רומנים הבייתה!

גוזליה

New member
הדיילי מייל, מה כבר אפשר לצפות...

מסכימה איתך לגבי התמונות.
מצד שני, אולי זו רק אני, אבל יש לי תחושה שלא רק הדיילי מייל מתעסק בנושא לאחרונה (הכוונה לעיתונות המקומית, שבד"כ די אדישה לנושא/מדווחת בהיקף אינפיניטיסימלי על הנושא)

bongi3

New member
מצחיקים הבריטים

מעדיפים מוסלמים קיצוניים על רומנים

טוב בעיה שלהם...

bongi3

New member
תשובה

ברור שאני ציני.
דבר ראשון יש מאות אלפי מהגרים מוסלמים ממגוון מדינות שהגיעו לבריטניה(וגם למדינות אחרות) על גבי סטטוס של מקלט מדיני.
בנוסף יש מאות אלפים מצפון אפריקה שמגיעים ויושבים שם ללא אישורים.

מה שאני מתכוון בקיצור זה ששומעים בעיתונות כל הזמן הצהרות אנטי רומניות ובולגריות כשהבעיה העיקרית של הבריטים לדעתי זה המוסלמים (החוקיים שבהם והלא חוקיים שבהם).

כל שני וחמישי יש מהומות של מיעוטים ברחבי אירופה שלא לדבר על רצח באמצע הרחוב... וכולנו יודעים מי הם המיעוטים האלה..... אלה לא רומנים ולא בולגרים.

republik

New member
מה שיותר לא ברור לי

הוא איך הבריטים עם כל שיח ה"סקראונג'רס-סטרייורס" שלהם, מתנהגים קולקטיבית כמו מעריצות בנות 16 כשמדובר בלידה במשפחה שיונקת הכי הרבה כספי ציבור מבלי לתת על כך שום סוג של תרומה משמעותית.
אבל זה בריטים, לך תבין אותם.

Nobilis

New member
כשאתה אומר "מתנהגים קולקטיבית"...

למי אתה מתכוון? כי נדמה לי שאתה עוד בארץ, ואני מבטיח לך שהחיים כאן כרגיל, פרט לכמה כתבות צבע בעיתונות (שמתפרסמות גם בעיתונות בארץ, אגב).

republik

New member
כן אני עוד בארץ

כמובן שהכוונה שלי אינה שאלפי בריטים צובאים על הבי"ח או על ארמון בקינגהאם בציפייה לחדשות, אבל התחושה שלי (וגם דרך חברים בריטיים) היא שהכיסוי הזה לא מגיע בואקום. יש דרישה והתלהבות מהמאורע הזה.
אבל שאלה יהיו הצרות...

Nobilis

New member
celebrity culture

זה לא משהו שמיוחד לבני המלוכה, או לבריטים. כשאנגלינה ג'ולי ילדה, לדוגמא, העיתונות הייתה מלאה בדיווחים צהובים על זה. יש כאלה שמתלהבים מזה (לא יודע למה, אבל יש). לטוב ולרע הם סלבריטאים. זה, לדוגמא, העמוד הראשי של הניו-יורק פוסט כרגע (לא עיתון בריטי).

republik

New member
כן אני מקבל את זה

הדבר שממש קשה לי להבין זה הבריטים שנכנסים בחולים, נכים וסתם נזקקים שמקבלים בנפיטס, אבל לא רואים את המשפחה הזו ששואבת להם הרבה יותר כסף מכל מקבלי הבנפיטס ביחד.
הם יעשו חרם על סטארבאקס ואמזון (אולי פחות על ג'ימי קאר... אבל אם אני לא טועה הוא שילם בסוף), אבל אליזבת' וצאצאיה הם מעל הביקורת הזו... אני מבין את זה ובאותו זמן אני לא מבין את זה.

Nobilis

New member
אתה רציני?!

תקציב ה-Benefits למיניהם הוא 159 מיליארד פאונדס.
התקציב שיוצא על המשפחה המלכותית הוא 50 מיליון פאונד.
כלומר, תקציב ה-Benefits הוא פי 3180(!) מהתקציב על המשפחה המלכותית.

