רומנטיקה נאבדת...

רומנטיקה נאבדת...

נו מה נראה לכם? שאני לא ילך על זה? תראו איך היא נראת.. פצצה... איזה סקסית איך שהיא זזה... טוב אני הולך על זה, היא לחצה ולחצה והשתמשה בכל התריקים שאני הכי שונא שהן משתמשות, אבל זה עבד, היא תפסה אותי... הלכתי על זה, כנראה שרק רציתי לזיין, לא, אני יודע מה זה היה, רציתי את החיבוק.. חחח איזה מצחיק אני, אני הבדיחה של החבר´ה, האיש שמחפש חיבוק. "אל תזיין לי ת´שכל אחי, אתה רוצה לזיין אותה, לא משנה כמה ציורי תצייר את זה, אתה רוצה לזיין" ככה אבי תמיד אמר לי ואני התעקשתי, אבי, אני נשבע לך, אני רוצה את החיבוק! ואז זאתי הגיע, בדרכים ערמומיות, בצורה האלגנטית, הנשית וחלקה שלה,הציעה לי הילדה חיבוק, הסכמתי.. הרי זה בדיוק מה שאני צריך, לא? שנינו הלכנו להתחבק על מנוע הסובארו פשע הלבנה של אבי... התחבקנו שלוש שעות... כל אחד התחבק בערך ארבע פעמים עד שלא יכולנו יותר להתחבק... וככה, מזיע כולי עם סיגריה פילטר חום בפה התחילה הנפילה... אני זוכר, שראיתי את הסרט הזה... נו עם זאתי שדחפה חלילית לווירז´ינה שלה, שבסוף הם עושים את זה והבחור מתלהב שהיא השתמשה בו.. זיינה אותה וזרקה. אני זוכר איך התלהבתי שבחורה עושה את זה לבחור, בזמנו זה עוד נראה לי מענין.... טעיתי. וככה, במשך שלושה חודשים כל ערב נפגשנו, הגענו לסיפוקנו הפיזיים והמשכנו לדרכנו... היא הייתה החברה שלי, אני הייתי החבר שלי... החברים שלי קינאו בי והחברות שלה קינאו בה... היינו יפים ביחד, חמודים כאלו, הינו האידיאלים. אני לא יודע מה קרה בדיוק, כנראה שאני קצת דפוק, אבל אני לא רוצה יותר!!! נמאס לי, על מי נראה לי שאני עובד? על עצמי? אבי? עליה? מי אמר לי פעם שבחורה זה לא כמו בחור... שבחורות הם מתאהבות קצת בכל גבר שהם שוכבות איתו, שטויות במיץ! בת זונה מה שהיא עשתה לי... ואני כמו דביל... עושה את עצמי ישן... נרתע מכל מגע שלה, אבל לא אומר כלום, חסר.... חסר לי כל כך הרבה... הכל זה זיונים? הכל מוביל לאותו מקום? איפה הרומנטיקה? חברה שלי לשעבר פעם אמרה לי שאני בן אדם טוב... לא כמו האחרים... בת זונה גם היא זיינה אותי! רומנטיקה נאבדת

*rinat*

New member
הכל חזר אליך כמו בומרנג

בהתחלה זה מה שחפשת.... הדבר שהחשוב לך היה רק לספק את עצמך פיזית.. לא חשבת על הצד הריגשי???????????? אח´´כ המשכת... אולי לרצות את אבי... אולי להמשיך לתת לעצמך להבין שטוב לך שלא חסר לך... (כן הצד הריגשי...) על מי אתה בא לעבוד?!!!!! סידרת את עצמך... הפלת את עצמך למלכודת שעצבת לעצמך.... ולמה האפליה הזאת...??? כמו שגבר יודע לעשות את ההבדל בין מין לבין רגש ישנם גם בנות כאלה... (אבל תאמין לי שבסוף נידפקים מזה אני חושבת שרכשת ניסיון) מה דעתך?

StormLord

New member
רינת צודקת לדבר אחת!!!

בנות חרמניות בידיוק כמנו בנים אבל הם לא ממש מראות את זה לכן אין שום סיבה שבת לא תעשה דברים כאלה תמיד יש פעם ראשונה ללמוד

למעלה