון אלמוג ../images/Emo13.gif

הכל הולך
דעתי על רון? הוא אדם מגניב מאוד! הוא מתופף לא כאילו הוא מתופף, אלא כאילו הוא שמח מאוד לתופף, הוא כאילו מתופף ועושה YAY באותו הזמן. YAY! אני מתופף! ווייייי!! וזה מאוד מגניב
גם כן, מבט הצילומים שלו שולט בטירוף. החיוך הזה!! עם העיניים הפתוחות! והוא גם אדם חביב מאוד ללא כל קשר לדורבנים. לא שהיה לי הרבה קשר איתו מחוץ למפגש, כן?
אבל הרושם שקיבלתי היה חיובי ביותר
ועכשיו לתמונות

1Reebok

New member
הנה תמונה שלי עם רון ../images/Emo13.gif

מה לעזאזל חשבתי לעצמי כשעמדתי ככה?!

1Reebok

New member
ירדן ורון!

התמונה האחרונה שיש לי של מישהו עם רון. ונראה לי שבטעות הצרתי את התמונות קצת
לאנורא.

1Reebok

New member
רון "לא מסתכל על המצלמה"

"אה, אתה מצלם? טוב, אני לא אפריע. אני לא מסתכל על המצלמה"

1Reebok

New member
רון והמאבטח!

שגם המאבטח מתופף! כמה נחמד
מאבטח, אם אתה רואה את זה, רק תדע שאני המעריץ הכי הכי גדול שלך!

כתמונית

New member
ומה אני חושבת על רון אלמוג!

מה?! זה לא ברור?! ששי הבוווווווווססס!!!!!!!!1 כלי עלל!! הוא חמוד ומקסים ותופיסט בחסד!!! הוא כזה חמוד!!! באמת!! :) אבל! הוא של אפרת! חחח!! (כמה שטויות...אדוני... עזבו אני עדיין עייפה מאתמול..) וד"א לדעתי ממש ממש חמוד לו ככה!!

EagleGirl

New member
אבל...

יש לו חברה... עוד שאלה... למה התמונות באיכות גרועה???

1Reebok

New member
זה לא שהתמונות באיכות גרועה

זה שיכול ההסתכלות שלך גרועה. מי זאת?

למעלה