אני רפובליקן מושבע, אבל גם אני לא אטען שהבעיה עם המוסד הזה היא הכסף שמוציאים עליו. זאת טיפה בים.

republik

New member
בוא נחדד את המושג מקבלי בנפיטס

כי התקציב הזה כולל גם אנשים שיש להם עבודה ומקבלים קצבת ילדים (עליהם לא מדברים בשיח ה"סקראונג'רס") ומעל חצי מהתקציב הזה הוא בכלל פנסיית מדינה והבטחת הכנסה לזקנים- גם עליהם לא מדברים בשיח ה"סקראונג'רס".
אני לא בטוח כמה באמת מהתקציב הזה ניתן למי שנופל להגדרת ה"סקראונג'רס" עבור אלה שמשתמשים במונח הזה, חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי, הרי גם מתוך הנכים, חולים, נזקקים שמקבלים קצבאות למיניהן, צריך לסנן את אלו שגם איאן דאנקן סמית' בעצמו יודה שאין הצדקה לבטל להם את הקיצבה. לפי נתונים רשמיים, שיעור הרמאות בקבלת בנפיטס, כלומר השיעור של ה"סקראונג'רס" האמיתיים, הוא בוודאי נמוך יותר מ-50 מליון פאונד...

בקר12

New member
שמע, בתור אחד שעוד לא גר שם יום

(וגם לא אזרח בריטי) יש לך דעות די מוצקות.
הפסק להתערב בענייניה הפנימים של הממלכה.
באמת, חוצפנים הזרים הללו.

republik

New member
זה עולם גלובלי

כולם מתערבים בעניינים של כולם. מזה מה זה AIPAC אם לא חבורה של זרים שמתערבים בענייניה של מדינה רחוקה? לפחות לי יש כוונה (ברורה ומיידית...) לעבור לחיות בבריטניה.
ואני חושב שמי שלא טורח ללמוד על המקום שהוא מתכוון לעבור אליו הוא טיפש במקרה הטוב.

בקר12

New member
AIPAC היא שדולה של אמריקאים שמשפיעה

על מדיניות ארצה כלפי ישראל (ולא על מדיניות ישראל). לגיטימי. כמו כל שדולה. מה הקשר?
מילא אם היית קצת צנוע ולומד. אבל אתה נחרץ ומלמד.
קצת מעצבן לשמוע ממך הטפות ודעות על מקום שפרנקלי הקשר היחיד שלך איתו כרגע הוא שאתה יכול להגר אילו בגלל חוקי האיחוד האירופי.

republik

New member
ועל מי אני משפיע בדיוק?

יש להם דיעות לגבי ישראל (ואגב אתה חי בסרט אם אתה באמת חושב שהם לא משפיעים על מדיניות ישראל).

יש לי דיעות, הדיעות האלה בד"כ מבוססות. גם אם טעיתי כאן במספרים, זה לא פוגע בעיניי ברעיון הכללי.
ובעיניי לא צריך להיות לאדם קשר הדוק למקום מסויים בשביל שיהיו לו דיעות לגביו. אחרת כולנו היינו די צרי אופקים ולא הייתה לנו זכות ללמוד היסטוריה, יחסים בינלאומיים ותחומים רבים אחרים.

בקר12

New member
אתה לא משפיע על אף אחד.

אתה זה שהעלת בכלל את AIPAC ולא הבנתי מלכתחילה את ההשוואה המופרכת.
זה קצת מגוחך שיש לך דעות בנושא המלוכה. הרי זה בעיקרו עניין רגשי של הבריטים. מה לך ולזה?
זה כמו שאותי מצחיק המנהג ההולנדי לשתות חלב בצהריים. נו, אז אני גם חושב שזה מגוחך, לא בריא ורק תורם לתעשיית החלב שלהם.
אז מה? זה בעיקרו מנהג הולנדי. מה לי ולזה? שיבושם להם

מ ב ד

New member
רפבליק

בתור אחד שמתכנן להגר לשם
ספר לי מה צריך ללמוד?

שעת התה?
מסורות של בית המלוכה?

:)

Nobilis

New member
מספרים

הנתון הרשמי הוא 0.7% רמאות בקבלת Benefits. זה אומר בערך 1.1 מיליארד, או - פי 22 מהתקציב המלכותי כולו, רק על מקרי רמאות.

ואגב, "סקראונג'רס" זה הרבה יותר מרק מקרי רמאות - בשיח המקומי הכוונה למי שמקבלים Benefits כדרך חיים, גם בלי רמאות. אנשים שלא עובדים כדרך חיים, וכו'. אלו מיליארדים רבים, רבים מאד.

שוב - גם אני רפובליקן, אבל הטיעון התקציבי הוא באמת לא הטיעון החזק נגדם.

למעלה