רומן מהצד שהתפוצץ

רומן מהצד שהתפוצץ

לפני כמה שבועות, התפוצץ הרומן שלי עם ידיד, שגם בעלי הכיר אותו היטב, נהגנו לבלות הרבה יחד, ויום אחד הבן של בעלי מנישואיו הקודמים, תפס אותנו על חם, הוא השתולל כמו משוגע, הגיע למקום העבודה של המאהב שלי, ערב את חמותי, את הילדים שלנו בקיצור, פיצוץ איום ונורא. הרומן נפסק מן הסתם, ולא היה קל. בכלל זה היה נורא כל הסיפור הזה, לאחרונה אני חייבת להודות, שאני חוששת שבעלי עשה צוואה ונישל אותי מהירושה, זה מעסיק אותי יומם וללה ואני לא יודעת מה עושים? מגייסים משפחה, חברים. אני בצרות צרורות ומתה מפחד מה יהיה?

legal

New member
לפני הכל...את ממש בצרות ויש פתרון

ממש מומלץ לפנות לארגון משפחה חדשה, שיסבירו לך את כל ההשלכות של חשיפת המקרה שלך והטיפול בו. יפה שעה אחת קודם.

Calabasa

New member
שמעי יקירתי

אם אתם עדיין ביחד, קחי יוזמה, שבי עם בעלך על כוס קפה ותנסו לישר את ההדורים ביניכם. עשית טעות, את רוצה לתקן, בקשי הזדמנות חוזרת למען הילדים ולשלום בית. אם זה לא הולך אז באמת עדיף ללכת ליעוץ משפחתי כדי שיוכלו לעזור לכם.

שמעי בואי ניקרא לילד בשמו...

בגדת ניתפסת...אכלת אותה! תשלמי על זה! מה שחשוב לך בבעלך זה רק הכסף? אז סלחי לי תתגרשי כנסי איתו למילחמה אולי תצליחי עוד להוציא ממנו משו... כי לא ניראה לי שאת רוצה משו מעבר לרכוש ממנו.

עד כמה שאני יודע

הוא לא יכול לנשל אותך,חצי שלך מעצם היותך אישתו. מקווה שתחזרו למסלול תקין. והכי חשוב שתרגישי טוב.

למעלה