רומיאו שלי !!!

*pank

New member
רומיאו שלי !!!../images/Emo99.gif

רומיאו שלי !!! הו רומיאו !!! לולא היית, שלומיאל כזה היית סופר עד עשר ולא נכנע למחזה. עד אז הייתי מתעוררת בזרועותיך, לתחייה ונשיקה לוהטת מצמידה לך. רומיאו שלי !!! הו רומיאו !!! לולא היית שלומיאל כזה לנדן הייתי משיבה את החרב אך בלבי, עתה היא נעוצה הייתי מתעוררת, ובעיניך מביטה, על שייקספיר מצפצפת, למען אהבתך את המיתוס מנפצת וחיה איתך. רומיאו שלי !!! הו רומיאו !!! לולא היית שלומיאל כזה גדולה מהחיים, הייתה אהבתנו, אך מה כל זה שווה, אם שנינו מתים בסוף המחזה.

נסי לאלתר קצת,פאנקי..../images/Emo3.gif

לא חייבים למות,כאילו אפשר נניח,רק להפצע קשה ולהחלים בבית הבראה כזה.. מרק.

*pank

New member
תאוריה מאוד מעניינת../images/Emo140.gif

אתה מתנדב להיות שפן הנסיונות? יהיה זה כבוד גדול, לאלתר עליך

אפשר גם...../images/Emo13.gif

אומר לה רומיאו.. Hey Julie-cut the bullshit מה יש לך מהרעלים-יא ג´ולי..? הנה-קחי שיקוי מנטרל רקחתי אותו מאוזן של חזיר וכעת-אני רעב-בואי ניסע לחזן ונחטוף איזו שוארמה ? טוב,אחרי דברי כיבושין כה מעודנים.. ג´ולי שמה ליפסטיק,מורטת ריסים מתיישבת בסירה של הווספה..ונוסעים !!! CUT מרק

*pank

New member
קוץ!!! כמה סייגים קטנים!!!

ככה אתה מכיר את יוליה שלך, החלף מיד את שווארמה חזן, למסעדה צורפתית יקרה (רצוי עם מנה צמחונית, חסה עם שפריץ) ואת הוספה ללמברוגיני פתוחה, ולגבי הלפסטיק, עוד לא הגענו לשם, דמות תאטרלית עשויה שכבות שכבות, של מייק - אפ מפודר, לשפתיים נגיע מחר.

מחר,עם השפתיים..../images/Emo3.gif

זה לא מי יודע מה..מאוחר אמתין לך במדרחוב נורדאו היתה שם צרפתיה מטרפת אם ישנה..אז רק שם. מרק.

הו, יוליה

אל תשימי לב זה היה מוות נהדר אבל אולי עכשיו כשרומיאו הנמהר טרף חייו תשיתי את לבך למר סבלו של זר אני כוכב אהובתי, במחזה אחר הו, יוליה צירפתי הזמנה בואי לראות איך שם בכל ערב אני "מת" מצחוק על הבמה אבל יוליה ענוגה, בשבילך האם חי זה בכלל נחשב?

*pank

New member
בלבלת את יוליה!!!

עכשיו היא עומדת המסכנה, ובמקום לנעוץ את החרב בליבה היא חושבת עליך, לא על מר סבלו של זר, איך אתה מת מצחוק אבל, בכל זאת חי ומאושר, וזה נחשב, אז מה עושים עכשיו? אהבתי את הגישה המרעננת, המיתוס שוב נופץ.

הו יוליה

הו יוליה היפה התבלבלתי גם אני עכשיו תראי מה שקרה שכחתי את הטקסקט באמצע הבמה כשאופליה שם עמדה שחוחה אל הפרקט וחיכתה וחיכתה חיכתה עד בוש כי בראשי עוד התגלגל הצחוק שפרץ את ליבך יוליה רק אתמול אז עכשיו אני מובטל דמות ללא מחזה בלי מילים כתובות מראש של אהבה עובר בטל בסימטאות שכוחות בוכה על הימים בהם היתה מישהי שאהבה אותי גם אם בשבילה היתה זאת עבודה קיבינימט הפירסומות האלה אי אפשר להתרכז

*pank

New member
הו רומיאו, לא עוד.

שחקן זה לא מקצוע, כך אבי אמר אבל כשאתה עומד שם על הבמה כל-כך מוכשר, יפה ונהדר. יוליה, מבינה שהמיתוס התפורר, נופץ , נגמר. ועתה, היא לא עוד דמות מיתית, אך ורק דימוי ללהט יצרים מוזר. היא מחכה לך שם במעבר מסרבת להבלע במפלצת- אלף הראשים, רומיאו כבר מת, שייך לימים לא רלוונטים, אחרים. אבל עימו כלל לא נקבר, הרצון לחגוג בלי די, את החיים. מובטל לוקח גופה היא רק רוצה להצמד לחיות שבך, להקשיב לפעימות לבך. מי היא האישה, שנשיקה אחת על המרפסת, תספק אותה?

תועה, הו יוליה

תועה בסימטאות המתפצלות של מחשבות שהתעקלו הותכו בחום האהבה אין אור בסימטאות ואין מוצא לדרך הראשית

*pank

New member
שחקן מובטל!!!

יוליה, אכן תועה ולא מאמינה בין אם חי או מת, נשמע חסר תקווה טרגי אף יותר, מהגירסה הנושנה האם על יוליה לשוב אל רומיאו שלה לנעוץ את הפגיון עמוק בתוך ליבה?

עוד מעט

כשירד מסך על זאת המהתלה ושוב תשובי הו יוליה הרי תשובי אל בין זרועותיי השלוחות מחפשות עיוורות אחר סימן והד לצלילי קולך האובד עוד בטרם אעוט כמהה על שפתי האש להלהיב הבעירה בן דבר ראשון הו יוליה דבר ראשון שאעשה ואל נא תיעלבי אפתח חלון ואל הרחוב אשליך כל תער כל זכר לסכין כי אין לי כוח יוליה הו יוליה אין לי כוח עוד לכאלה איומים

*pank

New member
היה שלום רומיאו!!!

ואף אם שייקספיר מתהפך בקברו מותירה אני על על מצבתך שושנת דם אדומה, זכר לתשוקה קדומה. אהובי מהחלון זרק את כל הסכינים ואת הפגיון נתן לבן של השכנים עכשיו אני רוצה לדעת, מה בא אחרי הנשיקה בזרעות שחקן מובטל, יוליה המיתית, מתה. יוליה כבר לא שלך.

לא רציתי להתערב

אבל הייתי חייבת
מיישרת כנף זוקפת משוש פאנק??!!! אולי תתני לעלם הזדמנות נוספת??
רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה!!! ../images/Emo28.gif

אני הייתי ברצון נותנת לעלם הזדמנות נוספת, אבל יוליה לא מסכימה, היא נדלקה על שחקן מובטל. לכי תתווכחי עם דמות ממאות קודמות.

פאנקוששששש../images/Emo25.gif ענקיתתתתתת

סתם כי בא לי להדביק אחת כזו גדולה כמו שהייתי מקבלת מדודתי המרטיבה
כשהייתי קטנה.... ואני לא מתערבת בהחלטות של דמויות ממאות קדומות אבל הרומיאו הזה נשמע טובבבב.....
רק טוב!!!

*pank

New member
תודה גחלילית קסומה!!!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מסכימה איתך לגבי רומיאו.

למעלה