רומנטיקה

s h i r k u s h

New member
רומנטיקה ../images/Emo23.gif

אני טיפוס מאוד רומנטי, משקיעה באנשים שאוהבת ונותנת ככל האפשר, אם זה בקניית מתנות, הכנת מתנות, או כתיבת מכתבים. אני עם החבר חודשיים (עוד יומיים
) ובאמת שנורא נהנית מהתשומת לב שהוא ממטיר עליי, הוא בד"כ זה שמגיע אליי והוא קנה לי מתנה לחודש ולשחרור (סט של דברים לפינוק- סבון מיוחד שמפיץ ריח טוב, נרות ועוד 2 סבונים ריחניים) וכתב לי משהו מדהים. אני כתבתי לו כמה פעמים מכתבי אהבה, קניתי לו הרבה מתנות קטנות של תשומת לב וכו'. וזה נורא חסר לי התשומת לב הקטנה הזאת, לא מצפה שיבוא כל יום עם מתנה ולא רוצה גם, אלא שפעם ב... יפתיע אותי באיזה מכתב יפה, משהו קטן שאני אדע שחשב עליי. העניין הוא שהוא מאוד עסוק בצבא, וחוזר די מאוחר ולכן מבינה שאין לו יותר מדי זמן אבל זה נורא נורא מציק לי החוסר רומנטיקה בקטע הזה. מה דעתכם? להעיר לו לגבי זה או להבליג ופשוט להפחית במעשים הרומנטיים שלי?

שירקוש - תלמדי ממבוגרים ממך

קודם כל את כותבת לבד שהוא עסוק מאוד בצבא וחוזר מאוד מאוחר. דבר שני, לא כולם רומנטיים ומפתיעים. השאלה היא אם זה מאוד משמעותי בשבילך. אם הוא בן זוג טוב, מבין, מתחשב חבר, שותף והכל טוב חוץ מזה, אז עזבי את לא יכולה לעשות אותו טיפוס רומנטי אם הוא לא כזה בן זוגי ביום ההולדת שלי תמיד אומר לי תבחרי מה את רוצה? אף פעם לא מפתיע ולא עושה דברים מיוחדים, אבל הוא כזה,אני לא ישנה אותו, אבל בדברים אחרים הוא טוב יותר מאלף רומנטיים. אל תיכנסי לקטנות, ואם בא לך תפנקי, ואם את אוהבת אל תפסיקי מתוך התחשבנות שהוא לא עושה

s h i r k u s h

New member
זה מפריע לי קצת...

אם להיות כנה עם עצמי ואיתכם, זה קצת מפריע לי ולא רוצה להתחשבן או משהו כזה:"אני נתתי... ואתה נתת רק..." כי אני ממש לא כזאת. אני נותנת באמת מכל הלב וזה עושה לי טוב לתת להפתיע ולרגש אותו, אבל מרגישה לפעמים שזה חד צדדי יותר מדי. אולי זה בגלל שיחסית אנחנו קשר חדש, אולי זה באופי שלו, אולי באמת החוסר זמן... זה יכול להיות אלף סיבות... אבל התוצאה היא בסופו של דבר שזה כן מציק לי קצת. הוא בן זוג טוב, מאוד מבין ומתחשב, דואג תמיד ואיכפת לו מאוד ממני, אבל... אני זקוקה לתשומת לב, אני זקוקה לידיעה שהוא חשב עליי למרות שיודעת שהוא חושב עליי המון ויעידו האס אמ אסים והטלפונים אבל... לא יודעת, קשה להסביר.

s h i r k u s h

New member
האומנם../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אני רוצה להגיד לו אבל פוחדת לומר לו ולעשות טעות גדולה, שאולי הוא יחשוב שאני לא אוהבת אותו ולא מקבלת אותו כפי שהוא...

alophind

New member
אל תדאגי , זו עובר עם הגיל ../images/Emo9.gif

פשוט לבנים זה עובר קודם...

