רומנטיקה = סקס

רומנטיקה = סקס

ואני חשבתי שאני מבינה ברומנטיקה כי סקס זה כל הענין דיבורים דיבורים אבל לפני הפגישה בזמן הפגישה ואחריה אם תעשו את זה רומנטי או לא צריך שהטעם יישאר הכי טוב כי אחרי סקס טוב הוא ימשיך להיות הכי רומנטי שאפשר כדי לזכות שוב בטעם החיים שהוא לדעתי הסקס הכי הכי אנחנו הרי יודעים שלהיות רומנטים זה כדי לזכות באהבה ביחס רומנטי מהצד השני אבל איך שלא יהיה ומה שלא יהיה תתחילו מסקס זו בכל אופן דעתי יונית

blue love

New member
תמשיכי להפתיע אותי יונית...(-:

אהבתי את קו המחשבה שלך.. blue

חחחחחה כשאני אומרת לא אנימתכוונת

לכן. בלו לאב, שוב, לא לשכוח פער הגילאים מביא חשיבה אחרת, אני לא פוסלת את הרומנטיקה המההממת שיש כאן. אני רק מדברת מהזוית שלי. אוי כמה שאני שונאת את הצד המתנצל הזה שלי. יונית, שעוד תפתיע אל דאגה :)

מסכימה איתך--אבל!

אני מאמינה שבלי סקס אתה לא יכול להיות ממש מאוהב ! צריך להכיר את הגוף כדי להיכנס לנפש. אבל קצת רומנטיקה אמיתית קודם לא תזיק (-:

לא קודם אלא במקביל !!!

סקס בלי רומנטיקה יישרד רק לפעם אחת ,אולי שתיים. סקס +רומנטיקה הינו השילוב המבטיח. רומנטיקה בלי סקס לא קיימת בחיים האמיתיים,אלא רק באינטרנט.

שווה מבחינת המהות ולא בהגדרה!!!

יונית,אודה כי את נשמעת אישה כלבבי...שששש :cool: את בעצמך אומרת בסיום דברייך -``אז תתחילו בסקס...`` ואני מסכים איתך כי אין מודד טוב יותר לבדוק את עתיד הקשר מאשר הסקס אך יש לתת הדגש למילה `תתחילו` שכן אם לא תישמר הגחלת של הרומנטיות גם המתח בסקס ירפה. דמייני לעצמך פגישה אינטימית ראשונה או לא שנכנסים לחדר,כל אחד מתפשט בגפו,נכנסים למיטה בלי דיבור ויאללה לעניינים לעומת כניסה לאותו חדר,השמעת מוסיקה כרקע,הדלקת קטורת ונרות,ליטופים,ריקוד לצלילי המוסיקה, הפשטה משותפת בשלבים,גירוי הדדי -כל אלה הם המהווים את סממני הרומנטיקה והינם הכרחיים,הם יוצרי האווירה לסקס טוב (בתנאי ששני בני הזוג גם יודעים לעשות סקס). יונית,הרומנטיקה היא הנשמה של הסקס!!!!

למה לא פשוט לתת לזה להתחיל

למה לא לתת לזה להתחיל איך שיצא יש מקרים שסקס וחיצוניות הם הקלף הפותח ואז זה מצויין אבל אני יכול לומר לך שאני הרבה פעמים יכול להעדיף שיחה שאני יעריך עם מישהי שתבין אותי ועדיין יהיה גם את הקליק של החיצוניות מאפילו סקס וכל הסובב אותו לפעמים המתח המיני הוא שבונה את הרגע אחר כך... הינה פתגם משעשע בנושא: אנאלי אוראלי בנאלי ודיגיטלי על כל לשון תמיד קונדום!! סתם עניין למחשבה אם את רוצה לפתח את הנושא אני באייסיקיו 72511790 תרגישי חופשיה ותרגישי טוב בלוז

רומנטיקה

היי יונית סקס אמיתי הוא פועל יוצא של רומנטיקה, אים הסקס הוא הגוף אזי הרומנטיקה היא הנשמה. לסקס ללא רומנטיקה יש קסם משלו, באשר הוא ספונטני ויודע להוציא מאיתנו את ייצר הבהמה שיש בתוכנו, וזה טוב וכייפי לזמנים ומצבים מסויימים, חסרונו הוא בכך שקשר מסוג זה אינו מחזיק מעמד זמן רב, ואז אנו מחפשים שותף חדש, מגע פיזי הינה רק אחת מהדרכים לעשות סקס, סקס בדרגה גבוה יותר, נעשית עיי המוח שהוא איבר המין המשמעותי ביותר עד כדי הגעה לאורגזמה. הרומנטיקה שהיא נושא בפני עצמו ושכוללת מגוון רחב של פעולות היא הערובה האמיתית לסקס טוב ולאורך זמן, עד כדי צפיה לסקס הבא. לסיכום כשיש רומנטיקה אין אימפוטנציה, זה תמיד עומד אצל שני בני הזוג עד העונג הבא.

למעלה