ShirShir

New member
שירי../images/Emo13.gif

יש לי 2 דברים לומר לך מניסיוני עם בחור מאוווד אוהב שלא היה פעם כ"כ יצירתי/רומנטי. 1. אל תעירי הערה שאח"כ תצטערי עליה ותגידי לעצמך "אני והפה הגדול שלי"
. 2. סיפור מהחיים: אני הטיפוס הכי משקיען בדברים האלה, לכולם! לחברות, לחברים ובמיוחד במיוחד לבן זוג שלי. נותנת מכל ה-
, כותבת, משקיעה, קונה, מפתיעה...מה לא! כשהכרתי אותו הוא לא כ"כ ביטא בקלות את רגשותיו והתלהבותו (למרות שמכל הפתעה שעשיתי לו הוא היה נפעם והתרגש מאוווד!!), עם הזמן הוא למד כמה כיף להפתיע ולהיות מופתע ולמד לרגש אותי בדרכו שלו, ומידי פעם להביא איזו הפתעית קטנה
, פרח, ברכה לכל אירוע וכו'. אז בעצם מה שעשיתי זה להמשיך בדרכי שלי, להמשיך לפנק ולהפתיע אותו מכל הלב (בלי התחשבנויות..
) יכול להיות שעם הזמן הוא למד ויכול להיות שפשוט עם הזמן הוא נפתח ביתר קלות ורצה להפתיע חזרה. תראי לו דוגמא אישית
ואם זה לא יעבוד, תסתפקי בהפתעות שהוא כן עושה כשמתאפשר לו בלו"ז הצפוף, כי הוא כן נשמע לי משקיען, אוהב ומתוק.

s h i r k u s h

New member
שירשיר ../images/Emo39.gif

לגבי ההערה הראשונה שלך, בדיוק בגלל זה העליתי את הדילמה שלי פה, לשמוע מנסיונכם ולהימנע מטעויות. אני לא מאלה שמתחשבנים, אבל צריכה להיות כנה עם עצמי ואיתכם והאמת שזה מה לעשות כן מפריע לי, כי אני מרגישה לפעמים שזה חד כיווני, שרק אני נותנת את התשומת לב וחושבת עליו וקונה לו הפתעות, כותבת לו מכתבים וכו'. נכון הוא אומנם קצין ובצבא ודי עסוק, אבל ביננו הוא חוזר כל יום ולאחרונה יוצא די מוקדם מהבסיס, ויש לו את הסופי שבוע וגם... לא צריך הרבה בשביל לכתוב מכתב, או סתם פתק קטן של "אני מתגעגע" ולשים אותו במקום שפתאום אני אגלה את זה- זה כיף, זה נותן הרגשה של "היי, הוא חשב עליי- איזה כיף של הפתעה!". ולגבי ההערה האחרונה שלך, הוא בחור מאוד מתוק ואוהב ובדרכו שלו משקיע, בזה שהוא זה שבעיקר נוסע אליי (אין לי רישיון ולו יש מכונית צמודה) וכל בוקר כמעט אס אמ אס של "בוקר טוב" וכו'.

ShirShir

New member
שירי אני מבינה אותך מכל ה-../images/Emo23.gif

כמו שאמרתי, גם החבר שלי הוא די כזה.... אנחנו יחד שנה וחצי. ובמהלך הזמן הזה מישהו אמר לי דבר נכון: "זה שהוא לא אומר שהוא אוהב אותך כמו שאת רוצה שהוא יאמר, זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך בכל ליבו!"
ובתור בחורה משקיענית ורומנטית, אני אומרת לך, לא תמיד שווה להעיר במצב כזה, תני לזמן לעשות את שלו.... כי לפעמים כתוצאה מאמירה קטנה של ביקורת הוא עשוי להבין לא נכון שאת לא מעריכה את המאמצים שהוא כן עושה... תאמיני לי מניסיון שלי - "אני והפה הגדול שלי.."
ומצד שני, אם זה באמת כל כך קשה ובעייתי מצידך, ואת בכל זאת רוצה להעיר הערה קטנה, תשתדלי לעשות אותה בשיא העדינות והטאקט. את יודעת מה, יש לי רעיונון קטן - ב"הפנינג" יש פנקסי פתקים חמודים עם שמות פרטיים. תקני לו כזה ותגידי לו שזה כדי שיוכל לכתוב לך פתקי אהבה
<קניתי לאחי ולחברה שלו עם השמות שלהם וזה די שימושי
>

s h i r k u s h

New member
שירשיר, עוקבת אחריי? ../images/Emo8.gif

החלטתי לא להעיר לו על זה, ורק אם זה יימשך בעתיד אני ארמוז לו על זה. אהבתי את מה שהצעת לגבי הפנקסים, אני אבדוק את הנושא ואולי באמת אקנה שניים כאלה וארמוז לו ככה בעדינות- אחלה רעיון. תודה

ShirShir

New member
אולי זו את שעוקבת אחרי../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

סבבה, ספרי לי מה עשית בסוף (אם בכלל....)

Tully Is Here

New member
גם אצלנו זה ככה ../images/Emo4.gif

מה לעשות, יש גם כאלה.... אני, אישית, דווקא כן דיברתי עם האיש ופעמיים הוא הפתיע אותי עם פרחים, ו...זהו בעצם. אמנם בארועים זה כן עבד ויש כרטיסים ולפעמים אפילו מתנות אבל אין הפתעות ספונטניות, ואת יודעת מה? למדתי לחיות עם זה יופי. אולי זה עניין של זמן או עניין של גיל או סדרי עדיפויות או לא יודעת מה, אבל אני לא הולכת עם ראש בקיר. יש לי מישהו שאוהב אותי ואכפת לו ממני והוא מראה את זה בדרך המיוחדת שלו (של "אם בא לך אז לכי תקני, את לא צריכה אותי בשביל זה") וזה מספיק, אז אין לי רומנטיקה, לומדים לחיות בלי זה. אני יודעת שהוא מבין את הצורך שלי והוא יודע שאני אמשיך להשקיע בו, אבל זה בא ממקום של נעים לי לעשות את זה ולא מצפייה לתמורה. הקיצר, טוב לך? זה העיקר. אל תחפשי צרות שלא קיימות. דברי איתו, אם תצליחי לשנות קצת-מה טוב, אם לא-תהני ממה שיש...

בואי אני אספר לך על רומנטיקה

בן זוגי אדם שקשה לו מאוד עם רגשות. אבל גם היום אחרי 17 שנה של זוגיות עדיין מדי פעם מגיע עם זר פרחים קטן ביום שישי (ובאמת לא בגלל ייסורי מצפון) הוא לא אדם שמחצין רגשות אבל בזה הוא אומר אני עדיין אוהב אותך. אבל נראה לי שזה די נדיר

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif

מסתבר שיש הפתעות בחיים
ובן זוגי המתוק והמקסים החליט להפתיע אותי וקנה לי לכבוד החודשיים שלנו ביחד מתנה
- שרשרת ממש יפה- וכתב לי כרטיס ברכה ממש מקסים
זה ממש עשה לי טוב על הלב
, נורא התרגשתי כי אני אפילו לא קניתי לו כלום בגלל שלא היה לי מצב רוח בימים האחרונים לשום דבר
. הוא ממש עשה לי את היום וממש ריגש אותי עם המתנה והברכה המקסימה שלו - איזה מתוק

ענתי 10

New member
איזה יופי! ../images/Emo24.gif

את רואה, אם הוא היה מביא לך מתנות והפתעות כל יום בסוף זה היה נכנס לשגרה, וככה, כשזה "פעם ב..." זה מקסים ומרגש. ואגב, יש בנים שלא עושים גם את זה, ככה שאין מה להתלונן.

ShirShir

New member
איזה חמווווווווווווד!!../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי שהודעה אחרת: "מה צריך יותר מהפתעות קטנות מבן הזוג?" זה פשוט עושה את היום

s h i r k u s h

New member
לחלוטין נכון ../images/Emo13.gif

מעכשיו השרשרת עליי כל הזמן - ככה מזכירה לי תמיד את החבר

ShirShir

New member
איזה חמווווווווווווד!!../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי שהודעה אחרת: "מה צריך יותר מהפתעות קטנות מבן הזוג?" זה פשוט עושה את היום

למעלה